Nyheder og SamfundMiljø

South Ural Railway: tal, fakta, historie

South Ural Railway er en af de største i Rusland. I dag, som ved indgangen til sin historie, er det vigtigt for industrien og passagertransport.

Fakta om JUUZHD

Sydlige Urals jernbane har en total længde på omkring otte tusinde. Km, hvoraf den operationelle længde på 4545 km. Hendes vej gennem et område i de to lande: Rusland (den lander i Chelyabinsk, Orenburg, Samara, Kurgan, Saratov og Sverdlovsk regioner, Bashkortostan) og Kasakhstan.

I 2003, Department of South-Ural Railway var en gren af russiske jernbaner. I 1971 blev Highway tildelt Order af Oktoberrevolutionen.

Vigtige stationer JUUZHD: Main-Chelyabinsk, Magnitogorsk, Kurgan, Orenburg, Troitsk, Orsk, Berdyaush, Orenburg, Kartaly, Petropavlovsk. Locomotive depoter er i Buzuluk, Kurgan, Verkhny Ufaley, Zlatoust, Troitsk, Kartaly, Orsk, Orenburg, Chelyabinsk og Petropavlovsk, motorvogn - i Chelyabinsk, Kurgan, Sakmarskaya område.

Mere end halvdelen af elektrificeret jernbane, elektrisk sikringsanlæg installeret om 85% af pilene. Også hele jernbanesystemet er udstyret med energi, effekt, automatisering, fjernstyring, telesnabzheniya.

I den nordlige del af South Ural Railway er forbundet med lignende Sverdlovsk, i øst - vest sibiriske, mod vest - med Kuibyshev, i den sydvestlige del - Volga, i syd - den vigtigste jernbanelinje i Kasakhstan.

statistik

Syd-Ural Railway at a Glance:

  1. Antal ansatte (i 2016): 40 951 mennesker.
  2. Passagerer (2016): pendler ruter - 6,7 mio, lange afstande - 6,8 millioner mennesker.
  3. Færget fragt (2016): 295,4 millioner tons.
  4. Det samlede areal repareret w / d baner - 400 tusind m 2 ..
  5. 72 station 169 rangerlokomotiver, 14 i den elektriske arbejde, andre - til varme.
  6. 219 stationer har avtosistemu ledelse.
  7. South Ural Railway har 247 point gitternet. Af disse er 173 - mellemliggende, 34 - fragt, 21- rejse typer, rejser positioner 13 - distrikt, 5 - 1 og screening passager.
  8. Ved klassnosti JUUZHD stationer 247 er opdelt i: læseplanerne 9, 10 af den første klasse, 18 - for det andet 34 - den tredje, 63 - den fjerde, 92 - femte 21 - uden klassnosti.
  9. Hele afstandsinterval 20 stien line 12 - strømforsyning, 10 - centralisering låsning og signalsystemer, og har også drive ISSO (distance konstruktioner) DITSDM (diagnose og overvågning af infrastrukturenheder).
  10. 12 rangerbanegårde, 11 blandt dem er mekaniseret.
  11. Railroad har 4 depoter og 6 lokomotiv.

JUUZHD K har også følgende elementer:

  • Chelyabinsk Institute of Communications.
  • Learning Center DMC.
  • To Railway College.
  • Tre børn Railway (Chelyabinsk, Kurgan, Orenburg).
  • Terapeutisk rekreation.
  • En skole protektion.
  • Museum for Historie JUUZHD (Chelyabinsk, Zwilling, 63) og den frilandsmuseet af jernbanemateriel.

Industri og JUUZHD

JUUZHD skiller sig ud, ikke kun fordi det er placeret på grænsen mellem Europa og Asien, men også dens industrielle fokus. 65% af sammensætningerne heri er passerer handelsvare. I 2015 omsætningen udgjorde 163,8 milliarder ton-kilometer.

Hver af de områder, hvorigennem det sydlige Ural Railway, der udmærker sig ved sin karakter af varer:

  1. Kurgan-regionen - stål, promsyre, udstyr, mel.
  2. Orenburg region - byggematerialer, kemikalier, olieprodukter, ikke-jernholdige malm, ildfaste materialer, jernholdige metaller.

  3. Chelyabinsk regionen - produkter af jernmetallurgien (langt størstedelen af varerne fra Magnitogorsk Metallurgical Kombiner), ildfaste, promsyre, byggematerialer, fødevarer, herunder mel.

Kontoret for Syd-Ural Railway

Hoveddelen kontrol i Chelyabinsk Revolution Square, 3.

Guide præsenteret i dag af følgende personer:

  1. Popov Viktor Alekseevich - Leder af Syd-Ural Railway.
  2. Chernov Sergey Sergeyevich - Første næstformand.
  3. Selmenskih Alexander - 1. Vice. i finansiering, økonomi, administrative koordinering.
  4. Hramtsov Anatoly Mikhailovich - maskinchef.
  5. Smirnov Anatoly Vasilievich - chef inspektør af sikkerhedsmæssige forbindelser bevægelse.
  6. Zharov Sergey Ivanovich - stedfortræder. Social- og personale.
  7. Dyachenko Mihail Evgenevich - næstformand. Sikkerhed.
  8. Antonov Sergey Pavlovich - stedfortræder. om samarbejde med myndighederne.

Historien om jernbanen

History of the South Ural Railway er tæt forbundet med opførelsen af den store sibiriske Way. Arbejdet blev udført misundelsesværdig sats:

  • 1888 - lanceret toget "Moskva-Ufa".
  • 1890 - Åbning retning Ufa-Zlatoust.
  • 1892 - Ankomsten af den første sammensætning til Chelyabinsk.
  • 1893 - åbnede vejen Chelyabinsk-Kurgan.

Efter opdagelsen af det sted, Kurgan-Omsk i 1896 Transsiberian begyndte at operere på fuld kraft. Her cruisede vi 29 lokomotiver og mere end tusind overdækkede vogne og platforme. Cargo omsætning har oversteget forventningerne til den tsaristiske regering, hvorfor det tog at bygge det andet spor linje. Så i 1914 beløb sig til 5,4 millioner tons. Men det fly Chelyabinsk, Tomsk mens varede en hel måned.

Den Første Verdenskrig blev fuldstændig øde motorvej.

En ny side i historien JUUZHD

Den vækkelse begyndte i 1917 efter udvisningen af den røde hær Kolchak. Det bar det påfaldende hurtigt. Ural arbejdere ikke blot hurtigt genoprettet den mobile vej, men også hjulpet andre veje.

I 1920 blev den første damplokomotiv renoveret "Kommunar", hvor op til 4 dage kørte toget med brød til Moskva (tidligere rejsen tog op til 12 dage).

I 1934 dannede han et moderne land JUUZHD. Senere blev afsluttet flere rækker, den anden måde af linjen udstyret med selvlåsende. På sitet overskud kraftige lokomotiver CO, EF, FD. Rekonstruktionen, som fandt sted i 1940, øget godsomsætning med 2,4 gange.

Under krigen, hjalp arbejdere JUUZHD foran pansrede byggeri, sanitære tog, vogne bade. Efter en vindende start på elektrificering af vejen, ind i diesel trækkraft på en række områder, og tilføjet to nye forgrenede stier.

JUUZHD have mere end et århundrede, i dag er et vigtigt sted for jernbaner til transport af passagerer samt til transport af gods, fordi det passerer gennem det område af industrielle donor regioner i vores land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.