Af teknologiMobiltelefoner

Sony Xperia Sola: specifikationer, anmeldelser, konfiguration, anmeldelser, fotos. Sony Xperia Sola er ikke inkluderet: hvordan at sy?

I dag ved vi af sådanne kendte og populære modeller fra Sony, som Xperia Z3 eller Tablet Compact. Disse enheder er blevet etableret på grund af høj kvalitet build, kraftfuld udstyr, overkommelige priser. de optrådte som om ud af ingenting -ranshe vi har ikke hørt om sådan en linje som Xperia. Imidlertid er det blevet en platform for mange andre høj kvalitet modeller. En af dem var Sony Xperia Sola. På det vi diskutere i denne artikel.

koncept

Den enhed, som vi beskriver, kom for dagens lys i lang tid. Tilbage i marts 2012 var der en præsentation af denne model, er det nyttigt at bemærke, denne begivenhed var virkelig en milepæl. Ja, Sony Xperia Sola kunne ikke blive kaldt "den mest kraftfulde" eller "den sejeste" smartphone, der ville blive afdæmpet marked. Men udviklerne har forsøgt at modellere en masse nye funktioner såsom evnen til at arbejde med kontaktløse fjernbetjeninger. naturligvis, ingeniører arbejder på det, forventes at afsætte nogle nye retning inden for mobile enheder i denne måde. Derudover blev det også repræsenteret ved en række teknologiske nyskabelser, som desværre ikke tager rod og ikke gælder for den nuværende model.

Ikke desto mindre, på det tidspunkt, enheden var anstændigt - alle indikatorer som helhed. I dag, selvfølgelig kan disse muligheder synes bagud på grund af det faktum, at markedet har sprang fremad. Men Sony Xperia Sola telefon er helt i stand til at overraske dem, der ikke jagter teknologi.

boliger

Traditionelt skal revisionen modellen begynde med en beskrivelse af den ydre skal - kabinettet. Han lavet af plastik, som ifølge bedømmelser af modellen, hele apparatet er i to dele: mat og blank. Den første gang anvendes på forsiden, og det andet er kun til stede på bagsiden. På grund af dette den rigtige kombination til at arbejde med telefonen meget behagelig - han forsøger ikke at falde ud af dine hænder, mens de taler. Designet af den samme streng model, men kortfattet - en klassiker "mursten" med rette vinkler (uden anti-aliasing og zaokruglennostey). Sikker på, det gør modellen mere strengt, hvilket giver en passende billede af sin ejer.

Da de dedikerede Sony Xperia Sola kundeanmeldelser, montage modeller er ikke perfekt: hvis du klikker på en enhed, hørbar knirken. Det er dog ikke kritisk, fordi årsagen til en bagside, som kan fjernes fuldstændigt.

Fordelen af plast som basismateriale for indeslutningen er et højt niveau af styrke, samt nemme i daglig brug. Plus, igen, en del af måtten er mindre tilbøjelige til at skade end glans.

udstilling

Skærmen på telefonen er det altid et "visitkort". Så det er tilfældet med Sony Xperia Sola. Tekniske specifikationer for modellen indikerer, at skærmen er lille - kun 3,7 inches i diagonal. Til sammenligning er det mindre end iPhone 4. På grund af dette, det viser en klar fordel modeller - evnen til at bære din telefon, for eksempel i en lille lomme og stadig holde forbindelsen.

Opløsning er op til 480 til 854 pixels - ikke for meget, men nok til en lille (fysiske dimensioner) af enheden.

En negativ træk ved denne model, kan skærmen blive kaldt en høj grad af støv. Denne funktion, som er bemærket af mange anmeldere. På Sony Xperia Sola (foto fra sociale netværk med denne telefon er et bevis på, at) er meget let at danne støv. Hvad er grunden - det er svært at sige; sandsynligvis tilfældet i statisk elektricitet og en vis magnetfelt rundt på skærmen. Men faktum er - i et par timer efter, at enheden vil ligge ned på et bord skærm op, kan du se et lag af støv på det. Ikke meget rart, men ikke kritisk.

