HjemlighedKonstruktion

Sådan arbejder du med gipsplader

Gipsvægge - det er meget praktisk og nødvendig moderne byggemateriale. Så hvordan man arbejder med gipsvæg skal nødvendigvis respektere de grundlæggende regler, skal du først beslutte, hvad han er. Kort dette ord kan afkodes så - det karton ark forbundet af et plaster lag med forskellige fyldstoffer. Deraf navnet på materialet.

Så hvordan man arbejder med gipsvæg, kan du ved at udføre arbejdet er slut indendørs (justering, isolering af vægge, opførelse af nye skillevægge), skal du være sikker på at overholde alle de instruktioner, der er fastsat i de tekniske forskrifter.

Derfor er det nødvendigt klart at definere proceduren. For det første, før du arbejder med gipsvæg, skal du sørge for, at dette arbejde vil møde bygningsreglementer. Dernæst skal du tage sig af god reparation elektrisk isolering. Før du arbejder med gipsplader, er det vigtigt at bekymre sig om og isolering mod fugt. Dette gælder især i det tilfælde, hvor væggene er fremstillet af isoleringsplader efterfølgende mellem gips belægning og ikke vægge dannede kondensat.

Hvis bygningen er placeret i et koldt distrikt, skal passere fugtbarriere mellem belægningen og det varmeisolerende plade. Hvis i et varmt område - mellem foring og isoleringsplader.

Ved arbejde med dette materiale også skal bemærkes, at rumtemperaturen ikke bør ligge under pyatnadtsatigradusnogo barriere. Endvidere bør observeres dette niveau i mindst 48 timer forud for ydeevne og samme - efter. Hvis luftfugtigheden rum, under installationen er det nødvendigt at sikre en god luftgennemstrømning.

Anvendelsen af denne konstruktion materiale kan nemt foretage ændringer til de lokaler, for eksempel fra et rum til at få to. Det er nok til at installere gipsplader væg, solid og pålidelig. Du må ikke gøre den store arbejde og at demontere det hvis nogensinde bliver det unødvendigt.

Det er også værd at overveje, at i opførelsen af et nyt hjem indstilling lofter ikke må overhale montering af vinduer og døre. Før fastgørelse af arket, skal du sørge for, at alle trinene glat og ordentligt monteret. Nærliggende overflader skal røre hinanden ende til ende. Det sker, at vægfladen er så groft, at det er nødvendigt at etablere en cross-kasse, før hendes sheathe gipsplader.

Materiale knyttet til træ negle skinner afstand omkring 50 centimeter. Hvis en færdig væg har et hul til røret, kablet eller batteri er påkrævet for at pålægge en beskyttende metalplade langs trælameller, for ikke at beskadige meddelelse. Denne handling er påkrævet af betingelserne i bygningsreglementer.

Under alle arbejde gipsplader bliver nødt til at se i øjnene, at du skal klippe ark. Brugen i dette tilfælde, end at skære gipsvæg? Dette vil kræve at bygge kniven. Hvis han ikke er ved hånden, kan du bruge en skærpet kniv brevpapir.

Hvordan at skære gipsvæg? Det er ret simpelt. Ark af byggemateriale er placeret på en hård overflade, vymeryat tape til den ønskede størrelse og omhyggeligt indsnit, prihvatyvaya, så vidt muligt, pudslaget. Og så - et lag af gips ved blot at bryde åbne snittet op til det andet lag af pap. Så et andet lag klippe og begynde at samle arket.

Som det kan ses fra ovenstående bruger byggematerialet kaldet "drywall" er meget praktisk. Selv relativt uerfaren herre, hvis du ønsker at være i stand til at klare denne opgave.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.