SundhedAlternativ medicin

Burre rødder hår: en husråd

Hvad er burre, kender næsten alle. Denne plante kan findes i enhver russisk landsby. Men hensyn til, hvad nyttige egenskaber af burre, mange er ikke engang klar over. Ikke desto mindre har præparater af denne plante længe besat en hædersplads i folkemedicinen. Til sådanne formål, er alle dens dele anvendes. I kosmetologi hovedsageligt bruges burre rod hår. På grund af de gode frø klynger sig til tøj, er denne plante populært kaldet de brombærbuske. Det, til gengæld blev grundlaget for navnet på et velkendt stof, hvis fremstilling rødderne af burre er. Hår fleste mennesker har et problem med dem, er burre olie, der anvendes.

Kilden til de gavnlige egenskaber af burre er stoffer findes i planter. Især indeholder vitaminerne A, B, P, C, E, kalium, calcium, magnesium, silicium, jern, selen, zink, fosfor, polysaccharider inulin. Alle disse elementer har ført til, at folk er begyndt at bruge den krus til rødderne af håret, såvel som i andre medicinske eller kosmetiske formål.

De vigtigste områder for anvendelse af tidsler er flere. Især er dens blade og rod anvendes til at normalisere den forhøjede temperatur, smertelindring til blå mærker, iskias, gigt, lidelser i hovedet. Den nedre del tjener burre kilde af lægemidler til behandling af neoplastiske sygdomme, godartet prostatahyperplasi, gastritis, bylder og bronkial astma. Som sine rødder bruges i urolithiasis og galde lidelser. I mennesker, der udvikler gigt, burre ekstrakt forbedrer blod. Bruges rod og for at bekæmpe diabetes. Af planterne forberede en række lægemidler, for dette er det tørres, kogt eller insisterer. Det anvendes både som et enkelt medikament eller i kombination med andre urter og nyttige ingredienser.

Tinktur af burre rod fremstilles på vodka, alkohol eller andre væsker, der indeholder alkohol. Den er lavet i mørke beholdere ved en temperatur på tyve grader koldere. Den mere infunderes rod, jo større lægemidlet har medicinske egenskaber. Nogle gange, for at styrke dem i infusionen tilsættes honning. Afkog af roden af denne plante gør på vandet og i olie. Dens mest brugt til behandling af onkologiske sygdomme, ved en forsinkelse af menstruation, diabetes, rakitis, nyresten, og urinblære, som omslag for hudinflammation, eksem, mavesår, gigt, smerter i leddene.

burre rod hår for at forhindre brud, tab, genoprette sundhed og glans. Der er forskelle i fremstillingen af lægemidler. Til fedtet hår i sammensætningen omfatter morgenfrue blomster. Varierer og teknologi. Specielt til tørt hår, som efter pres fra den færdige bouillon på et mørkt sted. I forbindelse med udarbejdelsen af burre olie, også er der nuancer. Det afgørende er den type hår, er afhængige af det, der bliver brugt som grundlag.

Kontraindikationer med præparater af burre lav. Det anbefales ikke til brug under graviditet og amning, samt hvis du er overfølsomme elementer, der indgår i dets sammensætning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.