FormationSprog

Tilbyder en verbal participium sætninger i russisk

I den herlige og mægtige russiske sprog, er der to specielle ukonjugerede verber, hvoraf den ene er kendt for os som en gerund-. Det er en selvstændig del af talen af det russiske sprog, som bruges til at betegne de yderligere trin på de vigtigste. Gerund- kombinerer grammatiske egenskaber som adverbier og verber, og svar på spørgsmål som: "Hvad gør", "hvad de skal gøre". For eksempel: med nedslagne øjne, skinnende dolk, natur-elskende, smilende vemodigt, forsøger at gøre deres hjemmearbejde og så videre. Oftest spiller rollen som omstændighederne.

Design adverbial participium med afhængige ord i en sætning kaldes de verbale participle sætninger. Den henviser til de yderligere trin, der udføres af den samme aktuelle objekt, person eller fænomen, og at hovedsagen. Det bør altid være at isolere et komma på begge sider. For eksempel: blomster, have lukkede farvede kronblade er faldet i søvn. Lukket deres farverige kronblade, blomster i søvn. Blomster sov, som har lukkede farvede kronblade.

Tilbyder en verbal participium sætninger, der ofte anvendes i skrift, snarere end verbalt. De bruges også i single-sammensætning, sikkert-personlige sætninger, for eksempel i form af de verber i den imperativ. Men når det er muligt, og bruge upersonlige infinitiv sætninger med verbal participle sætninger. Eksempler: Solen gik ned, oversvømmelser alt i rødt. Han lyttede opmærksomt, smilende fra tid til anden.

Det bør erindres, at forslaget fra de verbale participium sætninger ikke kan bruges i tilfælde af, at:

1. Upersonlig forslag har ingen infinitiv, som bør omfatte omsætningen, men der er et sæt af verbum - prædikat navneord eller stedord som supplement.

2. verbale participium sætninger henviser til en passiv participium, som i dette tilfælde er genstand for handling, udtrykt ved hjælp af den forudgående, genstand for handling og udtrykt ved anvendelse separat gerundiv ikke sammenfaldende.

3. Hvis prædikat verbum er i form af fremtidens anspændt.

Også, glem ikke om stil tilbyder en verbal participium sætninger, nemlig:

  • sådanne vendinger er kortere og mere dynamisk end deres tilsvarende adverbial form for kontrakt tilbud.
  • verbale participium sætninger kan ikke udtrykke værdien af tid, årsager, betingelser, så når du har brug for at bevare den semantiske skyggen af en af de typer af kontrakt forslag, kan det ikke erstattes af en participium omsætning;

  • de er ikke anbefales at starte et afsnit eller en sætning, da det øger sin volumen og giver en tør, skærm, papirvarer værdi i hele teksten;
  • da der er en semantisk verbal participium sætninger nærhed til entreprenører forslag, der er, muligheden for udveksling - skal huske dette. For eksempel: et godt job i maj, i juni, kan du slappe lidt. Efter at vi gjorde et godt stykke arbejde i maj, i juni, vil det være muligt at slappe lidt af.
  • Undgå samtidig brug af synonyme strukturer, som det bidrager til mangfoldigheden af sprog, for at undgå monotoni. Til disse formål, perfekt egnet til at tilbyde verbale participle sætninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.