Af teknologiMobiltelefoner

Hvordan til at smide telefonen til telefonkontakter? Trinvis guide

Sikkert hver efter at købe en ny smartphone spekulerede: "Hvordan fra telefon til telefonkontakter at kaste" Og for at gøre det så smertefrit som muligt for både gadget og for ejeren af nervesystemet.

Prøv at forstå, og en liste over de mest populære måder at overføre kontakter fra den gamle til den nye telefon: via tredjeparts software, personlige computer og andet udstyr ved hånden.

Overførsel af kontaktpersoner ved hjælp af en pc

Før en telefon til telefon smide kontakter, vi har brug for en gammel gadget, hvorfra du vil eksportere, PC og USB-kabel (helst fast). Som en software vil hjælpe dig til at bruge MOBILedit, som kan downloades fra den officielle hjemmeside for udvikleren.

Grundlæggende softwareversion er ikke oversat til russisk, og hvis nogen af disse problemer opstår, kan du søge Amatør ressourcer til at tage sig af lokalisering. Under alle omstændigheder, den fulde funktionalitet af programmet er intuitiv og ikke introducere dig til en skrigende standse.

Før en telefon til telefonkontakter på nytten første skridt tilbud om at downloade eller opdatere driveren til netop din gadget. For at fremskynde processen, kan du vælge din specifikke model smartphone og bekræfte installationen.

Efter endt installation af drivere og andre programmer, skal du gå til fanen «Kabeltilslutning» og efter den type forbindelse anmodning vælg «PC Sync». Sommetider kan du møde et andet navn - det hele afhænger af den model af din gadget og installerede drivere.

Næste vi nødt til at konfigurere funktioner i telefonen, der er at inkludere debugging af USB-link :

 1. smartphone indstillinger.
 2. Indstillinger for udviklere.
 3. Klik på punktet "USB debugging".

Disse skridt bør ske med gadgets på "Android" platform med version 4.2 og derover. I andre tilfælde vil vejledningen til telefonen være anderledes:

 1. "System" fanen.
 2. "Device Information".
 3. Posten "Build nummer."
 4. "Debugging USB».

Så, i programmet "MOBAYLedit", vælg den venstre side af fanen nytte «Telefonbog» (Telefonbog), og gå til eksport. Før en telefon til telefon smide kontakter, angiver den type fil, der skal eksporteres, samt et sted, hvor det vil blive gemt. Næste på menuen, vælg "Import" og følge instruktionerne i programmet, overfører gamle kontakter til en ny gadget. Dette kan gøres via USB-kabel eller via trådløse protokoller ( "wi-fi", "Bluetooth").

google Drev

Hvis du har haft en enkel telefon med nogen specifikke "problemer" og har adgang til netværket, kan du bruge software fra velkendte søgemaskine. Du kan udføre en synkronisering service fra "Google" til din telefonbog.

Denne synergi er praktisk ved det faktum, at du altid kan foretage ændringer til dine data, uden at have en telefon ved hånden. Før du overføre dine kontakter fra din gamle telefon til din nye gadget, kan du blot indtaste tjenestekontoen "Google" på en ny devayse og er enig med timingen.

Hertil kommer, at software giver kunderne mulighed for at gendanne kontakter, der var for nogle tabt i de seneste 30 dage grund.

"Yandex.Disk"

En anden nem måde at overføre kontakter fra din gamle telefon til en simpel gadget - hushjælp af samme navn søgemaskine "Yandex.Disk". Ligesom i det foregående tilfælde, vi har brug for at oprette forbindelse til netværket.

Før du begynder at eksportere, skal du installere den relevante software fra "Yandex", som kan findes i det relevante afsnit en tjeneste "Google Play". Når du har installeret programmet, skal du kopiere alle de kontakter, du vil overføre.

Så efter dine data er sikkerhedskopieret og en konto på "Yandex.Disk" er aktiveret, skal du udføre følgende trin:

 • Kør værktøjet på en ny telefon og log ind med det samme data, som du tidligere har indtastet til eksport.
 • Næste på menupunktet, gå til "Indstillinger" (navnet kan ændre sig på grund af modellen).
 • Vælg fanebladet "Flytning fra telefon til telefon."
 • Den nytte vil bede om sikkerhedskoden, som du tidligere har - indtaste og bekræfte flytningen.
 • Når programmet er færdig, får du besked om afslutningen af overførslen.

Overførsel af kontaktpersoner uden en pc

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til en pc, kan du gå den anden vej: "Bluetooth" via en trådløs protokol. For at overføre kontakter, skal du følge disse enkle trin:

 • Tænd din telefon.
 • Aktiver "Bluetooth" på begge enheder (telefon manual vil angive, hvordan).
 • I den gamle gadget, gå til "Bluetooth" indstillinger og starte søgningen efter en ny enhed.
 • Bekræft synergi med den nye gadget, skal du indtaste de samme PIN-koder.
 • Gå til din telefonbog og markere de kontakter, du vil eksportere.
 • Efter data vil overføre kontakter vises på din nye gadget.

Overførsel af data via SD- og SIM-kort

Hvis din gamle enhed understøtter denne funktion, kan du kopiere dine kontakter ved hjælp af enkel- eller SD-kort. Processen kun lyder kompliceret, men det er faktisk ganske enkel. De vigtigste ting - at følge instruktionerne.

Eksport via SD-kort:

 1. Sæt hukommelseskortet ind i din gamle telefon.
 2. Gennem menuen, og arbejdet med kontakter til at gemme data på cd-kort.
 3. Sæt kortet med en ny gadget.
 4. Losse kontakter via "Kontakter" -> "Indstillinger" -> "Export / import kontakter" -> "Kopier fra SD-kort."

Eksport via SIM-kort

En af de ældste (men gennemprøvede) metoder til kontakt migration - er det eksport via SIM-kortet. Det bruges kun i de mest ekstreme tilfælde (uden elektricitet, internet, flytbare medier, osv).

Den største ulempe ved denne metode - begrænsninger på de tegn i navnet. Det vil sige, du kan overføre dine kontakter (op til 200), men de er "beskåret" til 8 tegn, hvilket er meget ubehageligt (du skal opdele hår med forkortelser af navne og efternavne).

Sådan kopierer du kontakter via SIM-kort, skal du først gøre det til at eksportere din gamle telefon via menuen, og derefter indsætte en ny gadget, flytte til telefonbogen data. Det synes at være let, men begrænsninger alvorligt fordrejer hele migrere oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.