En dejlig bonus til køberen af Sony udvikler kan kalde en særlig teknologi, der minimerer antallet af ridser på skærmen. Som vist på Sony Xperia Sola anmeldelser, teknologi virker med succes. Og alt dette - før indførelsen af moderne beskyttede briller!

processor

I 2012 - datoen for produktet udgivelse - "fyld" modellen ser ikke bedre. For at forstå dette, bare se på at beskrive de Sony Xperia Sola specifikationer. Det bemærkes her, at smartphone 500 MB RAM og en 1 GHz klokfrekvens. Ja, ser disse tal, kunne man tro, at enheden "langsom" alvorligt nok. Intet af den slags.

I praksis, hvilket fremgår af de mange tests, som vi kunne finde på internettet, telefonen virker meget hurtigt. Ingen "glitches" eller "hangups" blev ikke fundet, trods det faktum, at der er en sådan platform anvendes som STE U8500.

Måske er det en 2 kerner, som gør det muligt at holde i en højde præstationsniveau for hele enheden. En anden mulighed - en kvalitet optimering arbejde devaysa stadig på udviklingsstadiet. Kort sagt, i Sony, naturligvis i stand til at gøre høj kvalitet telefoner. Og denne model - en af dem, der bevise det.

kamera

I den foreliggende anordning, en (kerne) kamera med en opløsning på 5 megapixel. Igen kan vi nævne den nye teknologi autofokus og ansigtsgenkendelse, der er til stede så ikke på alle smartphones. Billeder, der gør Sony Xperia Sola smartphone ser tydeligt nok - klager kan kun opstå, måske, om farvegengivelse. Det er imidlertid - ikke et problem alene, Sony, mange low-end modeller (der kan sikkert tilskrives denne ene) er der problemer såsom høj kvalitet visning af farver i billedet. En dejlig bonus, igen, igen, kan kaldes en LED-blitz lys, som ligger på bagsiden af telefonen. Da det vil være mere tilbøjelige til at gøre en kvalitet skud i mørket.

batteri

I løbet af de mobiltelefoner specifikationer, der blev gennemført, og vi kan ikke undlade at nævne sådan et vigtigt element, da batteriet. Måske, på stadiet for at købe den gadget, du mindst tænker over det - men i processen, tro mig, vil batteriets kapacitet være vigtigere end nogensinde. Fordi det direkte bestemmer, hvor lang tid det vil køre din smartphone. Hvis batteriet har en lille kapacitet; eller selve enheden bruger for meget, problemer og problemer af sin ejer nok. Banal arrangere at ringe "live" til slutningen af dagen, er det ikke så let. Derfor, i henhold til de annoncerede Sony Xperia Sola egenskaber, apparatet er udstyret med et batteri kapacitet på 1320 mAh. Men svar viser, at telefonen ikke er nok til at færdiggøre arbejdet i mere end 1 dag.

link

Som med alle moderne smartphones er formålet med vores dagens gennemgang har tilslutningsmuligheder funktioner som mobilt internet, samt til Wi-Fi-netværk. Begge arbejder smart nok - dette bekræftes af undersøgelser af dem, der havde mulighed for at holde en række tests. I løbet af de mobile internet skal bemærkes, at yderligere konfiguration kan være nødvendig for at arbejde med det. Som anmeldelser, du har brug for at downloade filer automatisk supplerer fra din mobiloperatør, og derefter internettet er tilgængelig. I rollen som devaysa til at surfe på internettet viser Sola selv med en rimelig god side - alle progruzhat hurtigt og nemt, hjælper teknologi Floating Touch. Det virker simpelthen: enhedens skærm, på en eller anden måde, "føles", når du bringe ham fingeren. Dette vil igen, fremhæver de links på siderne eller gør det muligt at reagere hensigtsmæssigt tapet på pauseskærmen. Generelt er denne funktion også nyt for den mobile industri - men, som det fremgår af år, "udbredt" det for en eller anden grund, har ingen af de producenter ikke tage.

