ModeSmykker

Smykker Factory "Alexander": anmeldelser af medarbejdere

Det siges, at navnet på den virksomhed, spiller en vigtig rolle i hans fremtid. Det er grunden til ejerne af en lille smykke fabrik nærmede sagen meget alvorligt og med stort ansvar. Ifølge adskillige meningsmålinger har givet ham navnet "Alexander" blandt medarbejdere og PR-ledere besluttet. Det menes, at dette navn har en klar græske rødder. Det er oversat som "modig" med upåklagelig "og" ædle". Men hvis dets navn smykker Factory "Alexandra" berettiget? Så vidt hans kunder sætter pris på medarbejderne selv?

Et par ord om organisationen

"Alexander" - en forholdsvis ung virksomhed, aktivt at udvikle i de seneste år. I en kort tid, afholdelse af en lille produktionshal forvandlet til en uafhængig guldsmed fabrik "Alexander" med en komplet produktionscyklus. Den kollektive organisation beskæftiger i dag mere end 300 fagfolk fra forskellige kategorier, hvoraf mange arbejder på virksomheden eller et år og har allerede formået at få uvurderlig erfaring.

Moderne realiteter plante

I dag, det er en ganske velstående selskab med kontorer i Moskva og Kostroma. Fremstilling af smykker i selskab kaldet guldsmed fabrik "Alexandra" udføres på en professionel teknisk udstyr importeret fra kendte europæiske og finpudset til behovene hos kunder på hjemmemarkedet. Den opfylder alle de krav og standarder i den europæiske niveau.

De prioriterede områder i produktionen af

Siden åbningen af smykker fabrikken "Alexandra" for at gøre produkter med særlige farvede sten. Ifølge de selskaber, det er en prioritet, og den dag i dag. I dette tilfælde er valg til fordel for farverige halvædelsten med en utrolig smuk inlays ledere af organisationen i forbindelse med den ekstraordinære potentiale i disse materialer.

Under historier om ansatte i organisationen, bliver det klart, at disse sten antyder brugen af forskellige teknikker til snit. Og takket være moderne teknologi er det muligt at give den mest bizarre formular.

Ændring af prioriteter og udvidelse af produktionslinjen

Men med tiden, har repræsentanterne lidt ændret deres prioriteter plante. Som de siger ansatte i selskabet, i øjeblikket Smykker Factory "Alexander" (fotoprodukter du kan se i denne artikel) har med succes mestrer følgende segmenter:

  • Tubeless.
  • Fianitovye.
  • diamant

Kort sagt, i området af planten der er produkter, der er mest efterspurgte. Dette stilfulde og originalt produkt, kendetegnet ved et specielt design og corporate identity. Dette er, hvad er berømt guldsmed fabrik "Alexander". anmeldelser mange kunder selskaber bekræfter dette faktum.

Lidt information om hverdagen for arbejderne i planten

Som de selv siger ansatte i selskabet, bliver de regelmæssigt genopfyldes, og uden et rigt personligt lager af viden. Udover det almindelige arbejde på dig selv, og fabriksarbejdere, forsøger at følge de modetrends og lære alt i den løbende sæson, er de ofte sendt til træning.

Desuden er alle de, der i læ inden for dets mure Smykker Factory "Alexander" (svar af arbejdere gøre det klart, om disse oplysninger er sandt), bliver sendt til at deltage i forskellige udstillinger og internationale konkurrencer. Således repræsentanter for planten er ofte i produktionen forretningsrejse i udlandet. De besøger Hongkong, Schweiz, USA, Italien og andre lande. Imidlertid har de gentagne gange vundet i sådanne internationale arrangementer og bragte deres eksamensbeviser, priser og andre udmærkelser.

Hvad gør arbejderne i fabrikken?

De ansatte selv, i deres ord, en meget ansvarlig tilgang til arbejdet. De holder styr på den højeste kvalitet, der kommer op med forskellige varianter af produkter og perfekt kombinerer kreativitet og det europæiske niveau for produktion. På virksomhedsniveau, ifølge dem, værdsætte kreative ideer. Mange af dem er blevet et reelt gennembrud i moderne smykker.

Holdet, i henhold til deres historie, meget venlig. Medarbejdere får ofte sammen, fejre helligdage og mærkedage. De kan lide en stor og venlig familie. Ledere i streng mådehold, men retfærdig, de er anerkendt. For initiativet, hvis det er selvfølgelig retfærdiggøre udgifterne til medarbejdere afhængig præmie. Billeder af de bedste medarbejdere hænger på rullen af ære. De præsenteres med værdifulde præmier og endda bevæge sig op ad karrierestigen.

Selvfølgelig, som i en hvilken som helst gruppe, der er undtagelser. Hvor vi er i dag, uden at "kendskab". I teamet af anlægget har slægtninge og bekendte. Men dette er ikke en tilfældig person. Og mange af dem er meget nyttige og tilbyde meget værdifuld indsigt til yderligere at forbedre produktionen.

Hvad siger de om produktionsanlægget købere?

Om fabrikkens produktion kan høres overvejende positive anmeldelser. Som kunder siger, at de nyde et bredt udvalg af sortiment, lave priser og fremragende kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.