Af teknologiMobiltelefoner

Doogee DG700 Titans 2: anmeldelser. beskyttet smartphone

Som led i denne oversigtsartikel vil blive diskuteret i detaljer en smartphone som Doogee DG700 Titans 2. Kommentarer om denne maskine, sine styrker og svagheder, og andre vigtige detaljer forbundet med det, vil blive givet i det følgende.

niche devaysa

Snarere interessante niche marketingfolk udvalgt til Doogee DG700 Titans 2. anmeldelser er kun lige bekræftet. Denne enhed er den perfekte løsning for dem, der rejser meget, er en ivrig fisker eller en jæger, samt en aktiv livsstil. I dette tilfælde, i modsætning til lignende løsninger "Sony", er det mere overkommelig. På den anden side, havde et mere beskedent tekniske specifikationer. Men forventer noget overnaturligt ikke kommer fra ham - et budget smartphone i et sikkert kabinet. Det viser sig, at afgørelsen af den kinesiske producent er fokuseret på de potentielle kunder, der har brug for en entry-level enhed med alle de grundlæggende funktioner, fremragende autonomi og beskyttet mod støv og fugt fra kroppen.

Valgmuligheder

Imponerende udstyr, for både entry-level telefon, det har en kinesisk system. Ud over den smart telefon, det indeholder følgende tilbehør til Doogee Titans 2 DG700:

  • Wired stereo headset.
  • Oplader.
  • YUSB format kabel / mikroYuSB.

Til gengæld er listen over den dokumentation, der leveres sammen med enheden består af et garantikort og brugsanvisning. Endelig skal det bemærkes, at det er beskyttet af en smartphone. Som et resultat, sag og skærmbeskytter til frontpanelet er ikke nødvendige. Det eneste, der er bestemt ikke mangler i den tidligere nævnte liste - det er en ekstern flash-drev. Men det er i dag almindelig praksis, og ikke alle fabrikanterne forsyne deres smartphones hukommelseskort. Dette tilbehør skal købes separat for et ekstra gebyr. Jo mere det, på grund af den integrerede hukommelse i denne gadget er ikke så meget, og deres ejere kan simpelthen ikke undvære et eksternt drev.

udseende

Ingress Protection fra Doogee Titans 2 DG700 IP67. Frontpanelet har sin skærm med en diagonal på 4,5 inches. Over skærmen er skjult bag metalstænger øresnegl. Ved siden af det er frontkameraet og øjet af lyssensoren. Tre velkendte kontrolknapper, der vises under skærmen, "Menu", "Home" og, selvfølgelig, "Tilbage". Alle siderne af indretningen er lavet af metal og er modstandsdygtig over for mekanisk beskadigelse. Oversiden er devaysa særlig gummiprop. Skjult under 3,5 mm audio port og mikroYuSB. Ved den nedre kant af gadget er kun en åbning konversation mikrofon. På højre side af telefonen har knapper justerer lydstyrken. Til gengæld, på venstre - lås og programmerbar knap. Bageste dæksel til Doogee DG700 Titans 2 er lavet af læder. Her udledes vigtigste kamera og dens LED-lys, som er arrangeret på metalpladen.

computing Base

Snarere beskeden som efter nutidens standarder, den centrale processor, der anvendes i Doogee DG700 Titans 2 - MTK6582. Denne gennemprøvet løsning, som er baseret på en 4-computing modul baseret på energieffektive arkitektur "A7", men et højt produktivitetsniveau af disse kerner kan ikke længere prale. Det bør også bemærkes, at uret hyppigheden af hver tilstand i størst belastning stiger til en imponerende 1,3 GHz. IT-ressourcer af CPU er nok for de fleste daglige opgaver: play film og musik, læse bøger og surfe på internettet. Med alt, hvad han kan klare uden problemer. Det eneste niche, som denne CPU "alt for hårde" - det er den mest krævende af den seneste generation af tre-dimensionelle legetøj. Men på den anden side, at det er nødvendigt at køre dem dyrere smartphone mere produktive chip.

Det viser sig, at dette er et budget smartphone med et grundlæggende sæt af funktioner for hver dag. Hvis brugeren har behov for mere, er det nødvendigt at være opmærksom på dyrere løsninger fra "Sony", f.eks Z3.

