Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan laver grill laks?

Kebabs af laks ud meget velsmagende, saftige og fedtede. Denne ret er perfekt til en familieferie, som finder sted i løbet af sommeren eller i en dacha. På grund af den høje pris på røde fisk, middag kommer lidt mere end en grill med svinekød, oksekød eller lam. Men alle de penge er det værd.

Hvordan laver spyd af laks på grillen

Nødvendige ingredienser:

 • moden citron - 2 store frugter;
 • laks kølet eller frosset - 4 kg (eller et stort stykke);
 • lavrushki ark - 5-8 stykker;.
 • sort peber i en stor ært - 15 stk.;
 • Tørret dild, persille og porrer - efter behag og smag;
 • store friske løg - 3 stk;.
 • piment rød - 3-5 kniber;
 • salt tilsat jod små - 2 små skeer;
 • eventuelle krydderier til fisk - at smage;
 • Olivenolie - 35 ml;
 • kogte kartofler, friske urter og grønt - at levere til bordet.

Behandlingen af fisken

BBQ laks opnås juicier og ikke falder fra hinanden under stegning på trækul, hvis det primære produkt blev købt frisk. Når du køber sådan et dyrt fisk bør være særlig opmærksom på sine gæller (bør være en lys rosa), øjne (ingen uklarhed), mave (ingen gulfarvning) og kødet selv (skal være elastiske og lyse farver). Efter overtagelsen af laks er det nødvendigt at tarmen, ren af skalaen, samt slippe af med finner, hale og hoved (af dem vil vise sig lækker øre). Yderligere fisk kræver at makulere store bøffer til en tykkelse på 3 cm. Hvis du planlægger at gøre shish kebab på spyd af laks, og er ikke på nettet, skal stykkerne igen opdeles i halve. Så de vil ikke hænge og steg godt.

Skewers af laks: marinaden og madlavning proces

Før du laver en velsmagende og flavorful fad, anbefales fisken i et par timer sat i sour sauce. At skabe behovet for at tage en keramisk skål, presse og hak til en moden citron, et par pærer, laurbærblade og hæld olivenolie, tilsæt salt tilsat jod, alle krydderier, sorte prikker, rød peber, tørret dild, persille og porrer. bør blandes Alle produkter, derefter smøre dem hver forarbejdet bøf.

varmebehandling

BBQ laks lavet 2 gange hurtigere end en tilsvarende fad af kød produkt. Således grillen er nødvendigt at opbygge et brand fra egetræ eller birk, og efter fremkomsten af kul rist til at sætte på det. Næste på grillen kræver omhyggeligt sat bøffer marinerede fisk. Til fremstilling af et sådant produkt på hver side bør ikke være mindre end 10 minutter (afhængigt af de varme kul). I dette tilfælde er det ønskeligt regelmæssigt at vende laks med pincet.

Hvordan at bringe til bordet

Klar spyd af fisk bør nøje sat på en stor tallerken, og derefter den varme nuværende gæster eller familiemedlemmer. En sådan fedtet og saftigt fad nødvendigvis behøver at indsende hvidt brød, kogte kartofler, og friskplukkede urter og grøntsager (blandt dem kan gøre en salat og fyld den med solsikkeolie).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.