insertion

På tidspunktet Sony Xperia Sola outputenhed (information bekræftes) var udstyret Android 2.3.7. Selv da lovede opgradere til den 4 generation af den legendariske OS. Det skete - hvis du kører en telefon nu, vil du se, at det virker på den gamle, den anden version af Google styresystem. Der er en logisk spørgsmål - hvordan at blinke Sony Xperia Sola? Sådan opgraderer til Android 4 generationer? Efter alle de muligheder, der giver brugeren ændringen ikke kan sammenlignes med dem, der er karakteristiske for 2.3.7.

Dette gøres meget simpelt - samt på alle mobile enheder. Først skal du tilslutte telefonen til et Wi-Fi-netværk (fordi det trådløse internet til at hente sådan en stor mængde data er ineffektiv); hvorefter systemet beder dig automatisk at hente opdateringen. Måske vil det tage en time, men det er det værd. Opdateret modifikation vil være mere stabil og funktionel i forhold til den tidligere generation.

Men nu enheden har stået på med den næste version - 4.0.4, som igen er kendetegnet ved tilstedeværelsen af mange flere problemer. Hvis du - ejeren af Sony Xperia Sola, være forsigtig, når du bliver bedt om at installere den nye version. Det kan ske, som vil blive værre, og maskinen vil simpelthen ophøre med at fungere normalt.

fejl

Generelt kan selve modellen blive kaldt en tilstrækkelig pålidelig med hensyn til langsigtet tjeneste. Xperia Sola indeholder ingen specifikke svagheder eller hyppigt forekommende fejl, der tyder indlysende fejl på den del af producenten. Men der er nogle typiske problemer, der kan læses i anmeldelser. For eksempel er det en situation, hvor Sony Xperia Sola ikke er inkluderet. Dette sker af forskellige årsager: måske en sjusket bruger brød til oplåsning af skærmen knappen, hvilket førte til en manglende reaktion fra enheden. En anden mulighed - en banal fejl port til opladning af telefonen, som førte til den manglende evne til at oplade telefonen og derefter tænde den. Måske er tingene meget værre, og telefonen er udsat for vand, hvilket fører til en mangel på vitale reaktion.

Uanset hvad det var, en mobiltelefon Sony Xperia Sola - en temmelig pålidelig maskine, selv om det ikke er evig. Som anmeldelser (disse oplysninger er naturligvis, er noget "Fremadrettet til", som det vi vil afsløre nærmere i den næste del af denne artikel), telefonens driftstid er omkring 1,5-2 år. Endvidere problemerne begynder, som ikke kan korrigeres. De er forbundet korrekt både i hardware og i software. Hvis du har problemer inden udløbet af denne periode, den første ting du skal konsultere specialister, der vil give professionel bistand.

anmeldelser

Som enhver anden model, vores Solo har mange vurderinger fra købere. Hvad er mest interessant er de mange forskellige meninger, som er opdelt i henhold til brugernes smartphone. Alle af dem kan opdeles i positive og negative - afhængigt af hvordan du reagerede på enheden sin ejer.

Med hensyn til de "professionelle", her er de indlysende. Først prisen. Ifølge denne værdi på markedet (selv i 2012) deltog ikke så mange modeller med lignende parametre. På grund af dette, kan telefonen blive kaldt en virkelig tilgængelige for alle. Som anmeldelser, selv i dag, mange mennesker fortsætter med at bruge det (og med stort held). For det andet en række teknologi-glade øjeblikke. For eksempel, Sony kendt for kvalitet arbejde deres matricer til kameraer. Dette er, hvad vi har set i tilfældet med den model Solo: selv med kameraet til 5 megapixel billeder ud ganske god (bortset fra farven, som det allerede er blevet påpeget). For det tredje, enheden har mange funktioner, der er nyttige for enhver bruger. Internet, telefonopkald, enhver app med Google Play - alt dette gør denne enhed er virkelig universel.

