ComputereSoftware

Hvordan ændrer jeg login på Skype? Er det muligt?

Millioner af mennesker verden over bruger Skype-software til at kommunikere med venner og bekendte, der bor i andre byer og lande. Det er meget belejligt, fordi den anden part ikke blot kan skrive beskeder, men også for at se og høre det i realtid. En slags "Videotelefon", og det er helt gratis. Men det kan ske, at en eller anden grund ønsker at ændre brugernavnet på Skype. Du ved aldrig, blev stemningen ødelagt, en af de samtalepartnere træt, eller netop besluttet at beskytte din konto fra din forældre / mand / barn osv, ikke at læse din korrespondance og ikke se dine kontakter. Under alle omstændigheder, under den gamle login vil du være ikke længere ønsker.

Så hvad man skal gøre? Kan jeg ændre mit brugernavn på Skype? Desværre er dette ikke muligt. Du kan ændre e-mail-adresse, adgangskode, foto, fornavn, men ikke logge ind. Derfor er alle, du kan gøre - er at registrere igen. Denne procedure er let, men før du ændrer brugernavnet på Skype, skal du først komme ud af din konto. For at gøre dette, skal du klikke på Skype og derefter "Exit" i øverste menubjælke. Efter denne operation, vil du logge på Skype vindue, hvor kommandolinjen login indgangen er aktiv indskriften "Du behøver ikke et login?". Du er nødt til at klikke på det for at vise form for registrering af en ny konto. Det skal indtaste navnet på den nye login-konto, password (gentagelse), og din e-mail (også to gange). Klik på "Jeg er enig. Opret konto", og i løbet af kort tid, du angiver elektronku vil modtage en meddelelse, der bekræfter registreringen. Dernæst indtaster Skype under et nyt brugernavn og adgangskode.

Selvfølgelig, før du ændrer brugernavnet på Skype, giver det mening for dig, hvis du ikke giver dine venner, eller i det mindste skrive dem øgenavne, så at sende dem en anmodning om tilladelse til den nye konto. Og flere nyttige oplysninger, hvis du vil ind i den gamle konto, skal du bruge Skypes betalte tjenester, så under det nye login, du ikke vil have denne mulighed. Du bliver nødt til at re-binde et kreditkort til din konto, eller betale for tjenesteydelser i andre måder.

Nu hvor du ved, hvordan du ændrer brugernavn på Skype ved en simpel omregistrering. Men måske, efter at du ønsker at slette din gamle konto. I dette tilfælde, er situationen ikke meget betryggende, fordi for helt at fjerne din konto fra systemet kan ikke være under noget påskud. Sådan er politik af sikkerheden af tjenesten. Men du kan fjerne det fra din computer eller andet få mest utilgængelige for at søge. Mulig løsning, som den fuldstændigt ophør af input i et program, du behøver ikke et login. Hvis du ikke indtaster de Skype to uger, vil din konto blive udelukket fra søgningen. Men kun så længe du ikke genindtræde i denne konto: i dette tilfælde vil det igen blive medtaget i søgningen. Derfor er konklusionen den samme: Du må ikke bruge denne konto overhovedet.

Komplicere søgning ved at slette alle af profilen oplysninger om sig selv. For at gøre dette, skal du finde Skype-menuen "Personlige data", og vælg det i "Rediger". Du er kommet til den relevante side, og kan nu slette alle profil felt. Du kan endda ændre adgangskoden til en, der i fem minutter ikke vil være i stand til at huske. Ikke alene fjerner brugernavn og landet, men for "formørkelse spor" kan sættes nogen Uruguay eller Zimbabwe. Hit "Gem ændringer", og ... glemme alt om dette tidligere forlod hendes konto.

Lær hvordan du ændrer brugernavnet på Skype (eller rettere, at det ikke ændrer), samt hvordan man kan fjerne dine data fra din søgning, vil du beskytte din computer mod uønsket indtrængen og mulig hacking af din konto. Selvom din konto ikke vil være fysisk fjernet fra systemet ved at ændre personlige indstillinger og udelukke det fra søgning, du ikke længere behøver at frygte, at nogen ved et uheld ind i det. Selv hvis du er.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.