SundhedPræparater

Det stof 'Diazolin': indikation til ansøgningen og optagelsesregler

Det stof "Diazolin" i tabletter eller piller er klassificeret som antihistaminer. Med andre ord, stoffet har anti-allergisk virkning, reducerer kløe, fjerne hævelser, fjerne rødme.

Det stof "Diazolin": indikationer for brug og bivirkninger

På lægens tungen betyder kaldes "H receptorblokker" og forårsager bivirkninger såsom sedation og somnolens. Derfor bør der udvises forsigtighed for at lave piller af lægemidlet "Diazolin", hvis arbejde er relateret til kørsel eller andre aktiviteter, der kræver en hurtig reaktion.

Lægemidlet anbefales at bruge i tilfælde af forskellige ætiologier allergiske reaktioner i bronkial astma, i brugen af antibiotika, insektbid, nældefeber.

Der er en børns produkt "Diazolin", som eliminerer hoste effekt, når pertussis sygdom. Medicin er ofte brugt som en hypnotisk, fordelen er ikke vanedannende.

Medicin "Diazolin": indikationer for brug for forkølelse

Lægemidlet er effektiv for forkølelse. Det giver dig mulighed for at fjerne den hævelse af slimhinderne i hals og næse, fjerne, på denne måde, hoste og løbende næse. Samtidig lindrer allergiske reaktioner over for de antivirale og antibakterielle terapi.
Eventuelle antivirale lægemidler eller antibiotika forårsage død af bakterier. Resultatet er en stor stigning i blodet af forskellige giftstoffer. Sammen med en almindelig forkølelse, dette fører til alvorlig forgiftning. For at undgå sundhedsskadelige virkninger efter at have taget antibiotika, skal du bruge tabletten "Diazolin".

Indikationer for brug af stoffet i børn

Børns medicin produceres i en reduceret dosering, kan værktøjet blive solgt i form af sirup og har en svagere effekt bremses. Dog bør lægemidlet til børn gives med forsigtighed, og at begrunde sin ansøgning kan kun anbefaling af den behandlende læge.

Men sådan behøver det ikke fungere uden antihistamin i mange tilfælde. For eksempel, at børn allergisk hoste, svært helbrede stoffri "Diazolin" og dets analoger.

For forkølelse børn bliver mut og rastløs, og her komme til hjælp stof "Diazolin". Det bør kun være omhyggelig med at respektere lægens anvisninger og ikke tager barnet til selvmedicinering.

Sådan skal du tage "Diazolin"

Til behandling af allergiske tilstande i lægemiddeldoseringsplanen justeres afhængigt af kompleksiteten af sygdommen. Under alle omstændigheder kan ikke overstige den daglige dosis, der bør ikke være mere end tre tabletter i løbet af dagen. Forløbet af behandlingen bør ikke vare mere end ti dage.

Lægemidlet indtages oralt efter et måltid og drikke masser af væske. For forkølelser udpege én tablet om morgenen og aftenen i fem dage.

Tabletter "Diazolin": indikationer til brug under graviditet

Forsigtighed tilrådes at tage stoffet under graviditeten. Lægemidlet passerer frit gennem placenta og uhindret virker på frugten, hvilket resulterer i en forsinkelse kan forekomme hos fosteret. Det anbefales ikke at tage stoffet "Diazolin" amning i de første måneder af et barns liv.

Under graviditet, er det stof ordineres kun i ekstreme tilfælde, i doser på én tablet om morgenen og aftenen, er børn får en kvart eller en halv - det samme antal gange om dagen.

Medicin "Diazolin": kontraindikationer

De vigtigste begrænsninger for stoffet er problemer med maven og tolvfingertarmen. Kontraindiceret i mavesår medicin og individuel intolerance.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.