ComputereComputerspil

Hvordan til at sparke bots i "CS: GO"? Hvordan til at sparke bots i lobbyen på "CS: GO"?

I dag vil vi tale om, hvordan man kan sparke bots i "CS: GO". Såkaldte undtagelse tegn fra gameplayet. Fight med bots i stedet for rigtige modstandere kan være i en række forskellige multiplayer computerspil.

definition

Spørgsmålet om, hvordan man kan sparke-bots terrorister "CS: GO", eller tilføje nye, kan forekomme i afspilleren, hvis han ønsker at undgå konkurrence eller praksis, før den virkelige kamp. Sådanne tegn er styret af kunstig intelligens. Problemet er, at ikke alle spillere forstår at fjerne bots i "CS: GO" og tilføje dem om nødvendigt. Vi vil fortælle dig om alle de nødvendige kombinationer.

konsol

Nu skal vi se på, hvordan holdet sparke en bot i "CS: GO" og tilføje nyt, hvis det er nødvendigt. For at løse dette problem, vi er nødt til at lære at bruge den spillekonsol. Dette værktøj bruges til forskellige formål. Først og fremmest, skal du klikke på "~" tasten. kommandoprompt vises på skærmen. Det kan administreres en række data. Det er, hvad konsollen. Hvis du har brug for at tilføje en bot, bruge en simpel kommando bot_add. Når den indføres, vil spillet skabe en ny karakter. Han tager sin plads tilfældigt at foretrække en af enhederne. Du kan sende på forhånd din karakter til den ønskede kommando. For at tilføje dette til den kode ct t eller derover. Derudover skal det administreres efter understregningen. Den første metode, vi har overvejet, men der er andre, men de er ikke så pålidelige.

speciel menu

Nu mener de alternative metoder, der vil finde ud af, hvordan du fjerner bots i "CS: GO", samt tilføje nye. At kalde en karakter først og fremmest vi trykker nøglen «H». Foran os der menu, der vil tiltrække yderligere kræfter. Denne tilgang er meget enklere beskrevet ovenfor, men det har sine ulemper. Problemet er, at de beskrevne midler ikke altid virker, og konsollen for al den kompleksitet tilgængelige på ethvert tidspunkt. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at teste denne metode.

vanskeligheder

Ved behandlingen af spørgsmålet om, hvordan man kan sparke bots i "CS: GO", kan man ikke se bort fra nogle af de problemer, der kan opstå undervejs. Det omfatter automatisk balance De største vanskeligheder. Hvis du har brug for at organisere en kamp med en virtuel partner mod tyve modstandere, vil systemet ikke tillade at gøre det. Alle tegn vil automatisk blive fordelt mellem holdene. Dette problem kan løses. For at gøre dette, skal du indtaste konsol kommando mp_autoteambalance 0. Det deaktiverer den automatiske balance. Således vil de tegn pligtskyldigt vises i grupper, som du angiver.

rengøring

Nu skal vi gå direkte til spørgsmålet om, hvordan man kan sparke bots i "CS: GO" (slet). spiller kun mod den kunstige intelligens - en udsigt er ikke meget glade. Derfor kan antallet af virtuelle spillere altid justeres. For at slette tegn, bruge den særlige hold bot_kick. Vær dog opmærksom på, at koden er i den reducerede form eliminerer alle tidligere tilføjede bots. Hvis du ønsker at slette kun én eller flere tegn efter kommandoen angiver navnet på spilleren, hvor tjenester er i øjeblikket ingen krav.

yderligere oplysninger

Du ved allerede, hvordan at sparke bots i "CS: GO", men vi vil gerne dele nogle yderligere oplysninger, der kan være meget nyttig. Hvis du er involveret i cyber-sportskonkurrencer og ønsker at arbejde ud den taktik, anbefaler vi at skifte til skabelsen af en tom server. Dernæst skal du køre en konkurrencedygtig tilstand. Og så kan du gå videre til at ringe til virtuelle assistenter og modstandere. De kan vises automatisk, hvis det ikke sker, skal du bruge en af de kommandoer, der er anført ovenfor. Også anbefaler, at du bruger statuskode, vil det give oplysninger om deltagerne i kampen. I øvrigt, udtrykket "at sparke" selv kommer fra det engelske ord "kick". Hvis konsollen ikke virker, skal du gå til tastatur indstillinger. Dernæst skal du vælge afkrydsningsfeltet ud for det punkt, der gør det muligt at medtage dette element.

Du kan også prøve at køre spillet med administratorrettigheder. Der er en anden nysgerrig hold bot_kill. Du kan bruge den til at fjerne bots direkte i spillet, men de vil forblive på serveren efter det. Hvis det ønskes, og du har de nødvendige færdigheder, kan du manuelt foretage de nødvendige ændringer i podbot.cfg fil. Den indeholder alle oplysninger om de virtuelle spillere. Lad os nu diskutere funktion, der dukkede op i adskillige nye spil fra firmaet Valve. Der var hun i "CS". Denne nyskabelse kaldes "Oprettelse lobbyen." Dette er den såkaldte værelse. Hun fik alle de funktioner, en traditionel server. Oftest er denne løsning, der bruges til dueller med venner. Opret en "lobby" du kan eje, og derefter at invitere venner fra Steam. Dernæst vente på deres tiltrædelse. Når det sker, kan du starte spillet. Efter dette, kan du gøre noget, som det er tilfældet med en konventionel server. Dette gælder også for arbejde på pensionerede robotter tiltrække og. Dette "rum" kan være offentlig eller lukket type. I det første tilfælde, kan spillet slutte nogen. Til dette formål skal du blot trykke på en speciel funktion. Det kaldes "Find Game" og er beliggende i hovedmenuen. Så vi regnet ud, hvordan at sparke bots i lobbyen på "CS: GO", såvel som i normal tilstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.