Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Cafe "The Old Castle" (Samara): menuen, kontaktoplysninger anmeldelser

Samara er en af de største byer i Middle Volga-regionen, og er et interessant sted, som beskæftiger et stort antal restauranter, caféer, barer og andre lignende virksomheder. Vælg et virkelig rart sted catering er meget vanskelig, især i de seneste tider, hvor sådanne virksomheder i hele byen er virkelig en masse. I dag vil vi diskutere i detaljer en populær restaurant catering, som fortjener respekt og betragtes som en af de bedste.

Cafe "The Old Castle" (Samara) - er en unik institution med en unik atmosfære og et højt serviceniveau. Det beskæftiger erfarne medarbejdere, hvis repræsentanter er altid klar til at hjælpe deres kunder. Nu vil vi diskutere dette sted catering, dens menuer, anmeldelser og andre oplysninger. Lad os starte!

Opsummering

Cafe "The Old Castle" (Samara) er placeret på følgende adresse: 17th kilometer fra Moskva motorvejen, 1. linje, husnummeret 4a. Her nogen har evnen til at holde en række arrangementer, der spænder fra bryllupper og fødselsdage til erhvervskunder og lignende partier. For at leje et af værelserne eller diskutere alle oplysninger med anlægget operatør, skal du enten drev i caféen, eller kontakt med sin repræsentant på telefonnummeret anført på den officielle hjemmeside. Restaurant manager vil besvare alle dine spørgsmål og hjælpe med at løse problemerne.

På dette stadium i udviklingen af denne institution er sammensat af tre forskellige værelser, som hver repræsenterede et moderne interiør og en virkelig hjemlig atmosfære. Så kan man besøge den centrale hal, som er dekoreret i nuancer af brunt. Derudover har du også mulighed for at tilbringe tid i en bryllupssalen, der er kun beregnet til at udføre visse former for aktiviteter. Øvre Hall er den største institution, da dens kapacitet er 460 mennesker. Han har også indrettet i mørke farver, for det meste brune.

Af den måde, der driver denne sted catering på følgende tidspunkter: Søndag til torsdag - fra 11:00 til 02:00, fredag og lørdag - fra 11:00 til 04:00.

bryllup

Der er en særlig sektion på det officielle site café, der indeholder alle de nødvendige oplysninger om afviklingen af brylluppet restauranten. I dette tilfælde, kan du bestille en banket for et vilkårligt antal mennesker, men et maksimum på din fest vil være 130 personer.

Med hensyn til omkostningerne ved bryllupper i det område af cafeen, at situationen er meget behageligt. Priserne starter ved 1,5 tusind. Rubler. Samtidig har du mulighed for at medbringe egne drikkevarer, kager, slik, frugt og meget mere. I almindelighed, som du kan se i denne cafe er glade for at nogen kategori af besøgende!

måltider Kort

Nok populære restaurant "Old Castle" (Samara) Menuen er meget interessant, fordi det viser en bred vifte af kulinariske lækkerier til overkommelige priser. Grundlæggende kort retter opdelt i snacks, første, salater, varme snacks, kebab, hovedretter og desserter. Det er også værd at bemærke, at på den sidste side i menuen er der et afsnit kaldet "regler i restauranten."

Bemærk venligst, at rygning i det område af cafeen er strengt forbudt, og efter 23 pm minimum ordrebeløb er fem hundrede rubler.

kolde appetitvækkere

Denne del af hovedmenuen, kan du bestille en fisk plade, som koster 550 rubler pr 300 gram servering. Saltet laks er værd 300 rubler. og fodret det til 150 gram. Klassisk sild med løg vil koste dig 180 rubler, men de kolde nedskæringer vil koste 420. Samtidig har du mulighed for at smage den vegetabilske mix til 250 rubler eller bestille en simpel grøn til 160 rubler.

Desuden derudover er det værd at bemærke, at ost plade vil koste dig 330 rubler, men de interessante ruller med et moderne twist, vil koste 200 rubler. Ost i form af grisehaler stående i dette sted catering til 150 rubler, pickles -. 250 rubler, ost - 170 rubler, oliven -. 120 rubler, tunge med peberrod - 270 rubler.

Hot forretter

Cafe "The Old Castle" (Samara), hvis adresse du kan finde ovenfor i dette materiale giver kunderne til at prøve aubergine, bagt i ovnen. Omkostningerne ved denne interessante parabol er 270 rubler, og smagen af det er bare fantastisk.

Du kan også bestille flere variationer Julien: sprog, rejer, kylling for 190 rubler. eller svampe til 160 rubler. Assorted havet i dette sted catering koster 390 rubler., Og tjente ham 250 gram.

shashlik

Kød som næsten alt, så i denne institution til kogning af denne ingrediens behandles med stor omhu. Så har du mulighed for at bede tjeneren til at indgive et lam til 300 rubler., 250 rubler for oksekød, kylling vinger 4 til 190 rubler. eller okselever for 250 rubler. Du kan også prøve svinekød med ben for 270 rubler, laks til 550 rubler., Svampe 180 rubler, kartofler på grillen til 150 gnide., Samt vegetabilske spyd til 290 rubler.

I almindelighed, som du kan se, cafeen "Gamle slot" i Samara tilbyder en række retter fra hovedmenuen.

anmeldelser

Kommentarer Runet brugere ganske positivt. Folk er tilfredse med en interessant interiør og højt serviceniveau. Også, nogle siger, at priserne på dette sted er meget tilfreds med dem, fordi de er virkelig meget lav. Kokkene forberede lækre måltider, og tjener tjente dem hurtigt.

Generelt cafeen "Gamle slot" (Samara) A 90% positive tilfælde, men der er dem, der hævder, at institutionen har en lidt forældet interiør, så det bør ajourføres. Bon appetit og god stemning!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.