Af teknologiMobiltelefoner

Apple iPhone 6s: anmeldelser, beskrivelser, specifikationer

Flagship løsning, som til guidede resten af markedsdeltagerne - det er iPhone 6s. Anmeldelser siger det perfekte hardware- og software-indstillinger. Så uanset om det er faktisk - vil blive besvaret i dette materiale.

For hvem er denne enhed?

Enhver "æble" smartphone - en stor begivenhed i verden af gadgets. Der var en undtagelse i denne henseende, og de iPhone 6s. dens pris har ikke ændret sig meget i baggrunden forgængeren. Og kig devaysa stort set den samme. Men her er påfyldningen af denne "smart" telefon er blevet væsentligt forbedret på baggrund af de tidligere generation parametre. Resten af denne smartphone kan prale af en rig og komplet sæt af størst interesse for de mest krævende brugere. Men på samme tid og koster det hensigtsmæssigt.

gadget design

De sidste to-generation "iPhone 6" og "iPhone 6ES" næsten identiske med hensyn til design. De går til en ikke-sammenklappelig metal tilfældet. Den beskytter frontpanelet af sikkerhedsglas "ION-X." Bag det er en 4,7-tommer skærm matrix, fremstillet af "IPS" teknologi. Ned, indtil det eneste kontrol knap, som er integreret fingeraftrykssensor. På højre kant er et slot installerer SIM-kortet og låseknap gadget. Og på den venstre side af det viste volumen og overgangen til knappen lydløs tilstand. På undersiden af enheden afledt Elementær mikrofon porte "Lightning", og 3,5 mm audio port. På bagsiden af de vigtigste kamera smartphone placeret (det rager ud over den bageste hætte) og dets dobbelte LED-lys. Der er fire farver i huset for enheden: sølv og grå suppleres af allerede kender iPhone 6s Guld og den nye pink.

processor

Selvfølgelig kan den imponerende teknisk databehandler løsning Apple A9 af denne gadget prale. Han har kun to 64-bit computing enhed, som, når den højeste belastning kan fremskyndes op til 1,8 GHz. På baggrund af "Snapdragon 810" med to computing klynger, som hver indeholder fire processorkerner, dens parametre ser virkelig beskedent. Men på den anden side, så glem ikke, at det er Apple iPhone 6s. Den karakteristiske træk ved denne platform - en høj grad af optimering. Hvis der er tale om af softwaren "Android" på en enhed ofte løber en masse ubrugte software i baggrunden, der er CPU ressourcer anvendes mere effektivt. Al unødvendig stopper øjeblikkeligt. Derfor i denne gadget uden problemer køre noget software, herunder de mest krævende. I dette tilfælde vil sådan et billede gemmes de næste to år. Det vil sige, at ejerne af denne smartphone bekymre sig om manglende præstation i den nærmeste fremtid, i hvert fald ikke nødvendigt. Kan ikke siges om den rivaliserende flagskib løsninger platform - "Android". Her optræder langt hyppigere ændringer, og at en manglende computerkraft problemer mærkes år efter købet af de flagskibe løsninger af enhver producent.

grafik

Som grafikløsning i smartphone anvender et PowerVR GT7600. Dette kort blev udviklet i fællesskab af eksperter Apple og Imagination Technologies. Dette er den mest produktive grafikløsning, som ifølge hans evne efterlader langt bagefter sine direkte konkurrenter - "Adreno 430" og "Mali T760MP8". Og selv nu, seks måneder efter begyndelsen af salget, er situationen i det segment af mobile grafikkort har ikke ændret sig, og "ZHT7600" fortsætter med at være den eneste leder. Som et resultat, nogen iOS platform applikationer uden problemer selv 2 år vil helt sikkert køre på iPhone generation.

Et andet plus Gadget: display

Nogle transcendentale form 4K-opløsning, kan denne enhed ikke prale. Men på den anden side, og betydningen af disse 4K? Selv "EychDi" -Opløsning tillader ikke den sædvanlige øje på skærmen diagonal på 4,7 inches skelne de enkelte pixels. Og her er de diagonale alle de samme 4,7 inches, men opløsningen er lidt bedre - 1334h750. Matrix skærmen selv er fremstillet af "IPS" teknologi, der sikrer upåklagelig farvegengivelse og lysstyrke. Kombinationen af opløsning og fremstilling 1334h750 "IRS" matrix teknologi kan forbedre ydelsen af autonomi gadget betydeligt. Producent ikke glemme beskyttelse af frontpanelet i iPhone 6s. Oversigt over de tekniske specifikationer for denne smartphone-model indikerer tilstedeværelsen af hærdet glas "ION-X." Du skal også separat understrege proprietær teknologi "3D Tryk på". Dens essens ligger i det faktum, at din smartphone kan bestemme graden af at trykke på berøringsskærmen, og afhængigt af dette, til at udføre helt andet hold.

