SundhedPræparater

Drug "Superchistotelo": redegørelse

Det stof stof "Superchistotelo" i stand til at fjerne vorter, papillomer og ligtorne, uden at provokere deres tilbagevenden. Tilgængelige midler i hætteglas med 1,2 ml.

Indikationer for "Superchistotelo" instruktioner forberedelse til deres brug af sådanne lister: forskellige typer af vorter og lokalisering (almindelig, plantar, filiform), kønsvorter, lokaliserede på huden, papillomer, keratomas, ligtorne. Ved anvendelse af dette stof er undertiden observeres udseendet af en lys prikkende eller brændende fornemmelse.

Kontraindikationer til formålet "Superchistotelo" forberedelse instruktioner om, hvordan man bruger lister den følgende de:

1) tilstedeværelsen af mol (pigmenteret NEVI) i den zone, hvori det er planlagt at anvende;

2) gravide patient;

3) tidspunktet for amning;

4) udgår varer placering i slimhinden eller rød læbestift limbus;

5) påføring af lægemidlet til brænde, sår eller beskadiget på anden måde overflade;

6) pædiatriske patienter.

Bivirkninger, der kan opstå ved anvendelsen af "Superchistotelo" forberedelse instruktioner om, hvordan man bruger resultaterne er: hyperæmi (rødme) og fremkomsten af øjenlåget ødem, der udvikler sig i tilfælde af medicinering i nærheden af øjnene, dannelse af forbrændinger på de steder, hvor medicinen var en sund hud . Hvis alle de samme der var en forbrænding, skal du omhyggeligt, i hvert fald ikke gnide lægemidlet i huden, fjerne resterne fra overfladen. Så skal du søge læge omgående.

Ved brug af "Superchistotelo" drug anvisninger vedrørende dets anvendelse resulterer i en liste over forholdsregler:

1. Før du begynder behandlingen med hjælp af dette værktøj, bør du få lægelig rådgivning, som et selvstændigt brug ikke anbefales.

2. Fjernelse af kønsvorter udføres strengt under betingelser ambulant og kun af kompetente læger.

3. Påfør medicin "Superchistotelo" vorter og andre enheder er ikke tilladt forbandt de områder af huden, som den er påført.

4. Forberedelse "Superchistotelo", hvis anvendelse kan være potentielt farligt for helbredet, er forbudt at bruge disse formationer, som er placeret i hudfolder (fx i mellem fingrene, som i hænderne og på fødderne, lyske, i prianalny region osv), og i de områder, hvor der er forøget sved.

Overholdelse af disse forholdsregler skal hjælpe patienten til at undgå forbrændinger fra stoffet på sund hud. Det er også vigtigt at huske, at de lægemiddelbehandlede "Superchistotelo" områder af berørte hud har brug for regelmæssig tørring i luft.

Vejledning til brug af lægemidlet af lægemidlet advarer om, at det er umuligt ikke at vaske med vand eller salver til at smøre det område af huden, der er blevet behandlet dem.

Dosering og anvendelse: først, smøre barnet creme huden omkring defekten, så er du nødt til at sætte lægemidlet på defekten og lad det fuldt ud at absorbere. Vi kan ikke tillade gnidning og spreder væske.

For forskellige typer af hudlæsioner kræver forskellige doser af lægemidlet. Således må at fjerne vorter påføres en gang om dagen med en dråbe, i tre dage; at fjerne callosities - anvende en dråbe per dag i fem dage; at fjerne vorter - Påfør en dråbe af lægemidlet en gang. Først er der en let brændende fornemmelse, og senere begynder at dukke sorte prikker viser bortdøen af defekten, og den fjerde - den sjette dag af defekten, vil blive elimineret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.