Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Moskva Nights" restaurant. Beskrivelse & Anmeldelser

I dag fortæller vi om restauranten "Moskva Nights". Dette er den første restaurant, der åbnede på Rublevo-Uspensky motorvejen. Kokken af denne restaurant er et velkendt italiensk Antonio Mellin (det har en Michelin-stjerne).

køkken

Institutionen har to køkkener: det italienske og ikke italiensk. Hvis vi taler om den første, den indeholder en bred vifte af risotto med grøntsager, rejer og svampe, pasta og pizza. En række antipasti præsenteres på menuen, for eksempel i catalansk hummer, rejer og salat med arugula og andre. Gæsterne på etablering kan nyde og supper (f.eks minestrone). I menuen, en masse fiskeretter af havaborre og guldbrasen. Præsenteret som kødretter - Korean lam med ratatouille, marmoreret oksekød med arugula og andre.

Hvis vi taler om, er ikke italiensk mad, det indeholder et udvalg af retter, populære i landene i det tidligere Sovjetunionen. For eksempel, kan gæsterne nyde steder salat "Olivier" salat, khachapuri, borscht, sild med kartofler og mere.

Underholdning og yderligere tjenester

Restauranten har også en stor vinkælder. Der samledes en betydelig samling af vine fra hele verden. Etableringen har en pool, en karaoke bar, en veranda, som er åben i sommersæsonen. Også for børnene er der et børneværelse. Institutionen har en tjeneste "catering" og "take away". I det hele territorium af restauranten opererer trådløs internetadgang. I weekenden er der levende musik.

I nærheden af steder har sikker parkering (gratis).

"Moskva Nights" - en restaurant på rublen. Adresse, åbningstider og den gennemsnitlige kontrol

Dette sted er adressen: Rusland, Moskva-regionen, landsby Zhukovka, Rublevskoe, 205. Works "Moskva Nights" restaurant dagligt. Åbningstider: fra 12.00 indtil den sidste kunde.

Den gennemsnitlige kontrol i institutionen er tre tusind rubler.

anmeldelser

De, der har besøgt restauranten "Moskva Nights", siger de, at det er et anstændigt sted at bo med venner eller til arrangementer. Retter i institutionen er meget velsmagende. Atmosfæren i restauranten er behagelig og afslappende.

Værelserne er elegant indrettede. Hvis vi taler om prisen, så de er ganske høj. Men, som gæster siger, nogle gange værd at betale for at bruge en stor tid.

konklusion

Nu ved du, at er en restaurant, "Moscow Nights". Vi fik at vide, hvor denne restaurant er placeret. Artiklen præsenterer også udtalelsen fra besøgende til restauranten.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.