Der er også en række andre positive aspekter. For eksempel, at nogle en lignende krop og tekstur, og den anden er meget glade for den specielle belægning på skærmen, kan du glemme alt om ridser. Fordele ved modellen er virkelig meget - og begyndte at bruge det, kan alle føle dem.

Med hensyn til de ulemper, derefter, som du kender, og uden dem ingen steder. Den foreliggende opfindelse angår budgettet prisklasse, er det ikke overraskende, at det har sine svagheder. En af dem, som det fremgår af de nyeste anbefalinger og evaluering af købere, er den software. I dag, den faktiske version af OS til telefonen - det er Android 4.0.3. Det er tydeligvis ikke designet til en enhed med så lave tekniske data, så selv den grundlæggende program ikke installeres på mange telefoner. Grunden til mange brugere forsøger at reflash din enhed. Dette kan gøres på en computer med en speciel software (fx via Cyagen programmet). Men hvis du ikke forstår firmware funktioner, bedre at overlade denne virksomhed til nogen mere erfarne eller henvise til servicecentret. Og glem ikke at, pereproshivaya enhed, du mister garantien på det (som root-tab rettigheder til enheden).

Bortset fra de nævnte, er der andre svagheder. For eksempel er den lille batterilevetid. Dette er, hvad vi allerede har nævnt: batteriet på denne model har en kapacitet på kun 1320 mAh, idet den mindste drift (arbejde med det mobile internet eller lytter til musik) meget hurtigt dræne batteriet. Desuden kundeanmeldelser viser, at over tid, er batteri varighed reduceres med 20-30 procent. I sidste ende, er telefonen aktivitet cyklus reduceres endnu mere.

Også, shoppere siger overdrevne, "hæmning" model i visse situationer. Med hensyn til dette, dog telefoner, der kører i mere end et halvt til to år. Nogle gange endda så, at når et indgående opkald til brugeren ikke kan tage telefonen, fordi skærmen ikke vises nødvendige for knapperne. Enig, en funktion som opkald, er det vigtigste smartphone - så det er meget besværligt at arbejde med enheden, hvor det ikke fungerer korrekt.

Og, som en anden ulempe kan nævnes periodiske fejl i Android-systemet. Det kan fx være, uautoriseret 3G fra, slukke for telefonen midt i arbejdet, den pludselige lukning af nogle programmer. Mest sandsynligt, at årsagen til det er så gennemført Sony Xperia Sola indstilling, når enheden frigivelse. Måske telefonen var endnu ikke på tidspunktet for produktionen er korrekt optimeret, på grund af det, og der er sådanne problemer.

Hvorvidt købet er berettiget?

Denne smartphone, som allerede antydet, blev udgivet i 2012. Selvfølgelig, i dag er der en masse mere avancerede modeller, der tilbydes billigere end Sony Xperia Sola. Derfor (medmindre du er en fan af denne version af enheden, eller du ikke tilbyde det en rubel) at erhverve den nu ikke har nogen mening.

På den anden side, da de fleste kommentarer til mange pressemeddelelse gang du var tilfreds med dit køb. Enhedsomkostningerne for 12 tusind rubler - og dette på trods af, at han var god nok til et komplet sæt af disse tider. Ja, det er muligt, at bruge det i længere tid end 1-2 år var det svært - begyndte regelmæssig "hænge", "bremsning" og andre problemer. Med de layouts vil sandsynligvis blive erstattet telefon.

Solo erfaring til Sony

Generelt modellen slået dårlig. Ja, visse mangler i det var til stede, men det generelle koncept - en billig smartphone med masser af funktioner -okazalas berettiget. Desuden er det muligt, at nogle teknologier, der anvendes ved den første gang, dannede grundlag for andre ændringer af Sony Xperia, hvilket gjorde brandet så genkendelig for hvad det er nu.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.