HjemlighedKonstruktion

AK-511 - maling til vejafmærkning

Vejmarkeringer til formål at regulere den frie bevægelighed for køretøjer og fodgængere. Og det er på grund af betydningen af sine funktioner til det øgede krav. Mærkningen skal være klart synlig på ethvert tidspunkt, uanset årstid og vejr. Til dette formål egnet maling AK-511.

Karakteristik af emaljen

AK-511 - maling er en acrylcopolymer, hvori de tilsatte pigmenter, modificerende midler og andre excipienser. Sammensætningen indbefatter organiske opløsningsmidler.

Anvendelsesområde - vandrette vejmarkeringer. Velegnet til brug på veje, parkeringspladser og andre områder med flade af beton eller asfalt.

AK-511 - male hvid, godt markeret på vejen. Hvis det er nødvendigt, kan det gøres i andre nuancer. For luminescens kraft i de frisk anvendte maling spredt retroreflekterende perler med en størrelse på 100-600 mikron. Deres hastighed på 350 g / m2. Når, baseret på mængden af maling opnås, hvilket er 1 ton emalje skal 583 kg af bolde.

Efter tørring trafik maling AK-511 er modstandsdygtig over for slid, langvarig udsættelse for fugt og kemiske opløsninger (f.eks bruges til at fjerne is, snavs, olier eller brændstof fra transport).

Maling forbrug afhænger af lagtykkelse og master oplevelse. Når det påføres lagtykkelse på 100-200 mikrometer i gennemsnitligt forbrug på 200-300 g / m3 emalje AK-511.

Maling tørring i 15-20 minutter ved en lufttemperatur plus 20 grader. Ved at reducere temperaturen øger tørretiden.

Levetiden afhænger af trafikken. Den gennemsnitlige værdi af 12 måneder fra tidspunktet for ansøgningen.

Anvendelse af emalje AK-511

Malingen kræver ikke yderligere uddannelse. Hvis det er nødvendigt, at fortyndingen opløsningsmidlet være 6-12%. Før påføring af maling skal være grundigt rystet.

Emalje bruges kun ved positive temperaturer i området på 5-30 grader og fugtighed på højst 85%.

Overfladen skal være ren, tør, befriet for snavs, debris og oliepletter.

Anvendt blæk til mærkning kan ved særlig vejudstyr eller manuelt med en rulle (pensel).

Materialehåndtering og sikkerhed

Maling AK-511 lagres i lukkede beholdere, som ikke penetrerer luft og fugtighed. Stedet skal beskyttes mod høje temperaturer og udsættelse for sollys. Lufttemperaturen skal være inden for området fra -40 til +40 grader. Med forbehold for ovenstående krav kan opbevares maling op til seks måneder.

Vej maling er et giftigt materiale. Derfor kan det kun bruges udendørs.

AK-511 - brændbart stof. Så arbejder med det skal ledes væk fra åben ild.

Arbejde med emalje kun tilladt med personlige værnemidler (åndedrætsværn til åndedrætsværn og gummihandsker til at beskytte dine hænder).

I tilfælde af kontakt med huden, skal dette sted skylles med rigeligt varmt vand ved hjælp af sæbe.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.