HjemlighedKonstruktion

Porøs mursten: ansøgning, anmeldelser

Porcelæn mursten har høj styrke og langt liv. Dens densitet er 3 gange lavere sammenlignet med konventionelle mursten. Dette giver dig mulighed for at reducere belastningen på bunden af bygningen og spare på byggeprocessen, hvilket forhindrer muligheden for krympning derhjemme. Sådant materiale har en enestående evne til at gennemgå belastninger, der viser sig at være et fleretages hus, men inden du køber dette materiale, skal du blive mere fortrolig med egenskaberne.

Ved fremstilling af sådant materiale, ler, sand, samt særlige tilsætningsstoffer, der brænder ud temmelig hurtigt, blandt dem tørv eller savsmuld. Ved affyring finder brændingen af organisk materiale sted, hvilket gør det muligt at opnå en keramisk blok, der har forseglede, fine porer.

Anvendelsesområde

Porozovanny mursten stort format, der anvendes til opførelse af offentlige bygninger, hvis højde ikke overstiger 24 meter. Dette materiale kan bruges til fremstilling af bærende konstruktioner, udvendige vægge af bygninger samt til opførelse af boliger med et samlet antal etager på højst 9. På byggematerialemarkedet kan i dag finde de beskrevne produkter, der har fremragende egenskaber og fremragende kvalitet. Den porøse mursten Rauf er bredt udbredt inden for byggeri og er ikke mindre populær end den fyldige mursten af M-150 mærket .

Tilbagemelding om de vigtigste egenskaber

Moderne forbrugere vælger de beskrevne blokke, fordi de har fremragende styrker, lav varmeledningsevne og miljøsikkerhed. Konstruktioner fra dem opnås som pålidelige og holdbare som muligt. På grund af den ubetydelige evne til at føre varme inde i bygninger opnås et behageligt mikroklima for mennesker. Ifølge brugerne kan du regne med fremragende lydisolering. Den resulterende murværk giver dig mulighed for at reducere støjniveauet, der kommer fra gaden. Bl.a. vil der også opnås fremragende lydisolering mellem værelserne. Porøsitet mursten har en anden betydelig fordel i forhold til andre materialer, hvilket udtrykkes i omkostningsbesparelser. Tross alt er prisen for et sådant produkt pr. Terning acceptabelt og demokratisk.

Anvendelsen af porøse blokke i opførelsen af boliger

Hvis du bruger det materiale, der beskrives i artiklen, kan du bygge et hus, der vil være pålideligt og holdbart. Produkterne er i stand til at modstå belastningen, som er 150 kg pr. Kvadratcentimeter. Det er denne egenskab, der gør det muligt at opbygge bygninger, hvis højde svarer til 9 etager. Takket være denne styrke kan porøs mursten anvendes i enhver form for konstruktion.

Fabrikanten har sikret, at blokkene har de mest hensigtsmæssige dimensioner, de adskiller sig fra den sædvanlige mursten. Til salg kan du finde produkter af forskellige størrelser, tykkelsen af væggene på samme tid vil være 250 millimeter. Konstruktionens hastighed kan sammenlignes med den hastighed, der kan opnås ved brug af gasblokke. En brigade af bygherrer, selv uden erhvervserfaring, vil være i stand til at opbygge en kasse med konstruktion ved hjælp af mursten beskrevet i en uge.

Tilbagemelding om masse- og varmeledningsevne

Den porøse keramiske mursten har en ubetydelig vægt, dens masse svarer til 800 kg pr. Kubikmeter. Dette indikerer, at dette materiale kun kan sammenlignes med belukket beton, som anvendes til opførelse af lavhuse. Ubetydelig tæthed kan reducere trykket på fundamentet, dette giver dig mulighed for at bygge et hus i næsten alle slags. Hvis du vil bygge et hus fra porøse mursten, skal du være opmærksom på forbrugernes tilbagemeldinger om termisk ledningsevne.

Ifølge købere er dette materiale en af de bedste blandt analoge på grund af den lave evne til at lede varme. En lignende varmeledningsevne er kun i luftbeton. Vægge opnås endvidere isoleret og behøver ikke varmeisolering. For at overholde normerne for energibesparelse anbefales købere at opføre vægge, hvis tykkelse er 40 centimeter.

Modstand mod ydre påvirkninger

Bygninger, der blev bygget af det beskrevne materiale, er slet ikke bange for vejrforholdene, såvel som virkningerne af atmosfærisk nedbør. Blokke er i stand til at modstå det samme antal cykler af afrimning og frysning, såvel som almindelig mursten. Blandt andet er det porøse materiale inert i form af biologiske parametre, hvorfor der ikke dannes nogen form eller svamp på overfladen. Undtagelser er putrefaktive processer. Opbygning af porøs mursten er i stand til at skabe et gunstigt mikroklima inde i bygningen, hvilket lettes af de porer, som byggestenene er dækket af. Med denne omstændighed korrigeres den naturlige fugt inde i huset.

