SundhedSygdomme og betingelser

Rygsmerter - et ildevarslende tegn.

Sig mig, har der aldrig skadet eller syg aldrig tilbage? Det er rigtigt, er der ingen. Og hvorfor? Ingen grund til at være en læge til at give det korrekte svar på dette spørgsmål: selve strukturen i rygsøjlen gør det mere modtagelige for skader varierende sværhedsgrad, for ikke at nævne sine funktioner. Rygsmerter kræver en seriøs og man kunne endda sige, respektfuld holdning til sig selv, fordi det er mere alsidig end symptomet, alder kun stige. Rygsmerter kan være forbundet med både rygsøjlen og blødt væv, med individuelle spinal leddene og endda indre organer.

Hvis vi begynder at liste alle de sygdomme, der kan fungere som en årsag til rygsmerter, kan sagen trække ud i lang tid. Osteoporose, og lændesmerter, spondylarthritis og radiculopathy, skoliose og diskusprolaps, for ikke at nævne de akutte sygdomme i spinal blodforsyning - som alle kan give smerter i ryggen, som et lys og næsten usynlige (pervosti) og uacceptabelt, ulidelig. Årsagerne til rygsmerter, og hvis mærke dem kort, er overvægtig, dårlige arbejdsstillinger og vægtløftning. Derudover kan dets rolle spille og infektioner, såvel som andre sygdomme.

I denne forbindelse er det klart, og generelt, er det klart, at rygsmerter kræver et seriøst forhold. Den bedste løsning, der kan tage en mand, der står over for rygsmerter, er at kontakte en specialist. Ja, du er nødt til at gå gennem en række undersøgelser - fra de manuelle diagnostik, neurologisk undersøgelse og undersøgelse af historie, og slutter med røntgenstråler, computer og (eller) magnitnorezonansonoy tomografi og detsitometriey.

Det er umuligt, hvilket er meget farligt at afskrive hvad smerter i ryggen på lændesmerter, oftest end synde folk i midten og alderdom. Præcis etablere tilstrækkelig diagnose for rygsmerter kræver omhyggelig undersøgelse, hvor parametrene er identificeret som sværhedsgrad bevægelighed og spændingen af de symptomer, muskeltonus, neurologisk status og lokal hypertoni. Det er især vigtigt at være opmærksom på parastezii zone og gipostezii samt knæ og Achilles reflekser.

Behandling af rygsmerter - er et kompleks af forskellige medicinske teknikker, hvis anvendelse er tænkt som lindring af sygdomssymptomer forårsaget af rygsmerter, og i virkeligheden på hendes helbredelse. Så, smerter i ryggen viser anvendelsen af medicinsk behandling i overensstemmelse med ortopædisk korrekte tilstand. Endvidere kan den anvendes manuel terapi, fysioterapi og motion terapi. Postisometric afslapning, holder paravertebrale blokader og interspinous kan også hjælpe. I nogle tilfælde, det viser en passiv mekanisk trækkraft, og endda kirurgi.

Men bedst af alt - husk at den mest effektive måde at håndtere rygsmerter er moderat fysisk aktivitet. At fysisk aktivitet er den mest pålidelige foranstaltning for at forebygge rygsmerter. Desuden ville det være yderst nyttigt at overvåge kropsholdning - du huske gode arbejdsstillinger reducerer belastningen på rygsøjlen. Også, ikke overanstrenger, undgå tunge løft - og hvis du samle op, så bøj knæene og holde din ryg lige. Og alligevel - Se din vægt! Fuldstændighed meget øger belastningen på rygsøjlen. Ræk ikke for langt, hvis du har brug for noget at komme på toppen, og prøv mindre bøje - det er alt videnskab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.