Kunst og underholdningLitteratur

"Bange for ulve - i skoven ikke at gå." En kort historie om betydningen af ordsprog

Ordsprogene kommer i vores kød og blod, hvis vi er født og opvokset i Rusland. Det samme gælder for dem, der har boet i vores hjemland. Og som regel, folk ikke engang tænke på, hvad det betyder eller dette udtryk. Vi tilbyder at afdække betydningen af en af disse, nemlig: "Bange for ulve - i skoven ikke at gå."

russisk episk

Når det russiske folk (måske ikke kun ham) tilbød at præsentere noget forfærdeligt, noget han ser næsten altid den mørke skov. Jeg accepterer, at på dette tidspunkt alt kan ske.

Husk de russiske folkeeventyr: Baba Yaga nødvendigvis bor i den tætte skov. Ifølge de nationale legender, der lever alle skurkene. Darkness - et tegn på angst, rastløshed, noget uvenligt. Ukendt skræmmer en person, og derfor taler i lang tid: "Bange for ulve - i skoven ikke at gå", det vil sige, hvis den skræk for farerne ved en risikabel forretning, er det bedre for ham ikke at foretage ...

Benedict Erofeev

Når folk taler om en kompliceret sag, det igen kommer til at tænke på billedet af en mørk skov, og der er sandsynligvis leve deres ulve. Benedict Yerofeyev godt i skolen. Sandsynligvis fik jeg sammen godt klassekammerater, lærere og endda eksamen fra high school med en guldmedalje, men uddannelsen på universitetet, han eller anden måde ikke er indstillet. Han forsøgte flere gange at få et diplom, men uden held. Og hver gang, gå til den næste test, formanede han sig selv: "Intet, intet, frygt for ulve - i skoven ikke til at gå."

Et vanskeligt forhold til dannelsen af støbt en skygge over hele livet for en forfatter. På trods af at Benedict Yerofeyev oparbejdet en guldmedalje, var han på det tidspunkt stadig gravet kanaler og arbejdede på lavtuddannede og plohooplachivaemoy arbejde. Men det var muligt at sige, hans bevidste valg. Der er mennesker, der ikke er særligt bange for livets konflikter og ødelæggelse. Selvom V. Yerofeyev fortalte, hvad der foregik (.. Det vil sige, hans liv) i løbet, ville han have sagt sympatisører :. "bange for ulve - i skoven ikke at gå"

Voksen liv og siger om ulve

Skole år er måske ikke helt vidunderlig, og ikke desto mindre, testene, at folk er på dette tidspunkt, kan næppe sammenlignes med vanskelighederne i voksenlivet.

Hvis nogen ikke kender voksenliv begynder, når en person betaler regningerne. Han synes forpligtelser og lige siden frygt hjemsøger ham overalt. Verdens syntes ham en mørk skov, og de mennesker omkring - ulve, der bare venter, når han snubler på livets vej, går i stykker. Ikke for ingenting gjorde den romerske vismand sagde, "Mand til mand -. Ulven"

Selvfølgelig først og fremmest, det er sandt for arbejdskraft. Især hvis en person arbejder i en stor virksomhed, hvor selve strukturen forudsætter eksistensen af ratings, og alle mulige tal, og det værste af statistikker ud af spillet. Her er det frivilligt eller ufrivilligt, som ordsproget kommer til at tænke om ulvene. Vi håber, at nu ingen spørgsmål tilbage, hvad betyder udtrykket "Bange for ulve -. I skoven ikke at gå" Dens betydning er, vi tror, er klart.

Husk, at i hvert fald de farer bugne, men der er ingen grund til ikke at flytte fra deres pladser. Vi er nødt til frygtløst se på afstand og overvinde mulige liv problemer, fordi sjældent nogen liv gik glat. Normalt er det består af lutter stød og flade strækninger det sker sjældent. Selv døden er ikke nødvendigt, så at være bange, fordi vi dør kun én gang. Og det er ikke i vores magt for at vide præcis, hvornår det vil ske, fordi manden er en "pludselige dødsfald", men selv dette bør ikke overskygge vores daglige liv med sine glæder. Og hvis vi holder op med at skræmme døden, vi bestemt ikke bange for ulven i den mørke skov.

Så det viste reflektere over ordsproget "Bange for ulve - i skoven ikke til at gå." Historien, håb, ligesom læseren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.