Eksperter hævder, at sådanne bygninger kan sammenlignes med dem, der er bygget af luftbeton eller træ. Bygningerne har fremragende hygiejniske og hygiejniske egenskaber.

Anmeldelser om brandsikkerhed

De porøse hule mursten bruges også af forbrugerne af den grund, at den er brandhæmmende. Dette materiale kan sammenlignes med ler eller silikat mursten, som ikke kun brænder, men også kan gennemgå effekten af åben ild i flere timer, det er denne egenskab, som forbrugerne er opmærksomme på oftest. Dette gælder især for fremtidige ejere af private landehuse.

Alsidig anvendelse

Dobbelt porøs mursten bruges ikke kun til udvendige, men også til indretning af bygninger, der er ingen begrænsninger. Afslutningsarbejder, du kan lave ved hjælp af forskellige materialer. Hus af sådanne blokke behøver ikke at males udefra, da man kan købe produkter i forskellige farver.

Negativ feedback

På trods af alle de positive fordele, nægter nogle forbrugere at bruge sådanne produkter, fordi de kan have en højere omkostning sammenlignet med analoge produkter. Men mere synlige forbrugere påpeger, at ved brug af sådant materiale er det muligt at spare på ekstern efterbehandling, hvilket nogle gange resulterer i en meget imponerende mængde. Når du bruger sådanne produkter, kan du ikke begrænse dig selv i antallet af etager i det fremtidige hus. Hvor vi sammenligner med bygninger bygget af silicat mursten, vil omkostningerne ved opbygning af de porøse blokke blive kompenseret af det mindre imponerende volumen af det nødvendige materiale.

Som nævnt er prisen dog acceptabel, men den er 3 gange højere end letvægtsbeton.

Effektivitet ved anvendelse

En porøs mursten, hvis konstruktion kan produceres uafhængigt, kan vise sig at være mere effektiv end det ser ud til. Ved anvendelse af en silikat mursten eller almindelig skumbeton forekommer der således varmeudslip gennem sømene. Hvis porøse produkter anvendes, er det muligt at reducere sådanne tab, hvilket opnås ved at bruge ikke almindelig mørtel, men speciallimmer. I dette tilfælde vil murværket have en tykkelse af sømmen, som er 2 millimeter eller mindre, hvilket minimerer de kolde broer.

Blandt arbejdets træk skal det bemærkes, at murværket udføres uden at anvende en blanding til dannelse af vertikale sømme, som er så tæt forbundet som muligt takket være rillekammen. Hvis du vil sammenligne prisen på et porøst produkt med det, der bruges til færdiggørelse af ydre vægge, er det nødvendigt at kende information om, at den modstående mursten, hvis pris er 11 rubler, er billigere i forhold til den beskrevne, er prisen for den sidste en 20 rubler. For beboere i områder, hvor den hårde vinter og varme sommer, er det især vigtigt, hvor mange cyklusser af frysning og optøning vil opretholde en mursten. Fabrikanter hævder, at produkter kan gennemgå op til 100 sådanne cyklusser.

Hvad er vigtigt at vide, før du køber et materiale

Byggeri er en ret ansvarlig proces. For at arbejdskraft skal være hurtig og kvalitativ, er det nødvendigt at beregne materialets volumen korrekt. Tykkelsen af væggen vil påvirke de beregnede værdier. Således, hvis du vil have en mur med en tykkelse på 120 millimeter, skal du lave et murværk i halvdelen af murstenen. For vægtykkelse på 250 millimeter skal du lægge produkterne i en mursten. 380 millimeter opnås, hvis du lægger blokke på en og en halv mursten. 510 millimeter vil det være muligt at modtage ved et lag i 2 klodser. Og for en tykkelse på 640 meter er det nødvendigt at producere en murværk i to og en halv mursten.

konklusion

Den modstående mursten, hvis pris blev nævnt ovenfor, kan købes som et porøst produkt. Du skal huske, at det vil være muligt at reducere omkostningerne ved byggeri, hvis du selv udfører alt arbejde. Ellers skal du betale arbejderne, arkitekten, og også formanden. Her er det værd at tilføje transportomkostninger, der går til at levere materialet til byggepladsen. Men det er ikke hele listen over udgifter, som du kan støde på, når du bygger et hus på dit websted.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.