Intellektuelle udviklingMystik

Gætte på festen for kærlighed og rigdom

Hvert år den 19. august, ortodokse kristne fejrer lyset ferie - Apple Spas. Det symboliserer begyndelsen af efteråret, omdannelsen af naturen. På denne dag folk forberede retter fra æbler og sammen med afgrøden er i kirken for indvielsen. Men for ortodokse piger er ikke kun en fryd for denne fest. Ritualer og divination - der tager deres hjerte og sjæl, og den dag, de venter med bæven. Efter lang tid æblerne blev tillagt magiske egenskaber. Bekræftelse af dette kan findes i Skriften, især i historien om udvisning fra Paradise stamfædre af æble, og i folkeeventyr (f.eks foryngende æbler). Hvad og hvordan man kan spekulere på den dag? Og hvilke tegn skal ikke tro?

Gætte på kærlighed

Gætte på Feast af kærlighed - er den mest almindelige ritual. Det hjælper at vide, om den kærlighedsaffære med pigen sker i den nærmeste fremtid. For at begå sin kok nogle æbler og dyppe dem i en spand vand. Drej derefter væk fra skovlen og spand scoop vand. Se hvor mange du fanget æbler. Hvis der forventes et lige tal snart kærlighed til ulige, på den anden side, ingen større ændringer i dit personlige liv, du ikke forventer.

Kan lide eller ikke lide?

Du er nødt til at tage en mand, som du virkelig kan lide? Og du giver ham? Ikke sikker på et positivt svar? Der gætte på Feast, som vil hjælpe med at finde ud af, om dine følelser er gensidige. Senest den 19. august forberede et rødt æble. Du tager på ferie klippe det, foreløbig at have markeret en lille tegn på en af de to halvdele. I fremtiden vil det blive betragtet som en del af et æble venstre. Forbered også en seddel med navnet på en elsket og placere den mellem de to halvdele. Så binde frugten af bureaukrati og sige følgende ord: "Røde æbler, men alle smukke, du fortælle navorozhi-I road show. At Guds tjener (navn) føler en Guds tjener (dit navn)? "Efter at placere frugt i vindueskarmen og vente, indtil da vil det begynde at forværres. Afbryd halvdele. Hvis venstre (markeret) side er mørkere end den højre, betyder det, at en mand (hvor der er en spå) erfaringer til dig liking. Og måske endda alvorlige følelser. Hvis den mørklagte mere end halvdelen højre, derefter, desværre, du er ligeglade med denne mand.

Gætte ved check "kærlighed eller ikke" kan udføres af en anden, enklere måde. For at gøre dette, skære æble og se på frøene. Hvis de er intakte, den virkelige kærlighedsforhold har en gunstig prognose. Må ikke slappe af og fortsætte med at styrke dem. Måske med den valgte mand du lever livet. Og hvis en af frøene vil blive skåret, i dit personlige liv er ikke så glat. Sådan en divination at stimulere, til at reflektere over de yderligere relationer.

Er der snyd?

En anden funktion i denne ferie vi (Apple Spas) - tegn for kvinder. Gætte på forræderi elskede, for eksempel, er en af dem. Ritualet er ganske enkel. Hvis du ønsker at vide, om din mand en anden kvinde, tage æble frø, tænde ilden. Tag en lille gitter ét frø og sige disse ord: "Hvis du elsker mig - flyve væk, hvis x ikke, løgn, er brændt" Og tænk på din favorit. Hvis denne frø vil briste over ilden, være sikker på din mand, han er tro mod dig. Men hvis der er frøet brændende og ulmende, det er et dårligt tegn. Mest sandsynligt, din kammerat har en anden kvinde. For at fjerne enhver tvivl, udføre dette ritual tre gange.

Gætte på hendes ægtefælle

Hvis du ikke har mødt, og kun elskede mand, tarot Fest på reduceret - det er hvad du har brug for. Det vil hæve slør af din fremtid i dit personlige liv. Den vigtigste egenskab er det selvfølgelig Apple. For ritualet skære kogt frugt i ni lige store skiver. Så sidder foran et stort spejl og spise otte stykker af æble og smide den niende over skulderen. Det er nødvendigt at kigge i spejlet. Med god koncentration kan du se ansigtet på den person, der er din trolovede. Dagligt under ritualet betyder ikke noget. Den vigtigste ting, at æblet blev indviet. Men som praksis viser, er alle divination afholdt i skumringen.

Der er en anden ritual, der angiveligt giver dig mulighed for at se en mand bestemt af skæbnen. Til denne aften, den 19. august, binde et rødt bånd æble frugt og bede om at vise hende ægtefælle. Og om natten er du nødt til at sove med en profetisk drøm trolovede.

