Hjem og familieHelligdage

Spådom og charms til jul

Hvad er sandheden: de fleste mennesker på en eller anden måde tror på en bred vifte af divination, forudsigelse, trolddom, og andre sådanne ting. Er det sandt, kun få kan sige, men næsten alle ønsker at røre mysteriet ...

To uger af januar er de mest mystiske i form af deres "podhodyaschest" til forskellige ritualer. Det begynder denne mærkelige periode i den sjette nat i den syvende af januar og slutter den Epiphany, den 19. nummer. Gad, og de hjul har en tendens til jul, Gammel nytår og Helligtrekonger. Men det allerførste på listen - den sjette af januar. Og fordi alle dem, der ventede i lang tid, og alvorligt denne gang, farende for at gætte og forudsige, med tilbageholdt åndedræt venter på dommen, nogle højere kraft, klar til at dele fortrolige oplysninger om deres fremtid.

Men, ved den måde, med undtagelse af divination, og der er flere grunde til jul. Disse ejendommelige ritualer gør det muligt at gøre et ønske og løse de akkumulerede problemer. At tro på sådan en ting eller ej, du beslutter dig. Men hvis gætte du stadig tror det, hvorfor så ikke gøre det samme med plottet? Hvorfor ikke tjekke det ud? I det mindste denne aktivitet har potentiale til gavn, hvilket ikke er tilfældet for divination. Stadig, fra historien om fremtiden lidt forvirrende, især hvis det er - negativ. Men de grunde til jul, i tilfælde af succesen af denne operation vil være virkelig nyttige.

Disse mini-ritualer faktisk en ekstraordinær beløb. Dette kan være en sammensværgelse på held - det vil være nyttigt for dem, der virkelig har brug for det. Fra det onde øje - er også et vigtigt og nyttigt, især for spædbørn. For nogle børn også relevant plot af forskrækkelse. Mange mødre ved hvad jeg mener. Funk er en slags national sygdom, der kan helbredes kun i landsby-folkemusik vilkår. Han tager broderparten af nervecellerne i familien. Derfor er udsigten til at slippe af med denne sygdom er meget fristende, og mødre på udkig efter alternative løsninger til hospitaler. Disse omfatter konspirationer og bønner til jul.

Der er en sammensværgelse af tyve og ved afskedigelse. Derudover er der andre, den mest populære - tilbagesendelse af en elsket, en mand eller kone i familien, samt vsevozhmozhnye varsler. Dem, der besluttede på et desperat skridt, som den magi, du har brug for at tænke ti gange, før du går til ekstreme foranstaltninger. Dette er ikke den bedste måde at være sammen med din elskede, det har mange bivirkninger, hvad er tavs hele spåkone.

Og alligevel, så husk: Hvis formålet med din Kongernes tilbedelse sæt spejlet beskyttelse, kan din magi straks vende tilbage til dig i form af for eksempel lammelser. Så du skal ikke tage chancer. Tiltrække sig opmærksomhed fra en elsket man kan være på andre måder. Tag det bedste plot på kærlighed - ikke tabe. Ritualer og charms til jul, herunder kærlighed, er yderst forskelligartede.

For dem, der bliver tortureret drikke en elsket en, der er sammensværgelser mod binge. De er meget populære. Som vi alle ved, er dette en egenskab ved vores nation. Og lider det tæt, og selv de mest skeptiske undertiden tyet til hjælp fra mystik.

Der er et antal afbildninger af forskellige sygdomme. Håbløst syge mennesker forsøger at hjælpe sig selv ved at bruge charme til jul.

Derudover er der mange forskellige slags mystiske jul. Det kan være, og divination, og forudsigelser, og mere. Men konspirationer Julen er noget enkelt og ifølge efterforskerne, effektiv. Desuden er det den mest harmløse af den mystiske uddannelse ud fra et syn på religion. Alle ønsker at løse deres problemer ved at ansøge om denne lille indsats. Og nogen har lagt alle mulige bestræbelser og ubrugelig. Og dette er hans sidste chance, og det sidste håb. Derfor læser vi plots - bare alle ønsker at få fat i sin egen unikke stykke af lykke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.