Skærm og grafik accelerator

Selv om det er et budget smartphone, men displayet kvalitet, det er ikke tilfredsstillende. Resolutionen - 540x960. Tætheden af pixels på overfladen deraf er 245 ppi, dvs. enkelt punkt på skærmens overflade er næsten umuligt at skelne et øje og det billede ikke er kornet. Endvidere skal det bemærkes, at matricen bag skærmen, er lavet på den teknologi "IPA". I overensstemmelse hermed skærmen er lyst og komplet, og synsvinklen så tæt på 180 grader. En anden chip i denne telefon er det OGS teknologi. Dens essens ligger i det faktum, at mellem frontpanelet og berøringsskærmen overflade af matricen er ingen luft hul, og dette forhindrer forvrængning af billedet i vinkler tæt på 180 grader. Som et resultat, kan det bemærkes, at kvaliteten af skærmen i denne enhed er fremragende, og han har ingen svagheder. Som den grafiske speederen i dette tilfælde virker "Mali" -400MP2. Dette, ligesom CPU'en, gennemprøvet løsning. Et højt niveau af ydeevne det kan ikke prale, men dens computerkraft er tilstrækkelig for de fleste dagligdags opgaver. Det eneste, han kan ikke tillade sig, samt CPU - det er den mest krævende af den seneste generation af tre-dimensionelle legetøj.

Smartphone kameraer og hvad de kan gøre

Som tidligere bemærket omfanget af beskyttelseshuset 2 i Doogee Titans DG700 - IP67. Det betyder, at enheden, heller ikke kortvarigt, kan nedsænkes i vand. I dette tilfælde vil den forblive i god stand. Men her er en ekstra knap til at styre kameraet i en sådan situation er ikke givet. Derfor optællingen på de undersøiske undersøgelse ejerne af denne enhed er ikke nødvendig. Denne beskyttede smartphone features dvmya kamre. Den forreste kamera baseret på sensoren med dimensionen 5 Mn. Dette er tilstrækkeligt til "selfie" eller for at foretage videoopkald. I de vigtigste kamera sensoren 8 Mn. Det er også udstyret med autofokus og LED-baggrundsbelysning.

Billedkvaliteten er opnået med det, ganske god. Der er også mulighed for videooptagelse. Maksimal kvalitet rullerne i dette tilfælde ville være "EychDi" med en opdateringshastighed på 30 billeder per sekund. Kvaliteten af den optagede video med hjælp af denne smartphone gør indsigelse og fuldt ud lever op til de angivne specifikationer.

hukommelse

Smartphone Doogee DG700 Titans 2 er udstyret med kun 1 GB RAM standard DDR3. System processer mens besætte 700 MB, og brugeren skal tildelte kun omkring 300 MB. Dette er tilstrækkeligt til de fleste daglige opgaver. Men noget mere forventes ikke fra en entry-level-enhed. Kapaciteten af den indbyggede opbevaring er 8GB. Bruger til lagring af persondata afsat ca. 3 GB og 1,5 GB er afsat til at installere software. Resten stilling er besat af systemsoftwaren forudinstalleret. som defineret ovenfor er ikke nok for komfortabelt arbejde på denne enhed. Derfor uden flash card ejeren af denne gadget ikke kan gøre præcist. Tilsvarende spalte tilvejebragt i denne enhed, og det er muligt at indsætte det eksterne lager med en maksimal kapacitet på 64 GB. Hvis dette af en eller anden grund ikke er nok, kan du bruge en hvilken som helst af de tilgængelige cloud storage, såsom "Yandex.Disk".

batteri

Imponerende batterikapacitet i dette apparat, som er 4000 mAh. Hertil energieffektiv processor og en lille skærm diagonal på 4,5 inches. Også skærmopløsningen temmelig beskedne - 540x960. Som et resultat, kan du regne med 2-3 dages batterilevetid med et gennemsnitligt niveau af brug af gadget. En mere intensiv belastning på en smart telefon som defineret tidligere reduceret til 1-2 dage. Men med minimal brug devaysa kan regne med, at det vil strække 4 dage på en enkelt batteriopladning. I betragtning af, at denne enhed er en entry-level, disse værdier absolut ikke gør indsigelse.

Kommunikation

Telefon Doogee DG700 Titans 2 er udstyret med en imponerende række af kablede og trådløse måder data. Det giver følgende grænseflader:

- Enheden er udstyret med to slots til SIM-kort. Der er netværk af sendere af 2. og 3. generation. I det første tilfælde er hastigheden begrænset til 500 kbit / sek., Det er nok til at hente simple sites. Men i den anden top dataoverførsel kan nå tocifrede megabit i sekundet, og det er nok til at hente en video eller et videoopkald og kommunikation med hjælp af den samme "Skype". Nu behandler vi med, hvordan man konfigurerer smarte Doogee DG700 Titans 2 til dataudveksling i dette tilfælde. Og den følgende algoritme:

  • Når du første gang tænder for din smartphone modtager en automatisk justering af operatøren.
  • Vi gemmer dem.
  • Genstarte enheden.
  • Aktiver datatjeneste i øverste rullemenu.
  • Start browseren og begynde at browse internettet portaler.

