Af teknologiMobiltelefoner

Når kvaliteten af højere priser. Leagoo Alfa 1 3G Phablet og CUBOT Note S - nyheder i Gearbest!

I dag er verden er så dynamisk, at nogle gange er det ganske vanskeligt at følge alle nyhederne i verden værdige gadgets. Men for dem, der ønsker at bo i den tendens, dette hjælper online butik Gearbest, hvor du kan købe en god smartphone, bare har gået på salg. For eksempel bør være opmærksomme på to "friske" devaysa - Leagoo Alfa 1 og CUBOT Bemærk S.

Leagoo Alfa 1: når kvaliteten af højere priser

Hvis der er behov for eller ønske om at købe en smartphone på internettet er billigt, ville en stor mulighed for at overveje være Leagoo Alfa 3G Phablet 1 til kurs 109 dollars. For de penge køberen får som kører i dag 5,5-tommer skærm med HD-opløsning. På trods af forfølgelse af mange af FullHD, opløsning 1280x720 pixels brugerens nok til at se film, og legetøj, og denne variation er stor sparer ikke kun budgettet, men også oplade batteriet, når du bruger en enhed. Desuden processoren er lettere at håndtere sådan resolution, og således sikre stabil drift af ansøgningen.

Selve processoren i en quad-enhed, som er den standard opløsning i de moderne gadgets. Om bord har også 2 GB RAM. Kort sagt, hvis opgaven er at købe en smartphone på internettet er billigt, det er en anstændig løsning.

En anden interessant tilgang til design registrering Leagoo Alfa 1. Således bagsiden fås i tre farver - de sædvanlige, men altid elegant sort så fashionable nu hvide, samt mere original - lys rosa. Dette stik gør det muligt for ejeren at skille sig ud i en menneskemængde af grå. I betragtning af, at smartphones butik Gearbest tilbyder enheden på sådan en attraktiv pris, er det værd at købe denne afbalancerede gadget.

CUBOT Note S 3G phablet: billig og munter

Hvor meget skal det koste dagens bærbar enhed i stand til at klare alle de opgaver, der før ham en mand? Det viser sig, er ikke så dyrt. For eksempel købe en god smartphone kaldet CUBOT Note S 3G phablet muligt for kun nogle 86 dollars. Og selv med den galoperende sats på valutaer vil dette være en meget fornuftig køb.

Udseende devaysa opfylde moderne mode krav: et minimum af ekstra fysiske knapper, afrundede hjørner panel, 5,5-tommer skærm med samme HD-opløsning ... Alt synes at være standard, men gadget viste sig meget karismatisk, som ikke er i den mindste hjælpe tynde ramme.

Men det mest interessante er i enheden. CUBOT besluttede virksomheden at eksperimentere og indført i en temmelig overkommelig enhed ikke blot quad-core processor, men de 2 GB RAM, som straks viser nye produkter i et gunstigt lys på baggrund af hendes kolleger til den pris. Endnu mere overraskende, operativsystemet installeret på enheden, det nyeste - Android5.1, og det er igen det samme gør det muligt for ejeren at være en tendens, ikke føler den betydelige finansielle ubehag efter betaling af et sådant køb. Især, at gadget er placeret som en ungdom, og som svarer til evnen til at skabe deres egen kreative bagpanelet design. Enhver, der drømmer om en unik enhed, der kan ikke kun købe en god smartphone, men også at gøre det unikt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.