ComputereData Recovery

Gendan Windows 7 Boot Sector

Windows 7 - det er en meget pålidelig operativsystem, men der er problemer med det. Når en computer, der kører Linux operativsystemet ikke kan starte, kan det være nødvendigt at gendanne boot sektor CDM, med hvilken initialisering sker og starten af hele systemet.

Hvis problemet ikke skyldes handlinger brugeren, som regel, indbyggede Windows 7 diagnostiske værktøjer på egen hånd kunne løse problemet, vent nok genstart efter en mislykket lancering, hvor du bliver bedt om at hente i Systemgendannelse, og der vælger mulighed for selv-korrektion.

Desværre er dette værktøj ikke altid hjælpe, i sjældne tilfælde kan det være nytteløst, og du nødt til at arbejde med sine hænder. For at bringe computeren i rækkefølge (hvis du foretrækker at kalde mester i sådanne tilfælde, læse mere, kan jeg ikke råde dig) har brug for at udføre et par enkle trin. Også, manuel genoprette boot sektor Windows 7 nødvendigvis kræver de, der satte Windows XP på en computer, der allerede kører Windows 7, som boot record (MBR) WinXP sletter de data, MBR har lavet syv. Efter dette eksperiment, vil du kun starte XP og Win7 OS blandt de muligheder, vil ikke være enkelt. Men i dette tilfælde er det lettere at finde anvendelse på den nytte Nemme, beskrivelse af hvilke kan findes online.

Så hvis du oplever det problem, der er beskrevet i begyndelsen af dette materiale, først falde til ro, intet forfærdelige er sket, og alle kan korrigeres, fordi inddrivelsen af boot sektor til et moderne operativsystem - en procedure, der normalt.

Dine handlinger vil være forskellige afhængigt af, hvad der førte til den manglende evne til at starte op i "syv".

Hvis du har installeret Win7 på toppen af WinXP operativsystem - derfor skal du hente programmet Nemme. Løb det i XP kan du i et par enkle trin til at komme sig og vende tilbage læsseren i Windows 7 boot listen.

Hvis du for eksempel at installere Windows XP på toppen af Windows 7 og indlæst Nemme igennem, og så en eller anden grund, besluttede vi at fortsætte afsnittet CDM med XP - så har du en mere kompleks situation. Fjernelse XP, og Nemme du slettet, hvilket betyder, at nu er computeren ikke ved, hvordan du henter den i det mindste nogle operativsystemer.

For at genoprette boot sektor af Windows 7 har at huske, hvor du har, er en opsving disk Win7 (selvfølgelig du oprettede det, ikke?), Eller hvis svaret er nej, på udkig efter drev installation af operativsystemet. Uanset hvad du finder der, og derefter indsætte drevet. Nu er du nødt til at starte op fra disken og indtast afsnittet "Systemgendannelse". Med Bootrec.exe hjælpeprogram, som er tilgængelig på installationsdisken og disk-gendannelse recovery boot sektor "Seven" Win7 vil ikke tage lang tid.

Når du vælger "Systemgendannelse", vil du efter en kort ventetid vil sandsynligvis være muligt at genskabe kun et enkelt operativsystem muligheder - Windows 7. Det næste skærmbillede nedenfor, vil du se muligheden "Command Prompt", klik på den og et vindue der åbnes, som du bliver nødt til at skrive et par kommandoer.

Først bør du kontrollere, om alt er OK med den nytte bootrec, ved at indtaste i konsol kommando bootrec og tryk

For at begynde at gendanne boot sektor, skriv kommandoen

bootrec / fixmbr

Hvis svaret på computeren for at skrive, at "Operationen er fuldført" betyder alt er fint og overskrive boot loader. Du kan gå videre til den anden del, vi indsamler kommando

bootrec / fixboot

Når du trykker på Enter, vil computeren generere en ny boot-sektor, alt kan du nu skrive kommandoen

Udgang

Efter alle disse manipulationer, kan du genstarte computeren og nyde den normale drift af dit operativsystem.

Som du har set, genoprette boot sektor af Windows 7 - det er virkelig en meget simpel procedure.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.