SkønhedHudpleje

Hvis der er revner på hælene, hvordan man behandler?

Kvinders smukke ben og glatte hæle mange mænd ikke forlader ligeglade. Hvad nu, hvis vores påståede genstand for tilbedelse har et problem - nemlig, sprukne hæle til at behandle, er der en første tanke. Hvad er det middel mod sprukne hæle vil bringe hurtig, effektiv og varig lindring af en sygdom? Hvad creme revnet hæle sælges på apotekerne, og hvad du kan lave mad selv?

Selvfølgelig forstår vi, at den bedste behandling - er forebyggelse. Nemlig, blødgørende hæle vaseline salve eller smør, honning, yoghurt, det vil sige af de ovennævnte punkter ved hånden. Hvad hvis tiden er gået tabt, og problemet - revnede hæle at behandle - en realitet? Kun ét svar - at behandle, og hurtigst muligt, er endnu ikke øget deres nummer, og de var ikke dyb.

Du kan konsultere en hudlæge eller apoteket til råds, hvilken slags fløde revnet hæle skal købe og hvordan man bruger det, men du kan håndtere dette problem på egen hånd. Den mest effektive creme krakket hæle - paraffin eller hvilket som helst middel i sammensætningen indeholdende vaseline. Bruge det til hurtig virkning behov for pre-dampning ben, der holder i varmt vand med borsyre til dens afkøling. Først efter at benene giver lidt tør, og sat på sår olie, indsætte gips på ømme punkt, og sat på en sok. Det vil være korrekt at anvende denne behandling om natten. Varigheden af behandlingen afhænger af hastigheden af helingsprocessen.

Dette spørgsmål, som de sprukne hæle til behandling, opstod og blev behandlet på alle tidspunkter, så kom ned til os ikke én husråd for sprukne hæle, som effektivt klare opgaven.

Klarer med en sådan opgave salve fremstillet ud fra salicylsyre, bivoks og paraffin kosmetisk.

Alle bestanddele blandes i lige dele og let adgang påføres før sengetid til patienter bendele af et første lag, og efter tørring af skorpe er dannet på et andet lag påført salve etc. Proceduren gentages indtil 4 lag anvendelse af salve med tvungen tørring af det foregående lag. Efter årsag topcoat, og give det til tørre til bånd op patienter hæl dag. Efter en dags forbindingen fjernes og nedsænkes for afkobling ben i sæbe-sodaopløsning. Efter dampede ben forsigtigt rengøre dampet skræl hjælp af en lys masserende hæle med en pimpsten. For at fuldføre forsvinden af revner nødt til at gentage proceduren flere gange.

Ikke et dårligt resultat gør brug af olivenolie. Hvis hver dag inden sengetid til damp fod, som beskrevet ovenfor, og anvende olie, gnide det ind i hælen olie, så vil vi ikke kun løse problemet, at sprukne hæle behandle, men også forbedre blodcirkulationen.

Pakker til benene kan fremstilles med en række forskellige olier til at fugter huden, mens inhibering af proliferation af mikrober. Generelt er proceduren som følger: dampede ben til at bære strømper gennemvædet med varm olie, derefter ly fod polyethylenfilm. Denne wrap er ønskeligt at forlade på hans fødder for et par timer, men bedre - hele natten. Ikke en dårlig effekt på behandling og forebyggelse af svin har eller gåsefedt.

På samme måde har handling wrap "havre tøffel" - det blødgør huden på hælene, og dermed gøre det lyserøde og glat, det vil sige uden tvivl ser smukt. For sådan komprimere havregryn kogt i vand med linolie og varm lagt i plastposer. De lægger på deres fødder, indpakket tyk klud. Walk med komprimere ikke kun praktisk, men ikke ønskelig, så du bør ligge ned i 2-3 timer, derefter skylles komprimerer, fodcreme smurt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.