FormationSprog

Hvad er mottoet, og hvordan man kan udføre det

Før du begynder at skrive en roman, eller en enkel historie af århundredet, bør du finde ud af, hvad det motto. Dette ord kaldes en kort tekst ordsprog eller citat, der indledes med produktet eller dets dele.

Normalt motto udtrykker essensen af forfatterens kreative vision, den grundlæggende idé af arbejdet og, selvfølgelig, fortæller læseren hovedtemaet af forfatterens værker, såvel som hans humør. Vel vidende, at dette motto, skaberen har en god mulighed for at tilpasse læseren på rette vej allerede én gang, men kun åbner den første side af hans værker.

Sommetider motto karakteriserer tegnene i teksten eller give et generelt billede af historien. Der er epigraphs til alle værker, og der er et enkelt kapitel.

Nogle på spørgsmålet om, hvad der er den epigraph, siger, at det er - en quatrain. Men i dag, nogle forfattere bruge til dette formål ikke blot poesi, men også noveller "i emnet." Det spiller rollen som en kort pusterum i de moderne tutorial, lærebøger, leksika, hvor læseren er ganske vanskeligt at forstå materialet.

For eksempel i den tutorial for nybegyndere pc til lederen af drevet er placeret anekdote om den blonde, der kræver service med den klage, hun havde brudt "en kop kaffe stå" - ikke forlænges. Han er på den ene side giver stemningen på hovedet og på den anden - lidt udvander humor, alvoren af materialet. Ligesom gode lærere i klassen!

For bedre at forstå, hvad epigraph, bør du kigge i "tidligere liv" af ordet. Slår ud, det var en interessant historie. Efter sin første betydning var "gravskrift". Det blev derfor født og den tilhørende ordet "gravskrift".

Sandsynligvis er det vigtigste element i motto er, at i en kort sætning bør højst indeholde mening og indhold, ligesom en gravskrift på blot et par ord udtrykte dybe tanker.

Epigraphs først dukkede op i renæssancen, dog fast forankret kun i den periode af romantikken. I dag er det svært at finde et kunstværk, uanset hvor de blev brugt.

Foretage et motto har sine egne regler, som skal være kendt af alle, der har besluttet at bruge det i sit arbejde. Typisk er det behandles uden anførselstegn på højre side af arket. Bør ikke sættes i parentes navn og forfatterens navn, et punkt efter de også fraværende.

Opsamling sine print flere størrelser mindre end hovedteksten, til tider isolerede motto kursiv. Gør det som fremmedsprog, som er placeret ved siden af oversættelsen, adskiller sig fra de sædvanlige. Efter at have indtastet den originale og oversatte tekst skal være forskellige konturer af samme skrifttype og størrelse. Det er også vigtigt at dele dem med hinanden af et mellemrum.

Det motto citat drevet skal præcist gengive den citerede tekst uden ændringer. Tegnsætning i citatet skal placeres, samt i forfatterens tekst. Hvis kun et fragment citerede passage, on-site passerer under reglerne sætte en ellipse. Også i udtrykket, som er skrevet ud fra starten, satte prikker.

Alle linier skal være omtrent den samme længde. Meget ofte i litterære tekster med godt design motto til hele bogen er placeret på en separat ulige side efter titelbladet. Når det bruges som sådan for hvert kapitel, placeres de efter deres navne eller numre.

Du skal også huske nogle aksiomer bruge epigraphs.

1. Den poetiske tekst er på ingen måde umuligt at genfortælle med dine egne ord!

2. Med hensyn til reglerne for tegnsætning i prosaværker, skal den være identisk med skilletegn for direkte tale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.