hukommelse

Ifølge mængden af installeret hukommelse alle "Apple" smart phones halter bagefter konkurrerende platforme. Hvis nutidens ledere af "Android" kan prale af at have 4 GB RAM, er det kun 2 GB RAM i iPhone 6s. Anmeldelser fremhæver også det faktum, at det er helt nok til en komfortabel og problemfri drift. Det centrale element her - er optimering software, som gør det muligt mere effektiv udnyttelse af enhedens ressourcer. Separate slots for den eksterne lagerenhed ikke er til stede. Men indlejret lagerkapacitet kan være 16, 64 eller 128 GB. I betragtning af den manglende mulighed for at skrue op for lyden, er det bedre at købe en enhed med den nødvendige mængde intern hukommelse.

kamera

Lignende samt en beskeden sensor - 12 Mn - det ligger til grund iPhone 6s hovedkammeret. En sammenligning med direkte konkurrenter, ak, bekræfter. Men nu det optiske system af kameraet, samt softwarefiltre gør det muligt at få billeder, der er overlegen i kvalitet sensorer med betydeligt flere megapixel. Også i denne devayse det implementeret autofokus-teknologi og har en dobbelt blitz. Video kan optages i et format her 2160r med en opdateringshastighed på 30 billeder i sekundet. Foran kameraet sensor til 5 megapixel, og det giver dig mulighed for at komme med det fejlfri i kvalitet "selfie". Men med sit andet mål, hun også excellerer - videoopkald.

Batteriet og dens evne til at

Den beskedne kapacitet indbyggede 1715 mAh batteri i iPhone 6s. Oversigt over flagskibe af parametrene "Android" - endnu et bevis. Men på den anden side, er du nødt til at forstå, hvad iOS-systemet har en høj optimering. Hertil kommer et meget omkostningseffektivt i forhold til batteri CPU ressourceforbrug løsning, en relativt lille skærm og energieffektiv matrix skærmopløsning og få 14 timers kontinuerlig drift i den mest intensive anvendelsesmåde. Men samtidig reducere belastningen på messen kan forvente 2-3 dages drift. Og her er noget mere i dette tilfælde, vil det være vanskeligt at opnå.

blød

Apple iPhone 6s lige ud af æsken, løber under den seneste version af operativsystemet - iOS 9. Den blev udviklet af producenten specielt til annonceringen af denne gadget. Alle hardware-ressourcer på denne enhed er perfekt afstemt til softwaren og eventuelle problemer i processen, som regel, ikke opstår. Dette operativsystem er fuldt kompatibel med alle eksisterende software er en platform og som et resultat, på dette devayse hele startede.

anmeldelser

Kun positive side er præget af ejerne af iPhone 6s. Anmeldelser udskiller forbedret sine præstationer, fremragende kvalitet kamera fejlfri autonomi. Generelt har det "Apple" viste sig endnu et mesterværk af mobil gadget, som ikke efterlader nogen ligegyldig. Vi skal også fremhæve farven versioner af denne telefon. Nu er det blevet en velkendt iPhone 6s Guld, og blev erstattet af pink version, som primært er rettet mod en kvindelig publikum.

gadget Pris

Bestemt var urimelige omkostninger ved starten af salget af iPhone 6s gadget. Prisen for den grundlæggende version af smartphone startet fra 1300 dollars. Mere avancerede modifikationer til 64 GB og 128 GB, blev evalueret i henholdsvis 1500 og 1700 dollars. Men nu falder i pris. Den mest beskedne version af "æble" smartphone kan købes for $ 800. Men modifikation med 64 GB og 128 GB kan nu købes for 920 og 1050 dollars. På den ene side, disse priser er virkelig høj. Men glem ikke, at dette er Apple (overbetale for mærket!), Desuden er der virkelig høj kvalitet.

resultater

Bare perfekt og fejlfri vendte iPhone 6s. Anmeldelser af tilfredse ejere af denne enhed er endnu engang bekræftet. "Apple" lavet det næste evolutionære skridt og udgivet en anden fremragende smartphone. Dette er en stor gadget, som ikke ligefrem har svagheder, og som guidede alle de andre producenter. Også allerede optrådt på salg en kopi af iPhone 6s-baserede "Android". Hendes muligheder er mere beskedne, det har en række ulemper. Fra kilden design kun opholdt sig i det. Så vær forsigtig, når de køber.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.