Af teknologiMobiltelefoner

"Nokia 5310 XpressMusic" ("Express Music"): specifikationer, firmware og anmeldelser om telefonen

En stor opmærksomhed fra den finske producent af mobiltelefoner "Nokia" til et bestemt punkt var fokuseret på at levere multimediefunktioner af enheder. Denne kendsgerning ses tydeligst ved hjælp af et eksempel på en række musikinstrumenter, der er blevet placeret af producenten som ungdomsløsninger.

adgang

Forudsætningen for at oprette en multimediemodell for virksomheden var åbningen af en butik kaldet "Nokia Music Store". Der kunne for et mindre gebyr brugeren købe de sange han kunne lide. Lidt senere begyndte tjenesten under navnet "Nokia Internet Radio" at fungere. Således havde virksomheden brug for at "vind" populariteten af ovenstående platforme. Og på grund af hvad det kunne gøres? Medmindre det kun skyldes den maksimale udfyldning af segmenter på mobiltelefonmarkedet med specielle musikinstrumenter. Og her blev "Nokia 5310" bare en af sådanne enheder. Modellen ramte mid-prissegmentet i begyndelsen af salget. Det er interessant, at dette skete lige da.

design

"Nokia Express Music 5310" blev anerkendt af internationale eksperter som en meget delikat enhed, som ikke alle modeller fra den finske producent kunne prale af. I en højde på 104 og en bredde på 45 millimeter var tykkelsen kun 10. I dette tilfælde er apparatets masse 71 gram.

pålidelighed

"Nokia Express Music 5310" ligger i hånden komfortabelt uden at forårsage ubehag. Det skal bemærkes, at telefonen i håndledsstøtten er sikker, det forsøger ikke at glide. I lommen er apparatet næsten ikke mærket, hvilket gør det nemt at transportere det.

boliger

Hjørnerne til "Nokia 5310 XpressMusic" er afrundede. Forkanten af fronten er skrånende. Apparatet ser således visuelt endnu tyndere ud end det faktisk er.

Materialer og montage

For at finde fejl med kvaliteten af materialer til fremstilling "Nokia 5310 XpressMusic" vises det ikke. Telefonen er samlet ret høj kvalitet. Der blev ikke fundet smuthuller under testen, intet knirker og ingen støj.

farve

Flankerne på siderne af skærmen er skrånende. Faktisk er de intet andet end skærme fremstillet af metalliske materialer. I flankerne er der bygget specielle multimedietaster, der er blevet en funktion af det tilsvarende modelområde. Hvis vi taler om farver, er de lavet i blåt eller rødt. Plastik føles godt nok til at røre ved. Den har en mørkegrå farve. Bagpanelet på telefonen er dekoreret med et specielt ornament bestående af prikker. Umiddelbart kan du se signaturen "Nokia", som er lavet i samme farve som metalindsatsen på siderne af skærmen.

Skærmbeskyttelse

"Nokia 5310", hvis display er dækket af et beskyttelsesglas, har en matrix fremstillet ved hjælp af TFT-teknologi. Ved krydset dannes en blank indsats. Der er i sin tur en slot, som er nødvendig for en vellykket brug af konversationsdynamik. Der er også en omgivende lyssensor, som gør det muligt for anlægget at estimere lysniveauet på et givet tidspunkt og ændre det i automatisk tilstand.

Skærmdiagonalen er to inches. Jeg husker, at de tilsvarende komponenter var udstyret med modeller 6300 og 6500. Også gode telefoner, men de blev placeret præcis som smukke designløsninger. I dette tilfælde havde enhederne slet ikke nogen særlig funktionalitet, som allerede taler om multimedieparametre. I dette spørgsmål er produktlinjen "Nokia Express Music" specialiseret, en af de enheder, som vi overvejer i dag.

Så med en skærmdiagonal på to inches er opløsningen 240 x 320 pixel. Farvegengivelse - op til 16 millioner farver, alt er fint med det. Billedet på skærmen vises i god kvalitet, og klager over lysstyrken og mætningen i rummet er usandsynligt at arbejde. Det skal også bemærkes, at de gode synsvinkler opnås ved at anvende en matrix baseret på TFT-teknologi. Lidt værre er tilfældet under naturligt lys. I solen brænder billedet på en eller anden måde, men læser teksten fra skærmen, hvis det bliver vanskeligere, så meget lidt. Generelt er der noget at rose virksomhedens ingeniører, det er helt sikkert.

