Hjem og familieGraviditet

Gravid på 16. Hvem har skylden, og hvad man skal gøre?

Måske den meget udtrykket 'gravid på 16 "allerede antyder, hvis ikke frygte, eller i det mindste en velkendt følelse - et sted vi har hørt om det. Ja, det handler om problemet med massive kappes medier af alle slags. Med andre ord, kaldes det teenage graviditet, tidlig, og så videre. Men uanset hvordan vi kalder dette fænomen, men vil ikke forbedre situationen, desværre, ikke ændre sig til det bedre.

Måske naturligvis for tidligt at slå alarm, så gravid på 16, og i endnu højere grad, at 15-14 - undtagelsen snarere end reglen, men, som eksperter siger, deres antal er stigende. Langsomt, men, ak, det er allerede lov. Yngre mødre, er moderens alder reduceres.

Det bør erindres, at hvis en pige, men næsten en pige gravid i en alder af 16, graviditeten, Dette - ikke bare en konsekvens af ubeskyttet samleje. Nej. Årsagerne er langt dybere og er mere tragisk.

Overvej de vigtigste. For det første kan graviditet ske i familier, hvor den særlige fordel øgede varetægt. Det kvæler og forhindrer levende. Og ingen steder på denne yngelpleje ikke undslippe. Alt synes godt: pigen fodret, skoet og kan leve i velstand, men ikke opfatter det som en voksen, og taler ikke på lige fod, fra hjertet. Og alle med den holdning - vi er forældre og vide bedre. Så du får, og i så fald: gravid på 16, ligesom et råb om hjælp, som bevis for voksenalderen og chokterapi for der ikke ønsker at høre datter af forældre. Men dette er ikke den eneste grund til, men kun "en".

Tidlig graviditet kan forekomme simpelthen på grund af mangel på pålidelige oplysninger på teenager. Igen, strengene er til forældrene. Må ikke forklare, hvor babyer kommer fra, ikke fortalt om prævention, ikke lært at søge først og fremmest til de sociale og psykologiske modenhed, og først derefter tage ansvar og indgå i et forhold. Disse berygtede "ikke" føre i sidste ende til, hvad vi har: "Jeg er 16 år gammel, jeg er gravid." Og så begynder tårerne, bebrejdelser og endda selvmordsforsøg. Ak, graviditet - en stor del af stress, selv for trænede forældre, og hvad de skal tale, når teenageren er som et lyn fra en klar blå? Og i dette tilfælde, behøver pigen understøtte mere end nogensinde.

Hvad er andre årsager som tidlige graviditeter? Og de er enkle og samtidig forfærdeligt. Det kan være voldtægt. Ja, vi lever i et samfund, hvor kvinder, og især unge, er genstand for ønsket om at begå vold. Næsten enhver russiske by står (eller rettere, ikke) gå ud efter 21-22 timer, da sandsynligheden for at blive bestjålet, voldtaget, forkrøblede vokset betydeligt. Ak, er eksperter her ikke varsle noget godt for os. Kriminalitet vinder momentum, og det kan ikke stoppe politiet, selv efter højrøstede omdøber og reformer.

Men her igen, bør søges grunden i forældrene - hvorfor datter var dengang uden sine forældres hus? Måske er det lettere at være væk fra hjemmet, løb væk til venner eller bare hænge rundt på gaden, end at være under samme tag med deres forældre? Selvfølgelig kan voldtægt ske i hjemmet, er det som regel sker, når selve huset har adgang til personer med kriminelle tilbøjeligheder, selvfølgelig, med samtykke fra den voksne.

Så hvad har vi i dette tilfælde? Ja, konklusionen er indlysende. Hvis din datter er gravid i 16 eller tidligere, hvilket også sker oftere, alle strengene, alligevel, er draget til forældrene. Og uddanne, og har brug for at være vred på dig selv. Fordi kontakt med barnet, desværre, er gået tabt. Eller det var det ikke.

Men blev gravid betyder ikke, at alt er forbi, og tabt. Efter alt, livet stadig fortsætter. Hvis du ikke har set første klokker forældre, derefter holdt den chokterapi, som diskuteret ovenfor.

Kig efter kontakt med barnet, ikke mister det, interessant end livet dit barn, men ikke fra en position af kontrol og værge, og fra perspektivet af en ven og lige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.