- Ligeledes er indretningen udstyret med en sender "wi-fi". Det understøtter mest almindelige modifikationer, nemlig - b, g og n. I dette tilfælde kan hastigheden nå op på omkring 100-150 Mb / s, og det er helt nok til at hente en film eller endda nogen anden stor fil på denne enhed. Den største ulempe ved denne teknologi - en kort rækkevidde. Disse løsninger er ideelle til små kontorer eller lejligheder. Tja, hvis du har brug for at være konstant forbundet til den globale web, så mobilnet, er der simpelthen ikke noget alternativ.

- En anden måde at trådløs transmission - "Bluetooth". Dette interface kan du tilslutte gadget til de trådløse stereo-headset eller udveksle data med en lignende smart telefon eller telefon. Dataoverførselshastighed i dette tilfælde er lille, og store filer via denne trådløse teknologi til at downloade problematisk. Men små sange eller billeder til at formidle kælderen.

- At gennemføre navigation apparat straks implementeret to teknologier. Den første af dem - en GPS. Den er baseret på bestemmelse af placeringen af apparatet via satellit-systemet. Anden - A-GPS. I dette tilfælde bruges til at navigere i mobil kommunikation tårne. Tilstedeværelsen af disse to teknologier gør det nemt at dreje smartphone til en fuld ZHPS Navigator. Kun at i dette tilfælde er det obligatorisk at gøre - er at installere yderligere software til disse formål.

- Som tidligere nævnt, er denne smarte telefon er udstyret med en port mikroYuSB. I denne anordning det udfører to funktioner. Den første af dem - er batteriopladning. Men den anden aktiveres, når du opretter forbindelse til en pc eller laptop. I dette tilfælde kan enheden blive til en almindelig USB-flashdrev eller et web-cam. Den driftsform af enheden af brugeren ved at vælge den passende menupunkt, når du opretter forbindelse til en pc eller laptop.

- Også din telefon er udstyret med en typisk 3,5 mm audio port. Med det, kan gadget tilslutte en ekstern stereo headset. Inkluderet med enheden er entry-level øretelefoner. Kvaliteten af deres lyd vil passe den gennemsnitlige bruger. Men musik fans bliver nødt til at købe den dyrere højttaler med forbedret lydkvalitet.

software

Da systemet software i denne gadget bruger den mest populære til dato software platform - "Android". Desuden er der i dette budget enhed kører en af de seneste versioner af det - 5,0. Han supplerede standard sæt af widgets fra søgningen gigant "Google". Der er også en indbygget operativsystem (lommeregner, alarm, organisator, etc.). Glem ikke de udviklere og om sociale netværk. I dette tilfælde, præ-installere klienter "Facebook" og "diskant". Men resten af applikationssoftware (f.eks ekstra legetøj, tekst editor, klienter af indenlandske sociale netværkssider, eller anti-virus) vil nylavede ejer af den budgetmæssige systemet nødt til at installere yderligere programmer fra butikken.

pris

Denne smartphone er lavet kun i én version - Doogee Titans 2 DG700 Sort, som er vurderet af producenten på $ 150. På den ene side, de tekniske specifikationer for denne gadget er ikke imponerende. Men da der i dette apparat fokuserer på en sikker kabinet. Derfor lidt overpris denne smartphone i sammenligning med lignende smartphones sådan plan. Resten er en typisk entry-level løsning, der kan prale af en temmelig god grad af autonomi. Desuden er dens ressource er nok for de fleste daglige opgaver.

Anmeldelser af ejere og eksperter

Perfekt afbalanceret løsning vendte Doogee DG700 Titans 2. anmeldelser siger, at han har næsten ingen svagheder. Hardwaren det på et acceptabelt niveau. Screen som kameraer, gør indsigelse. Batteriets kapacitet og grad af autonomi - også. Særlige bemærkninger fra ejerne er beskyttelse af kroppen i Doogee DG700 Titans 2. Stresstest, foretaget af en række ejere af den kinesiske gadget, hvilket indikerer, at kroppen havde ikke så meget vandtæt og støvtæt. Alligevel kortvarig nedsænkning i vand og kortsigtet ramt i støvede omgivelser ikke lamme denne smarte telefon. På den anden side, den prisseddel Demokratiske $ 150 eliminerer alle tidligere nævnte bemærkninger. Også huske på, at dette er en entry-level løsning og forventer noget mere fra ham, er ikke nødvendig. Det viser sig, at denne smartphone er fremragende værdi for pengene.

Og i sidste ende?

Perfekt afbalanceret budget klasse smartphone i et sikkert hus - en Doogee DG700 Titans 2. Svarene indikerer et godt niveau af funktionalitet, høj kvalitet boliger samling og en overkommelig pris. Det er en fremragende løsning for dem, der har brug for en billig smart telefon med en høj grad af autonomi, og i en beskyttet bolig. Som et resultat, denne smartphone er perfekt til folk, der er i konstant omrejsende, fiskere, jægere og sportsfolk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.