tastatur

Telefonen "Nokia 5310" er udstyret med en tastatur enhed, der består af en navigationsnøgle samt fire flere knapper. To af dem er softkeys, for hvilke hurtige opkald af tilsvarende funktioner kan tildeles, fra en notesbog til et vækkeur. To nøgler svarer til funktionerne ved at acceptere og afvise et taleopkald. Navigeringsknappen er medium i størrelse, den er den gyldne middelværdi. Samtidig er hovedenheden repræsenteret af små numeriske nøgler, der ligger ret tæt. De er placeret tilbage til tilbage. Knapperne afspilles klart. Det er muligt at lave en fejl, når du skriver, men det sker som regel sjældent nok. Der er et standard hvidt lys. Det er fordelt over hele tastaturet jævnt. Med nogen belysning fungerer baggrundslyset godt. Hun skærer ikke øjne.

Venstre og højre side

Her har vi en lille stikkontakt, som du kan tilslutte opladeren til. På den modsatte side kan du finde en speciel nøgleknap, der er designet til at justere lydstyrken. Med sin hjælp på telefonen kan du og generelt slukke for lyden og også "vind" den til det maksimale. På højre side er der en speciel montering, hvor du kan passere stroppen for øget pålidelighed. Den vil blive båret på armen eller på nakken (afhængigt af selve stroppen).

Nedre og øvre ender

Nederst bemærker vi ikke nogen elementer og stik. En interessant beslutning, som regel, besluttede den finske producent at "dekorere" sine enheder nedenunder med en port til opladning. Det lader til, at virksomheden besluttede at gøre en undtagelse, og nu har vi præcis det, vi har. I resten skal det være opmærksom på tilstedeværelsen i den øverste ende af standardstikket, beregnet til et kablet stereohovedtæt standard 3,5 millimeter. Der er også en MicroUSB-formatport, hvortil et kabel er forbundet til at synkronisere med en pc eller bærbar computer. Det giver dig også mulighed for at oplade enheden. Stikket er dækket af en speciel beskyttelsesplugg af plastmaterialer.

Bagpanel

På bagsiden er der en kameralinsen. Det er på toppen, og selve modulet har en opløsning på 2 megapixel. I bunden af enheden har vi specielle slots til den indkommende lyd fra polyfoniske lydhøjttalere. Der er tre af dem her. Samtidig er højttalerne en mindre. De er imidlertid placeret tæt nok til hinanden, så der er tydeligvis ingen grund til at tale om gengivelse af musik med stereo lydeffekter. Hvis vi fjerner bagdækslet, finder vi nedenfor et batteri, hvis kapacitet er 860 milliamps per time. Der er også et stik til installation af et SIM-kort. På siden er der en slot, hvor brugeren kan opbygge en ekstern lagring af MicroSD-formatet.

Konklusion og feedback

Så, hvilken dom kan du lave på telefonen baseret på feedback fra ejerne? Lad os forsøge at opsummere og give en samlet vurdering af enheden. Opkaldet afspilles i 64-tons kvalitet, med et gennemsnitligt volumen. I de fleste situationer er lydstyrken virkelig ikke nok, enheden viste sig at være en slags stille. På gaden kan enheden høres meget, meget dårligt, især i omgivelser med øget støj baggrund.

I rummet kan du også gå glip af et indgående opkald, hvis telefonen f.eks. Er placeret i lommen. Og ingen komplikation, det bliver det ikke. Måske kan sådanne funktioner straks skrives ned i telefonens fejl, men det vil være den mest signifikante minus. Hvis vi taler om kvaliteten af kommunikationen, så er der ingen krav på enheden i denne henseende. Mobilnetværk arbejder stabilt, forsvinder ikke dramatisk overalt i det mest ubelejlige øjeblik. Hvad er i princippet typisk for enhederne i den tilsvarende generation.

Vibrationsalarmen er også gennemsnitlig. I 50 procent af sagerne er det ikke særlig godt hørbart, men det viser sig selv ganske anstændigt. Enheden er blevet en god musikalsk løsning til et bredt publikum. Enheden ser ganske attraktiv ud, og dens dimensioner er også tilfredse med et stort antal potentielle købere. Ikke uden grund blev enhederne af linjen præsenteret som ungdomsløsninger, fordi det for hende er en telefon med et godt sæt funktionelle funktioner. Firmware "Nokia 5310" findes på den finske fabrikants officielle hjemmeside.

Generelt kan vi sige, at hvis du vil have øget funktionalitet i den musikalske plan, så skal du fortsætte og ikke fiksere på denne model. Men hvis brugeren kun har et grundlæggende niveau, kan Nokia 5310, hvis egenskab er præsenteret i denne artikel, blive en virkelig optimal variant af overtagelsen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.