HjemlighedKonstruktion

Den bedste lim til fliser fra en flise

Tile bruges ofte til foring af vægge, loft eller gulv i rum med høj luftfugtighed. Dette materiale har en masse af de positive egenskaber: fugt, let at passe. Imidlertid, at det er godt og holdt i lang tid, jeg har brug for lim til fliser, som er pålidelig og kan ikke være miljøeffekter.

Lime til fliser

Tigudløsningsfastgørelse omfatter mange kendte producenter. Deres navne er ofte hørt fra dem, der er professionelt involveret i opførelse eller renovering af lokaler. Der er flere varianter af klæbemidler på de karakteristiske egenskaber: med høj elasticitet, styrke, modstandsdygtighed over for fugt og frost. At vælge den ene eller anden struktur, må man altid overveje de forhold, hvorunder det skal drives.

klæbemiddelpåføring proces

For eksempel, "Hercules" - Lim til fliser af keramik, mosaik eller fliser. Den er velegnet til arbejde i rum med gulv og af mursten eller beton vægge. Det ligger godt til den pudsede overflade. Som har vil være passende til reparation af enhver indeklima god modstandsdygtighed over for fugt. De kan endda justere loft defekter, vægge og gulve. Alt dette er muligt takket være de egenskaber, som klæbemidlet til fliser: det er plastisk, vandresistens og kulde-resistente. Fattet hurtigt. Lining materiale ikke glider på væggen. Før påføring af fortyndede sammensætning (1 kg blanding af en kvart liter vand), omrørt og henstod i 5-10 minutter. Derefter omrørt igen. Allerede fortyndet med vand anvendes lim til tre-fire timer. Anbefal at påføre et lag af sammensætningen af tre til fem millimeter. Købere lim er kun gode svar.

Posten med titlen "Superpolimer Hercules" er lige velegnet til arbejde i og uden for bygningen. I områder, hvor øgede fugtighed, såsom i svømmebassiner, klæbemidlet påføres fliserne efter tre dage efter behandlingen vægge fugtisolering materiale. Fastgørelsen struktur er meget pålidelig og har en bred vifte af anvendelser. Det giver en høj kvalitet af værker på, vender af keramiske fliser overflade. Det klæbende lag påført anbefale fem millimeter, ved en temperatur fra + 5 til + 30 °.

ansøgning

Generelt vælger en fliseklæber, er det nødvendigt at fokusere på de særlige kendetegn ved et bestemt mærke. Skrive ligegyldigt :. Granite, terrazzo, etc. I alle tilfælde dækmateriale må således klæbemidlet tilvejebringe en holdbar fastgørelse materiale til overfladen: vægge, gulv og loft. Når arbejdet er afsluttet, normalt kræves tætning af samlinger mellem de enkelte fliser. Men dette problem er let at løse lim "Tserizit". Det er lavet af Cement-baseret sammensætning med tilsætning af sand kvalitet polymerer. Superbelaya klæbemiddel har fremragende klæbende egenskaber. Det kræver ikke fugning. Ifølge købere og fagfolk, det bedste lim til fliser - en, der opfylder kravene i en bestemt situation og har de nødvendige egenskaber. For eksempel, når man arbejder med tunge materialer som natursten, marmor, granit, anbefales "Bolars Elite". Han er perfekt til garager, lagerbygninger og industribygninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.