Mad og drikkevarerOpskrifter

Sådan koger seafood mix med flødesauce

Kog skaldyr er ikke så svært, hvis du bruger halvfabrikata. Denne metode gør det muligt at lave god mad på blot et par minutter. Tag for eksempel, hav cocktail i fløde sauce.

I restauranten

Der er en ganske simpel teknik, der gør det muligt for en blanding af fisk og skaldyr til at lave mad en reel dekoration af bordet. For drift er påkrævet: 1 kg frosne cocktail havet, 1 citron, 2 hvidløgsfed, glas 15% fløde, salt, 15 gram olivenolie, par spisning skefulde sojasauce, sukker, grønne løg, krydderier og urter (persille).

fremstilling:

 1. Tø cocktail. Bedre at gøre det på en naturlig måde, uden hjælp af varmt vand eller mikroovn. Produkterne er derefter skylles godt og tør med et stykke køkkenrulle.
 2. Renset hvidløg udskårne stykker og stegt i olie i 5-6 minutter i gryden. Efter dette, resterne af hvidløg sat på en tallerken og sættes ind i siden.
 3. Den samme olie til at stege simret fræsede løg indtil de er bløde.
 4. Den pan hæld fløde og langsomt bringe dem i kog.
 5. Der tilsættes også halvdelen af sojasovs, lad blandingen koge igen.
 6. Den sydende masse hæld citronsaft og derefter give det til at koge.
 7. Nu blev den varme blanding forsigtigt sat seafood mix. Tilsæt derefter krydderier til at smage og salt og sukker til opskriften. Den resulterende masse skal være lidt ulme.
 8. I kogende sætte en masse rester af sojasovs og urter.

Det viser sig meget velsmagende seafood mix med fløde sauce, som vil være det perfekte supplement til ris eller spaghetti. Og du kan bare sætte i en skål og tjene som et separat fad.

Eksotiske fad i hast

At fremskynde processen, kan seafood mix med fløde sauce fremstilles separat. Brug følgende produkter: 600 g af skaldyr cocktail, 1 æg, glas fløde, vegetabilsk olie, stivelse teske, ½ teskefuld sukker, citronskal halvdele, salt, 2 teskefulde sennep, peber.

Beskrivelse af processen:

 1. Seafood stegt i smør. Hvis du får en masse væske, så er det bedre at dræne.
 2. For at forberede ægget piskeris saucen til med salt og fløde. Derefter, uden at standse processen, tilsættes de øvrige bestanddele af formuleringen. Blandingen blev anbragt i et vandbad, og varme, indtil saucen tykner helt.

Klar hav cocktail i flødesauce til at sætte i en skål. hæld saucen rundt. Forbereder meget simpelt, men er nødt til at pille lidt med saucen. Denne mængde produkt modtaget en fremragende middag for hele familien. Hvis forventes hjem til at besøge, antallet af produkter bare skal øges.

Med fisk lækrere

Til huset for at tilberede en lækker seafood mix med fløde sauce opskrifter , kan du vælge den mest usædvanlige. For eksempel, tilsæt fisken. Det viste sig temmelig interessant. For arbejde, der kræves behov: 300 gram cocktail havørred og fileter, en kop creme, 150 g fløde, 2 kopper kold mælk, vegetabilsk olie, 100 gram hvedemel, salt og 3 pærer.

Tilberedning af måltider er som følger:

 1. Først skal du nødt til at gøre saucen. Til dette formål løgene skæres i tern og steg det lidt vegetabilsk olie. Der også hæld fløde og creme fraiche.
 2. Blandingen kogningen langsomt introducere melet. På dette tidspunkt, skal indholdet af gryden være konstant omrøring. Skrivning vægt pokipet minutter 6. Sauce fremstillet.
 3. Vi kan nu gå videre til de vigtigste produkter. Fileter udskåret i stykker, og sammen med den optøede fisk og skaldyr sættes i kogende mælk, kog i et stykke tid alt sammen i 10 minutter.
 4. Tilføj saucer, salt og lad simre i yderligere 5-7 minutter.

Til bordet parabol kan serveres i dybe tallerkener, rigelig vanding sauce.

Med en simpel pynt

Lækrere get seafood mix i en cremet sauce med pasta. Til fremstilling af måltider brug for følgende sæt af ingredienser: 0,5 kilo pasta, 400 g havet cocktail, glas creme, 1 purløg, 3-4 fed hvidløg, 250 g parmesanost, salt, basilikum beam 2 pinches formalet muskatnød og peber.

procesteknologi ser nogenlunde sådan her:

 1. I en separat gryde sat til at koge pastaen.
 2. Hakket hvidløg steges blidt i en pande i smør. Efter 1 minut, tilsæt løg i tern.
 3. Når løgene begynder at blive mørkere, hæld fløde og opvarm blandingen et par minutter på lav varme, forebygge kogning.
 4. Sæt gryden skaldyr med saltvand.
 5. Til blandingen, tilsæt basilikumblade og lad det sygne hen, under jævnlig omrøring.
 6. Nu en masse behov for lidt fortynde have tilsat et halvt glas postevand.
 7. Skyl pasta og derefter lagt i gryden. Der også hæld kogende sauce klar, rør og lad det gryderet i et par minutter.

Nu kan du slukke for varmen, lad det trække i 3 minutter fadet dristigt og spredning på plader, rigt povypav revet ost.

Apparater i hjemmet

Apparater i køkkenet er aldrig overflødig. Dette kan bekræfte enhver værtinde. Det hjælper bare til hurtigt at klare den opgave og gøre arbejdet i køkkenet sjovere og mindre tidskrævende. Meget hurtigt forberede seafood mix med fløde sauce i multivarka. På bordet skal have følgende produkter: 300 gram seafood mix, 250 gram pasta (1 pakke), 2 fed hvidløg, 2 mellemstore tomater, 2 kopper meget tunge fløde, vand, vegetabilsk olie, parmesan ost.

Fremstillingen udføres én gang i multivarka:

 1. I en skål hælde olien og fylde knust hvidløg. Indstil "Hot" mode og lade produktet i cirka 6 minutter.
 2. Tilføj vilkårligt hakkede tomater og fortsætte med at stege i 6-7 minutter.
 3. Sæt en skål med fisk og skaldyr, til at sove oven på pasta og hæld cremen. Tilsæt lidt vand til produkterne er blevet dækket med et lag af væske. Efter at tænde tilstand "spaghetti" og vent. Selve enheden vil vide, når måltidet er klar.

Det er fortsat kun at sætte på en plade af duftende skaldyr med pasta i en cremet fyld og drys det hele med revet ost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.