Mad og drikkevarerOpskrifter

Kage "Miracle": opskriften. Klassisk kage opskrift "Miracle"

Hvis du er på udkig efter en lækker opskrift og let nok til at forberede en godbid til hans fødselsdag eller bare til te, kage "Miracle" - præcis, hvad du har brug for. Delikat, med en let anstrøg af honning og vanillecreme i den klassiske version eller en anden efter eget valg vil være en reel hit på din ferie. Og den tid, der vil blive brugt på at bage kager og forberede fyldet, vil tage mere end en masse - som regel nok til 2-3 timer. Plus, det er bedst at give kagen at insistere på, at han er imprægneret og købt en særlig delikat smag.

Kage "Miracle": dej opskrift til at lave kager. ingredienser

Så hvis du har besluttet at forkæle gæsterne og hjemmelavede kager og vores valgt til denne "Miracle", starter med udarbejdelsen af kager. For dem, skal du bruge:

 • 60 g god smør;
 • et par spiseskefulde sukker, alt efter hvor sød du mener bør være kager;
 • 2 spiseskefulde honning;
 • 3 piskede i æg skum;
 • 2 timer. L. bagepulver;
 • 3-3,5 kopper sigtet mel.

Efter udarbejdelsen ingredienserne, kan du holde det, og dejen selv. Kage "Miracle", eller snarere dens kager, fremstillet med custard.

Som bare koge dejen til kagen

Så baseret på de ovennævnte ingredienser Følg disse retningslinjer for at sikre, at du får den rigtige choux dej kage. Først blødt smør, sukker og honning sat i en lille gryde eller skål, bland og sat i et vandbad. Under jævnlig omrøring, vente, indtil sukkeret er helt smeltet, og du har en homogen flydende masse. Fjern derefter ware fra badet (eller slukke for pladen), og hammer bit afkøles i æggemassen.

Det er ikke alt - panden igen nødt til at sætte i et vandbad i ca. 4 minutter, og varme under konstant omrøring. Æg bør ikke brygge - ellers har du en sød omelet og kog kagen "Miracle" bliver nødt til at starte forfra. Efter 4 minutter tilsættes blandingen i soda - tyktflydende væske vil stige i volumen. Dette er en normal reaktion, fortsætter med at forstyrre din fremtid dej, indtil blandingen i gryden ikke vil stige i mængden af 3 gange.

Efter vsypte det 2 kopper mel og dejen meget hurtigt brygge. Hvis du kan se, at det er våde, tilføje omkring en halv kop mel. Og fjern gryden fra varmen. Men dette er ikke dejen på kagen "Miracle". Den sidste fase er følgende: pour på bordet 1 kop mel, efter at den lå brygget vægt fra panden og omhyggeligt blandet. Konsistensen af dejen skal du være glat og elastisk. Nu ruller det til en tyk pølse, skåret i 6-7 lige store dele. Det er tomt for fremtidige kager.

Kage "Miracle" (en opskrift med fotos): bage kager

Denne fase er kendetegnet ved fremstillingen af en utrolig enkelhed. Af den måde, parallelt med det, kan du gøre cremen. Til at begynde Forvarm ovnen til omkring 200 grader, efter at en af de tomme felter og fint rulle det. Der hældes i en smurt bageplade eller folie. Efter sættes i ovnen og bages indtil kagen vil ikke være en karakteristisk gylden farve. Normalt tager det 10 til 15 minutter. Således Bag alle 6-7 baser til din kage, lad dem køle af.

Et godt råd: hvis du ønsker dessert kanter var glatte, klippe dem. Dette skal gøres, så snart du fjerne formen fra ovnen: Tag en plade af passende diameter, som anbringes omvendt på kage og obrovnyayte sin kant. Således vil din kage være smuk og meget glat. Den resterende afgrøde kan male eller pund i krummer og bruge til at dekorere desserten.

Klassisk creme kage: ingredienser

Så er den bedste creme til "Miracle" anses for at være kogt, dog med fokus på smagen, kan du foretage og creme fraiche, og en enkel creme fra kondenseret mælk og smør. For cremen, skal du bruge:

 • kop melis;
 • et æg;
 • spiseskefuld mel;
 • et glas mælk;
 • pakke (250 gram) af blødt smør;
 • halvt glas varm fløde (dvs. en, der ikke kun, at ud af køleskabet);
 • vanilje efter smag.

Så ingredienserne er klar, cool kager eller bagt i ovnen endnu. Ca. 20 minutter det vil tage at forberede cremen.

Fløde "Miracle": creme og lækker

Først i en skål slå æggene, tilsæt derefter sukker og bland det hele grundigt. Når sukkeret er opløst, placere en spiseskefuld af mel og lidt vanille (ikke overdrive det - det kan give bitterhed). Lidt efter lidt, bogstaveligt spiseskefulde, føje til vægten af mælken under konstant omrøring masse. Præformlegemet til en creme i et vandbad og bringe det næsten til kogepunktet. Husk, at massen begynder at blive tyk.

Da de første små bobler, fjerne skålen fra varmen. Creme du brygget, og nu skal det afkøles til stuetemperatur, tilsæt i en masse af blødt smør. Omrør og derefter pisk mixer eller blender, indtil ensartet. Efter et par minutter, tilsæt creme fraiche og pisk igen et par minutter. Creme forberedt. Det kan spredes på kager.

Montering og dekoration af kagen

Nu hvor du ved, hvordan man kokken en kage, "Miracle", eller mere præcist, dens komponenter - flade godt bagt kager og fløde. Derefter bør du begynde at samle desserten. Gør det meget enkelt: Tag den afkølede kage, sprede den med fløde, sat oven på hinanden, og derefter sprede det. Og så, til de er gyldne kruglyashi ikke ende. Øvre kage bedst spredt tyndt lag creme, mulig farve (farvetone hans eller kakao mad farvestof) at gøre en konfekture indskrift anvendelse af en sprøjte med en fin dyse.

Også, som vi nævnte, kagen kan være dekoreret med hjælp fra jorden ind i krummer rester af kager - drys dem og top og sider af produktet. Bedst af alt, det vil vise sig, hvis du tager et par krummer i hånden og vil være en slags "klappe" dem til dessert. Selvfølgelig siderne også belagt med fløde. Også mange af de øverste dekoreret med sommer frisk frugt - se smukke jordbær, kiwi, appelsin skiver eller friske bær. Generelt være styret af din fantasi og de produkter, der er i køleskabet.

Så vi overvejet nærmere i denne artikel, hvordan man laver en kage, "Miracle". Klassisk delikatesser opskrift er ganske enkel og kræver ingen specielle ingredienser, så det er muligt at forkæle gæsterne og hjem som en fest, eller bare uden grund. For eksempel kan du lave en lækker honning "Miracle" til te på en weekend.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.