TravelingFlyrejser

Chisinau Lufthavn: hvordan man får

Lufthavn Chisinau - Moldovas vigtigste lufthavn. Den eneste internationale luft havn i landet. Chisinau lufthavn er grundlaget for Air Moldova, som udfører grundlæggende antal flyvninger.

Lufthavn blev et par år i træk nomineret til en "Best lufthavn af året blandt SNG-landene" award, og i 2011 blev dens prismodtageren. Runway Chisinau lufthavn er den længste i Europa.

Fly og flyselskab

Chisinau lufthavn tjener over en million passagerer om året, omkring 25 flyvninger om dagen og konstant samarbejder med selskaber som:

 • Aeroflot (Chisinau (Lufthavn) - Moskva (Sheremetyevo) til juni 1 2015: Chisinau - Sankt Petersborg (Pulkovo));
 • Air Moldova (rutefly til Grækenland, Tyrkiet, Italien, Storbritannien, Rusland, Spanien, Frankrig, Tyskland, Østrig, Portugal, Ukraine og Rumænien, sæsonbetonede fly til den spanske by Tyrkiet, Grækenland og Rusland);
 • Austrian Airlines (Chisinau - Wien);
 • Lufthansa (Chisinau - München);
 • Meridiana (Verona, Milano, Bologna);
 • Tandem Aero (Chisinau - Tel Aviv);
 • Tarom (Chisinau - Bukarest);
 • Turkish Airlines (Istanbul, Antalya);
 • Utair (Moskva, Surgut).

AirBaltic og WizzAir - lowcost flyselskaber, der flyver fra Chisinau til Riga (sæsonmæssigt) og i italienske byer: Venedig, Milano, Rom og Verona.

Yderligere oplysninger og kontaktoplysninger

Chisinau Lufthavn afholder et årligt åbent hus, hvis hovedformål er udvikling og forøgelse af interesse for den moldoviske civil luftfart. På denne dag, den 29. september, afholdt opvisningen, udstillingen udstyr, ture og demonstrationer. Besøg disse begivenheder kan alle udfordrere gratis.

Yderligere eller mere detaljerede oplysninger om tjenesternes, fly og lufthavnen kan findes ved hjælp af kontaktoplysningerne nedenfor.

Chisinau Lufthavn:

 • Telefon Information Centre - 00.373 22.525.111.
 • Telefon hotlines - 00 373 22 52 59 39.
 • Telefontjeneste tab eller beskadigelse af bagage - 00 373 22 52 55 08.
 • Postadresse - MD-2026 Moldova, Chisinau, bul. Dacia, 80/3.

Lufthavn - Chisinau: hvordan man kommer til byens centrum

Lufthavnen ligger 13 km fra byen. Komme fra lufthavnen til byens centrum kan være din egen bil, offentlig transport eller taxa.

I bil fra lufthavnen tager dig til Botanica gaden. Airfield (str. Aeroportului), som ved indgangen til en by bliver bd. Dacia.

taxikørsel

Taxier er bedst nydes i ankomsthallen, at prisen på en tur til byens centrum er 80-100 lei, til valutakursen på tidspunktet for skrivning er omkring € 4-5. I hjertet af Chisinau ligger w / togstation og den centrale busstation, hvor shuttle busruter drives i byer og landsbyer i Moldova Centre - Anenii Noi, Straseni, Causeni, Bender, Tiraspol og andre.

Det er værd at nævne, at i Moldova, et busforbindelse mellem byerne etableret en meget bedre jernbane. Busser på lokale og internationale ruter orlov fra tre vigtigste busterminaler - den sydlige, nordlige og centrale.

En taxa fra lufthavnen til syd eller nord Station vil blive dyrere - fra 100 til 120 lei (6-7 €). Fra den sydlige busstation afgår busser til Ialoveni, Hancesti, Cahul, Cantemir og Leova. Fra Nord Station busser gå i Orhei, Balti, Soroca og Briceni.

Du kan bestille en taxi direkte fra lufthavnen til andre byer i Moldova, og i så fald prisen er baseret på 5 lei pr km.

offentlig transport

Offentlig transport fra lufthavnen i Chisinau udgør Express bus "A" og den bybus nummer 165.

Bussen afgår fra stop, placeret umiddelbart nedstrøms for ankomsthallen, med et interval på 40 minutter. Den endelige busstoppested Express "A" - det område af D. Cantemir i centrum af Chisinau, foran staten Pædagogiske Universitet.

