Kunst og underholdningKunst

Paolo Veronese: billeder og beskrivelser

Italiensk maler Paolo Veronese var en af de mest fremtrædende repræsentanter for kunsten af det fjortende århundrede. Hans arbejde er kendt over hele verden, de har inspireret og fortsætter med at inspirere tilhængere. Få at vide malerier af Veronese hjælp dybtgående analyse af hans biografi med kronologien i udseendet af malerier.

tidlige år

Den fremtidige skaberen af den sene renæssance blev født i Verona, i en familie af kendte billedhugger Gabriele Cagliari. Ikke overraskende, drengen vågnede kunstneriske talenter. Uddannelse Paolo Veronese engageret maler Antonio Badillo, som også var hans onkel. I en alder af tyve begyndte Veronese til at arbejde selvstændigt. Først han fokuseret på at opbygge olie kompositioner og kalkmalerier - i dag er bevaret på Villa Emo. Det fuldt hans talent kolorist og dekoratør afsløret i processen med at skabe vægmalerier til Soranzo i begyndelsen af 1550 's. I sit arbejde spores forståelse tekniker Raphael, Michelangelo, Correggio og Parmigianino, som er meget inspireret af Veronese. Paolo malerier fortsætte traditionen med renæssancen, de er fyldt med munter fest, som vil være kendetegnende for hans arbejde i fremtiden.

Stien til anerkendelse

I 1551, Paolo Cagliari flyttede til Venedig, hvor han fik tilnavnet "Veronese". Billeder af Antonio Badillo, fra hvem han lærte, ikke blive en alvorlig skole. Dette bidrag til sit arbejde foretaget en tur til Mantova, hvor Paolo så kalkmalerier Dzhulio Romano og malerier i Camera degli Sposi. Det var der, den talentfulde unge mand trak inspiration. Paolo Veronese, hvis malerier er fulde af utrolige harmoni, komplekse arbejdsstillinger, fagter og udtryk for vinkler, var i stand til at komme til toppen uden alvorlig færdighedstræning, og snart efter flytningen var en alvorlig anmodning. Gentlemen fra Verona - og tilnavnet "Veronese" er oversat på den måde - skulle udføre lampeskærme malet til Rådet af ti værelser i Dogepaladset på statens vegne. Den resulterende arbejde har bidraget til anerkendelsen af maleren. Ved Veronese malerier i de centrale og kantede lampeskærme afslørede sit talent i al sin glans. En kæmpe maleri "Jupiter ekskluderer Laster" vil tage væk senere i Paris, Napoleon, og allegoriske kompositioner "Alderdom og Ungdom" kunstneren var i stand til at vise individualitet uden spor af nogen indflydelse.

fortjente succes

Loft gjort berømt af Paolo Veronese. Malerier fra Dogepaladset var så god, at snart efterfulgt af en endnu større ordre: han måtte udføre malet klostret kirken San Sebastiano. Veronese anstrengt at skabe flotte scener i næsten ti år og så elskede dette sted, der gjorde en vilje, instruere at begrave ham der. Efter døden af slægtninge til kunstneren udførte hans vilje. Det unikke ved bestilling i dette kirkebygninger er som regel dekoreret med en lille fresco der er markant anderledes end de skala malerier af Veronese. Kunstner maleri "Coronation af Mary i sakristiet", som ligger i den centrale kirkeskibet, og skaberen af store lampeskærme, skildrer historier fra livet i Esther og Mordokaj, en pioner i gennemførelsen af et så omfattende projekt for den katolske kirke.

De første private kommissioner

Berømt Veronese, kunstner billeder og lampeskærme for den katolske katedral og talentfulde mastering freskomalerier, var efterspurgt ikke blot i staten. Den 1560:e Paolo var en speciel ordre fra Daniele Barbaro, der inviterede ham til at udstede en villa på Mather. Dette er den oprindelige bygning af Andrea Palladio blev udført i form af et latinsk kors (main hall), omkring hvilke mindre rum. Hvert værelse er indrettet med illusoriske nicher og søjler, som skulle udstede Veronese. Han klarede glimrende med den opgave at forene i værker af fiktive historier med det virkelige liv Barbaro familien.

Gospel-serien

I de 60 år de vigtigste værker blev skabt af Veronese malerier med titler der er forbundet med fester. Dette er en religiøs serie baseret på de evangeliske tekster, der fortæller om Herrens nadver. Secular maler, blottet for tilbøjeligheden til religiøs patos, Veronese perfekt klaret enorme malerier, de holder af, som ikke har været i historien om venetianske kunst. Maleriet med titlen "Ægteskab i Kana", som nu er i Louvre, repræsenterede Herrens bord som en grand udendørs fest med rækværker og porticos langs kanterne og et stort bord fyldt med gæster. I midten er placeret Mary og Kristus, mærket glorie. I det væsentlige stof huder og allegori: venetianske helligdage altid observeret usædvanlig rigt. Rollen skabte Veronese maleri med titlen "Den Sidste Nadver" og "Festen i House of Levi" er meget betydelig - det fuldender cyklussen. Den dobbelte navn er let forklares: et fuldstændigt billede af utilfredshed for sekulære fortolkning af begivenhederne i Bibelen. Veronese blev kaldt til inkvisitorer, som blev oprørt ved billedet af den sidste nadver. Kunstneren kompromitteret og gav filmen en anden navn - "Festen i House of Levi" ved at fjerne bladet fra Magdalene.

Historien om "Den sidste nadver"

Ved Veronese malerier med navnene på de fester var et vigtigt bidrag til italiensk kultur. Men "The Feast i House of Levi" fortjener særlig opmærksomhed, ikke kun på grund af navnet på historien. Dette store arbejde, der er baseret på en fantastisk visuel illusion. Kunstneren formået at skabe en mur i stedet for triple-bue marmor loggia, så tydeligt skrevet ud, ser det ud helt reel. spisning scene Kristi bliver teatralsk og overfyldt. Magdalena var kun til stede i centret, men efter pres fra de inkvisitorer blev udskiftet ... hunden.

Andre berømte malerier af Paolo Veronese

Med titlen "Family Darius før Aleksandrom Makedonskim" eller "familie cyklus Kuchchina" er også bestemt værd at læse hver kender af italiensk kunst. Den første Internettet er en af de mest spektakulære numre og viser den store generalforsamling med familien til den besejrede persiske konge. Værker, der afsættes til familien Kuchchina, er også fortjener opmærksomhed. Brugerdefinerede paneler cyklus - selv usædvanligt kendsgerning. Historikere mener, at lederen af familien, så besluttede at forevige mindet om den døde bror i øvrigt er det kendt, at kunstneren var en nær ven og brugt en masse tid i Kuchchina, måske fordi husholdningerne og enedes om at fange i sine malerier. Den største klinge er en "Madonna Kuchchina familie" - en stor gruppe portræt med et religiøst tema. Oprettelse af en cyklus kan dateres tilbage til 1570 mi i årevis.

De sidste år af sit liv

Oprettelse af en Veronese maleri "The Rape of Europe 'havde på den sidste fase af kunstnerens arbejde. Klud med den berømte mytologiske historie, gentagne gange anvendt i værker af andre kunstnere over hele verden i forskellige epoker i historien, der forestiller en tyr bortføre Europa og englen, der forsøger at stoppe ham, blandt papirerne, færdiggøre den største i historien om kunst i slutningen af venetianske renæssance. Død Veronese, Tizian og Tintoretto har tjent sin afslutning, men år af livet for disse kunstnere stadig inspirere kunstnere af monumentale maleri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.