Kunst og underholdningKunst

De mest berømte malerier og kunstnere, der skrev dem

Ligesom mange i verden fineste eksempler på maleriet! Men der er et berømt maleri, det absolutte flertal af de folk kender. Her er nogle af dem, og vil blive drøftet i vores lille undersøgelse. Og også om de talentfulde håndværkere, der skabte disse perfekte mesterværker. Du har allerede gættet, om hvilke malerierne vil tale?

Berømte malerier af renæssancen

Renæssance (Europa, Italien -. XIV-XVI århundrede) gav menneskeheden et væld af strålende kunstnere. Furious Michelangelo, Velikiy Leonardo da Vinci, den guddommelige Raphael, romantisk og kærtegnede magt Sandro Botticelli - disse navne er indskrevet i gyldne bogstaver i verdenshistorien. Navnene på de malerier, der er anført kunstnere kender selv til folk langt fra kunst.

Hvem har nogensinde set, "Mona Lisa" - et billede malet af da Vinci? Det er usandsynligt, at en sådan person syschetsya. Efter alt, dette portræt reproduktioner replikeres på verdensplan. Mona Lisas smil kan findes overalt: i magasiner, på internettet, i reklamer. Og de heldige, der havde held til at besøge Louvre, kunne se de originale malerier.

Andre mest berømte maleri af Leonardo - er "Madonna Benua" (også kaldet "Madonna med en blomst"), "Madonna Litta" en fresko forestillende Kristus og apostlene - "Den sidste nadver" "Lady med hermelin" portræt

Allerede om Rafael, straks vil ringe maleriet "Sixtinske Madonna". Denne italienske maler i løbet af sit korte liv (37 år) efterlod en rig arv har påvirket mange efterfølgende generationer af malere. Men den nævnte kunstværk er en af de mest genkendelige og populære i verden.

Michelangelo Buonarroti arbejdede i det 16. århundrede, primært som billedhugger og arkitekt. Den mest fundamentale af hans arbejde er de freskomalerier af det Sixtinske Kapel. Fra disse store malerier af de mest berømte - "Skabelsen af Adam".

Berømte malerier af Botticelli, Medici domstol kunstner, ikke mindre storslået, og for dem, vi kunne tale uendelighed, men nævner kun dem, der virkelig kender alle. Dette frem for alt "Venus 'fødsel" - et billede, der viser en gyldne hår gudinde for kærlighed, flydende i verden, står ved vasken. Næste web-master, der ikke kan glemme, kaldes "forår". Selv hvis nogle af jer ikke umiddelbart kan huske, hvad det forestiller, er det tilstrækkeligt at antyde, at centrum af sammensætningen er de tre gratier, og mindet om de fleste umiddelbart opdateres.

impressionistiske landskaber

Slutningen af det nittende århundrede og begyndelsen af det tyvende gav verden en ny retning i maleriet - impressionisme. I dag i museer i mange lande Besøgende beundre malerier af kunstnere som Manet Edouard Degas Edgar, Klod Mone, Pissarro, Alfred Sisley , og andre. Impressionisterne arbejdet meget på naturen, landskabet spiller i deres værker en meget vigtig rolle, og ofte fungerer som en separat selvstændig genre.

Klod Mone, for eksempel, elskede at skrive afsondret damme, på overfladen af hvilken pryder de smukke åkander og åkander. I den forbindelse vil jeg gerne gøre en lille sidespring: i filmen "Titanic" Cameron, når begivenheder nå et klimaks, og skibet synker, er der et tidspunkt, hvor den grønne havvand forsvinder for evigt en af disse uforlignelige værker af Monets liljer. Berømte malerier, landskaber kunstneren er i samlinger af ikke kun europæiske museer, men også i Hermitage ( "Felt med valmuer", "Meadows i Giverny") og Moskva Museum of Fine Arts ( "Haystack", "Cliffs at Etretat").

Solar Van Gogh malerier

Hot "Solsikker", skrevet på flere forskellige måder en af de mest elskede kunstnere i dag, som i løbet af sit liv ikke vente for anerkendelse af hans talent (Van Gogh) - en populær og velkendt malerier i verden. Og ikke kun kendt, men også en af de dyreste. En anden berømt skabelse postimpressionist - "Iris" - har også en fantastisk pris. Art-eksperter hævder, at i dag prisen på bladet nærmer 110 mio $, et tal, der over tid kun vil stige.

Malerier Pablo Pikasso

Spanske kunstner Pablo Picasso blev skelnes ikke alene talent, men også en utrolig evne til at arbejde, så en stor del af hans malerier udstillet i dag i forskellige museer rundt om i verden. Og hvilken en er den mest berømte, hvad synes du? Vi er ikke i tvivl, at du vil give svaret: "Pige på bolden" - maleri, med henvisning til den "lyserøde periode" Picasso. Og, selvfølgelig, også du har ret.

Malerier Russisk geni - Karl Bryullov

Berømte russiske malerier -. "Pompeii", "italiensk Midday" (russisk museum, St. Petersburg), "Rider" (Tretyakov Gallery, Moskva), og andre, der hører til børste af vores landsmand Karl Briullov, uvægerligt tiltrække skarer af turister - kærester smuk. Denne bemærkelsesværdige kunstner skrev i en videnskabelig måde. Det menes, at hans arbejde er kronet af den afdøde russiske romantik.

Folk, der har set på første hånd den enorme arbejde "The Last Days of Pompeii", i lang tid er under stærkt indtryk opnået fra billedet fordybelse. I det lykkedes kunstneren at dygtigt vise ikke kun en hensynsløs element i udbrud Vesuv, men den rædsel af indbyggerne i den antikke by forudanelse hurtig død. Arbejdet på lærred varede i seks år. Imponerende og den enorme størrelse af billedet - 465-651 cm.

konklusion

Desværre, i en kort artikel at liste alle kendte billede af verden er umuligt. Vi sagde ikke noget om malerier af Rembrandt, Rubens, Gauguin, Dali, Levitan, Repin, Vasnetsov, og mange, mange andre geniale kunstnere. Vi håber at kunne gøre dette i fremtidige artikler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.