SkønhedHudpleje

Japanske gymnastik til ansigtet: beskrivelse, øvelser, performance og anmeldelser

Kvinder til enhver tid til omhyggeligt at overvåge deres egen figur, at bruge en masse tid at rette det. Men mange af dem glemmer deres ansigt eller simpelthen ikke er opmærksomme på ham. Faktisk er nogle medlemmer af den mere retfærdig køn, er der visse problemer, slippe af med det meget vanskeligt. I dette tilfælde hjælper japanske øvelser for ansigtet. Det gør det muligt ikke at bruge penge på dyre medicin eller plastikkirurgi. Takket være den japanske metode, er det muligt på kort tid at stramme huden, slippe af med forskellige defekter, som ofte opstår med alderen.

japanske gymnastik

Ikke mange kvinder kender den japanske massage og stole på ham. Men efter hans henrettelse, de ændrer deres sind radikalt. Faktisk, takket være disse metoder, stimulerede lymfestrømmen, samt foretaget virkningen af osteopathic. Japanske gymnastik - massage, der giver mulighed for nem fingertryk på specifikke punkter i ansigtet. Under kørslen, påvirker ikke kun huden og nogle muskler, men også knoglerne i kraniet.

Hvert system af øvelser er udviklet af fagfolk. De garanterer den virkning, at det vil være vanskeligt at opnå uden plastikkirurgi. Foryngelse og korrektion af den person, der opstår på blot et par simple bevægelser. Men det endelige resultat vil være fantastisk for alle.

former for massage

Japanske gymnastik til ansigtet er opdelt i to typer: lymfe og dyb massage. Den anden variant er mere effektiv, fordi der er begyndt at køre med fuld kapacitet dybeste og små ansigtsmuskler. Manuel terapi bidrager til en væsentlig styrkelse af fartøjer, lindre stress og slappe ansigtets muskler og forbedrer hudens tone. I det første tilfælde, overdreven væske udsendes, og også skadelige giftstoffer. En person bliver sund farve, hævelse, fjerne og vises ikke i lang tid.

regler

For det første skal vi huske de første skridt, du nødvendigvis skal finde sted før hver massage.

 1. Stab hår, fjerne fra ansigtet af alle de korte hår.
 2. Vask grundigt. Det er nødvendigt at fjerne make-up, hvis nogen.
 3. Anvende et tyndt lag af ansigtscreme. Han vil give en varmende effekt.
 4. Bare et par minutter til at massere ansigtet for at starte i blodbanen og gradvist forberede musklerne.

Der er også generelle regler, der bør følges, når forberedelserne til massage og mens den kører:

 • Øvelser bør kun udføres på ren hud.
 • Før øvelserne anbefalede at sætte på ansigt havre mælk. Det gjorde det nemt. Par spiseskefulde kornsort dyppet i varmt vand, derefter filtreret og presse dem. En færdige væske anvendes til ansigt.
 • Enhver øvelse bør kun ske, når en god stemning, ellers den ønskede effekt vil være vanskeligere at opnå.
 • Under massagen, er det ikke nødvendigt at skynde sig. Det er nødvendigt at gøre alt langsomt og støt.
 • Øvelserne er færdig sidder, med en flad ryg. Læn dig tilbage i stolen ikke har brug for.
 • Gymnastik udføres jævnligt på en specifik tidsplan.
 • Enhver massage skal vare i mere end 3 minutter.

Den mest almindelige område er Asahi. Denne massage fjerner rynker og slaphed. Japanske gymnastik til ansigtet af denne type har nogle kontraindikationer, som omfatter: influenza, problemer med de lymfeknuder og andre hudsygdomme.

Asahi

Generelt er de japanske gymnastik for rynker omfatter alle seks øvelser. De bør kun ske i en siddende stilling. Du har brug for:

 1. Maksimal puste kinderne og rul luften i forskellige retninger. Efter drejning hans / mod uret. Alle udføre omkring 10 gange.
 2. Til mundvigen at gøre pegefinger og langfinger. Og hold fast, at trække læberne. Kør 5 gange.
 3. Luk øjnene og forsigtigt at banke fingrene på øjenlågene i 3-5 sekunder.
 4. De puder af indekset og midterste phalanges pres på kanten af øjenbrynet fra næsen. Og den maksimal panderynken, holder huden med fingrene i en fast tilstand. Samlet løb 5 gange.
 5. Fingers tæt presset til panden. Øjenbryn Raising højt som muligt. Kør tillod et par gange, ikke fører til udmattelse.
 6. Åbn bred, involvere både læber. Fingers tæt presset til hagen og lukkede munden. Kør ikke mere end 5 gange.

andre destinationer

Standard japanske gymnastik for ansigtet har en række interessante retninger. Hver af dem på deres egen måde påvirker muskler og hud i ansigtet:

 1. Maggio. Systemet er udviklet i lang tid amerikansk kosmetolog. Øvelser fremme hud stramning på blot et par uger af implementeringen.
 2. Feysbilding. Mange af denne tendens er forbundet med udtrykket "evig ungdom". Med regelmæssige øvelser ansigtets muskler bliver stærkere og gradvist forsvinde fedt. De første resultater er synlige allerede efter den første uge af implementeringen.
 3. Skønhed yoga. Teknikken bruges oftest af ældre kvinder. Det hjælper til at fjerne tegn på ældning og genskabe en mere naturlig skønhed. Fordelen ved denne teknik er i vekslen af svage og stærke pres på specifikke punkter i ansigtet.

Japanske massage Zog person,

Rejuvenating massage blev genoplivet ikke så længe siden. Populær japansk stylist uafhængigt udviklet denne teknik og har kontrolleret på flere piger og kvinder. Dette system er udført ved hjælp af særlige olier. Vigtigst - der vil ikke være involveret tissue massage effekt er kun på huden.

Fordele ved gymnastik

Enhver form for japanske gymnastik til ansigtet kontrolleres af fagfolk. I verden af disse metoder anses for at være en fremragende erstatning for plastikkirurgi, fordi virkningen ville opnås temmelig ens. Men det sparer en betydelig mængde penge. Hertil kommer, de japanske gymnastik for ansigtet feedback er særdeles positiv. Kvinder hævder, at sådanne teknikker har hjulpet dem at slippe af med problemer, der ikke kan klare enhver professionel cremer. Face ser yngre. Og huden ser frisk, strålende og tonet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.