Kan du fortælle mig navnet på sin kommende mand

Den største interesse blandt kvinder er at gætte på Apple Spas på hendes ægtefælles navn. For det vil være nødvendigt én medium æble. Med det, så prøv at skære huden af de mest lange stribe. Efter hun falder til kniven, se, hvad brev ligner sin form og kurver. Så du kan finde det første bogstav i hans navn.

Gætte på ægteskab med et æble

Gætte på Fest på ægteskabet holdt flere piger. Det giver dig mulighed for at se, hvilke af dem havde til at gifte sig. For at gøre dette, sprede branden. Mark eller huske dit æble. Hæng alle de frugter i tovene over ilden. Og starte lidt rotere dem. Ifølge legenden vil krybdyr piger blive gift i den rækkefølge, de er æblerne vil falde ind i ilden. Hvis din frugt vil forblive hængende, så, ak, i det kommende år vil du ikke bestemt til at gifte sig.

En anden simpel mulighed for divination at gifte sig i den næste fest er et ritual. Ugifte piger tage et æble, og det samlede antal tilføje en anden. På hver frugt du nødt til at skære dit navn. Så rødt stof cirkel sætte de markerede æbler, dække dem oven på den anden med en rød klud. Vælg en pige, bandt hendes øjne og slappe af. I hendes hånd skal hun være den mest ekstra æble. Efter cirkelbevægelser pigen kommer til bordet og vælger et stykke frugt. Han vil angive, hvilke af de skønheder deltage den første til at gifte sig.

Gætte på sundhed

Ud over romantiske relationer, kan en ferie spå, og andre emner. Det er kendt i divination Fest på sundheden. Den mest populære rite lader dig vide, hvordan dit helbred vil være i den nærmeste fremtid. For at gøre dette, tage et æble, sætte det på det grønne klæde. Og, rullende i urets retning, siger disse ord: "æble fyldstof, fortæl-navorozhi, sundhed lidelse il vise mig." Så lad frugten på et mørkt sted, hvor ingen vil se, i tre dage. Og se hvordan det begynder at forringes. Hvis kanterne af den alvorlige trussel mod dit helbred nej. Hvis kernen, være forsigtig, kan du snart alvorligt syg. Pas på dig selv. Og hvis Apple ikke er ødelagt, det taler for afskaffelsen af den gode helbredstilstand. Du kan fortælle formuer og din elskede. For at gøre dette, i stedet for ordet "mig" i den magiske ordsprog siger "en slave / Guds tjener / Gud (navn)."

Gætte på rigdom

Gætte på festen for de penge - det er en slags populære ritualer. Han lader dig vide, om den økonomiske velfærd venter dig i den nærmeste fremtid. For sin kommission kaste et æble op og se den falde på hvilken side. Landing frugt tilbage fra dig betyder, at rigdom, ak, behøver ikke at vente. En ret - forventes at forbedre den finansielle situation. Hvis æblet vil falde i midten, der er foran dig, pas på hensynsløs gæld.

Du kan også fortælle formuer for den fremtidige arbejdsplads, hvis du ikke har besluttet, om de bedste. For at gøre dette, skære et par æbler i halve. Skriv noten med de ønskede indstillinger og placere dem mellem halvdele af frugt. Lad natten over. Om morgenen fjerne noten og se på etiketterne. Hvad er den mindste sløret og læs mere tydeligt, og indikerer, at et godt sted at arbejde for dig og give dig materiel velstand.

skilte

Som i de andre helligdage Ortodokse er tegn på væsentlig betydning for festen. Spådom ske ved menneskets vilje, men tegnene ikke afhænger af det. De er en manifestation af naturen, hendes hemmelige tegn. Hvilke tegn kan ses på Apple Spas?

  • Det første vedrører naturligvis vejret. Hvis en ferie er varmt, solrigt vejr betyder efteråret er tørt. Hvis, derimod, dagen er overskyet, vil den kommende sæson være regnfuldt. Også, før ferien, kan du gøre et ønske om at gifte sig. Hvis den dag er klar, vil livet med dine kære udvikle lykkeligt. Når vejret er dyster man bør forvente et ulykkeligt ægteskab.
  • Det næste tegn er forbundet med insekter. Ifølge den gamle legende, hvis Apple Spas i landsbyen du flyver, skal du ikke slå tilbage hende. Det er til overskud og succes i deres personlige liv. på et festligt bord også sætte en skål med duftende honning. Hvis han lokke til sin bi hus vil være din lykke og velstand sejre. Hvis indsamlingen af æblet afgrøde for dig at komme ned edderkop, vente på de gode nyheder. Hvis du rive et æble i nettet, forventer en behagelig gave fra en elsket.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.