Buskort sektor Botany Blvd. Og Dacia Boulevard. Decebal og den centrale del af byen på boulevarden. Gagarin Str. Negruta og blvd. Stefan cel Mare. Vejen fra lufthavnen til byens centrum, afhængigt af trafikken intensitet, det tager 40 til 60 minutter. Pris for bus billetpris én måde er 3 lei. Åbningstider - 7:00 til 19:00 dagligt.

Urban taxa № 165 strækker sig fra et busstoppested med et interval på 10-15 minutter, og sendes til Chisinau centrum til endestop på gaden. Ismael, tværtimod CUM. Ruten fra lufthavnen er næsten identisk - osv Dacia blvd .. Decebal Blvd. Gagarin Str. Negruta og korsvej blvd. Stefan cel Mare og st. Ismael. Afhængigt af hvor travlt vejene, rejse fra lufthavnen til centrum tager 40 til 80 minutter.

Ease bussen i forhold til bussen, at de 165 th gå oftere afgår fra lufthavnen fra 05:30 hver dag og ply hver 10 minutter til 22:00. Hertil kommer, at bussen endestation er det centrale knudepunkt for offentlig transport i Chisinau og er en ti minutters gang fra den centrale busstation.

På gaden. Ismael afgår taxier til forskellige dele af byen, samt i retning af den sydlige busstation - № 120, 117, 192, 178, og Nord Bus Station - № 173, 186, 178.

Andre byer i Moldova

For at komme fra andre byer i Moldova til lufthavnen kan tage en taxa, prisen med en sats på 4-5 lei pr km eller på en bus, der kommer i de tre centrale busstation. For eksempel overveje Balti bybusser, hvoraf kommer i den nordlige busterminal, byen Cahul, bus, der drives fra den sydlige Bus Terminal, og hovedstaden i den ukendte republik Transnistrien - Tiraspol, hvor busser ankommer til den centrale bus Chisinau.

billetpris

Balti - Chisinau Lufthavn

taxa

Taxa + Bus

offentlige

transport

pris

700-800 lei (35-40 €)

Shuttle bus fra Balti Chisinau - 70 lei (4 €)

En taxa fra North Bus Station til lufthavnen - 120 lei (6 €)

Shuttle bus fra Balti - 70 lei.

Bybus nummer 173, 178, 186 fra Nord Station til gaden. Ishmael - 3 lei.

Bus nummer 165 til lufthavnen - 3 lei.

tid

1,5-2 timer

3-4 timer

4-5 timer

Cahul - Chisinau Lufthavn

taxa

Taxa + Offentlig transport

Societies. transport

Pris og vejledning

800-1000 lei (40-50 €)

Bus fra Cahul til den sydlige busstation - 75 lei (4 €)

En taxa fra den sydlige Bus Terminal i lufthavnen - 120 lei (6 €)

Bus fra Cahul - 75 lei.

Rute № 120, 192, 117, 178 fra stationen til Southern TSUM (på tværs af terminalen er den 165. bus) - 3 leu.

Rute № 165 til det sidste stop - 3 leu.

rejsetid

2-3 timer

4-5 timer

4-6 timer

Tiraspol - Chisinau - Chisinau Lufthavn

taxa

Offentlig transport Taxi +

offentlig transport

pris

400-500 lei (20-30 €)

Shuttle bus fra Tiraspol til Chisinau Central Bus Station - 50 lei (3 €)

En taxa fra den centrale busstation til lufthavnen - 80 lei (4 €)

Bus til Chisinau - 50 lei.

10 min. gang fra den centrale busstation til gaden. Ismail (terminus rute № 165).

Bus nummer 165 til lufthavnen - 3 lei.

tid

1,5-2 timer

2-3 timer

2-4 timer

De ovennævnte transportformer er officielle. Blandt det store antal køretøjer, der venter i lufthavnen terminal, der er mange ulovlige taxaer klar til at bede om en tur meget dyrere. Det er derfor, den taxa skal bestilles direkte fra den officielle bevoksning af operatører i ankomsthallen, bliver stande placeret ved afgangen fra lufthavnsbygningen.

Lokale aviser i Chisinau og andre byer er der masser af annoncer udbud læssede direkte til døren af lufthavnen. Denne indstilling er meget billigere end en taxa, og ikke ringere end ham i hurtighed og komfort, men havde han ikke officielt spores og kan være usikre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.