Hjem og familieHelligdage

Verdensdagen af æggene - en ferie lidt usædvanligt, men meget interessant

Verdensdagen af æggene - en ferie, der er kendt i dag rundt om i verden. Han siger, hvert år den anden fredag i oktober. Verdensdagen æg er en ferie på alle elskere fest på stegt æg, gryderetter, omeletter osv. D. Udseendet af denne usædvanlige fest i princippet ikke, ikke overraskende. Æg - et alsidigt fødevare, meget populær i de forskellige lande. Spise dem kan være meget varieret.

Verdensdagen af æggene - historien om festivalen

Med hvad hele begyndte? Da beslutningen blev annonceret i 1996 af Den Internationale Egg Kommissionen i Wien om godkendelse af World festivalen i oktober - den anden fredag. Kommissionen anførte, at årsagerne til dette er mange. Men mange lande er glade for at have støttet et sådant forslag. Og der var den internationale dag for æg. Historie og funktioner i festivalen er meget interessant. I dag er det mere og mere populære. Fejrer sin sjove og lyse.

Æg - et produkt, der kræver respekt!

For nylig, forskerne gennemført en masse polemik. Nogen mener, at æggene er nyttige, nogen siger det modsatte. Men på grund af de seneste undersøgelser kan være fast sikret, at det ikke er nødvendigt for at undgå brugen af dette produkt. Æg indeholder en masse næringsstoffer, mineraler, vitaminer, antioxidanter. Hertil kommer, at de ikke hæve kolesteroltallet.

I øvrigt, Japan er verdens mester i forbruget af æg. Her er de spises i en række forskellige former. I gennemsnit hver japansk bruger et æg om dagen. Rusland halter betydeligt bagud i denne "konkurrence". Mest sandsynligt, ifølge eksperter, dette skyldes de mange forskellige fastfood og færdigretter, oversvømmet hylderne i moderne butikker.

I det mindste for den internationale dag for æg bør opgive sådan skadeligt for kroppen af fødevarer! Forkæl dig selv med noget velsmagende og sundt! Opskrifter på retter fra æg der utallige!

Hvordan til at fejre?

Så kommer den anden fredag i oktober ... Hvordan bliver verdens Dag æg? Scenario passerer ferie i hvert land og hver by er anderledes. Men overalt er der en uundværlig ritual. Folk spiser æg i forskellige former - fra rå og eggnog til stegt æg og omeletter.

Mange endda holde særlige begivenheder. Fortryllende steger omeletter, banker dem på en pande, er et æg sænkes ned i vandet, gøre dem i luft ved et kast og t. D. er overflødigt at sige, trods alt forberedt gourmet retter med glæde spist.

Hvad fejrer i andre lande?

Det ser ud til, at den internationale dag af æggene foregår overalt om det samme. Ikke desto mindre, hvert land har stadig sine egne traditioner.

For eksempel i Østrig på en ferie aften telecast viser af berømte kokke madlavning æggeretter, samtidig forklare publikum af deres kvalitet og egenskaber. Fordelene ved dette produkt i de statslige medier som landbrugere og velkendte læger. Om aftenen i Wien, startede lyse ballon, lavet i form af æg. Denne farverige billede af en utrolig glade lokale og turister.

I Mauritius, fejringen er også udstyret med særlige originalitet. Her er det kombineret med kampagnen for at bekæmpe fattigdom. For eksempel blev en gang to store omelet ud af ti tusinde æg oprettet i Mauritius. Stegepande i diameter var så meget som fire meter! Kogte omeletter blev inddelt i tre tusinde enheder og distribueret til de fattige.

I New Zealand, den internationale dag for æg kombineret med den internationale ferie kok. I 2006, en af de mest berømte lokale kokke her er påvist gode færdigheder. Omelet var klar på bare et minut. Deltag i sådanne konkurrencer kokke over hele landet. Indtægterne fra konkurrencen doneres til forskellige hospitaler.

I USA er der endda en særlig æg-amerikanske handelskammer. Den blev udviklet af en markedsføringskampagne, centreret om den universelle ret kaldet "hellig æg" og en række forskellige måder at tilberede det. Alle lokale og statslige organisationer også forsynet med materiale om begivenheden. De blev offentliggjort i forskellige medier.

I Ungarn dag passerer verdensberømte festival af æg i Siofok på Balaton-søen. Her hvert år tiltrækker tusindvis af besøgende. Af den måde, i samme ovenstående 2006 vi er forberedt gullasch største æg i verden. Festivalen - den vigtigste kulturelle, turistmæssige og industri begivenhed, der samler dans og musik.

Virksomheder i forbindelse med produktionen af kylling, - en særlig hilsen!

Så snart ferien kommer, først planlægge din muntre tidsfordriv går til visse selskaber. Mere præcist dem, der er beskæftiget med kyllinger. Tillykke til den internationale dag æg de hører fra den meget morgen. Kontorerne kan føle den festlige stemning. Medarbejderne har en tendens til at dekorere deres værelser med en bred vifte af plakater afbildet på deres æg, og lykønske hinanden. Nogle virksomheder endda klæde sig ud i nogle meget interessante kostumer. Nå, og, selvfølgelig, alle er spiser æg og andre retter!

Fejr det sjove - du vil ikke fortryde!

Så denne store højtid afholdes hvert år i hele verden. Fejr det kan være meget provokerende. Folk ikke kun spise æg, men også arrangere forskellige konkurrencer relateret til dem. Desuden er det valgfri "standard" type "af rullen muffen i benet." Nogle mennesker selv kaste æg på hinanden. Selvfølgelig produktet og udseendet af en utrolig ked af det, men sjovt - mere end nok!

I nogle byer, er ægget lagt særlig vægt! For eksempel i Kremenchug i Ukraine i 2003 det blev sat endnu et monument over ham! Desværre, med tiden det brød, men han har længe været en slags kendetegnende for byen. Her på forskellige tidspunkter udpeget dato, selskabet mødte cyklister og repræsentanter for forskellige subkulturer.

I 2014, den internationale dag for æg på 10. oktober. Celebration i forskellige byer og lande gik lige så sjovt og spændende som nogensinde! Men intet overraskende, fordi al arrangørerne altid nøje tænke igennem hvert element!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.