Kunst og underholdningHumor

Alexander Nezlobin - en homoseksuel mand og en eksemplarisk familie mand

Alexander Nezlobin - kendt humorist, bosiddende Comedy Club og en strålende repræsentant for retningen af Stand Up. Hans hverdag er malet bogstaveligt time for time: Optagelse i TV-programmer, forestillinger i natklubber, turné landet. Talrige fans Nezlobin ønsker at vide alt om ham: hvor han studerede, hvordan hans vej til tv, med nogen af stjernerne i den russiske showbiz opretholder venskabelige forbindelser og så videre. I denne artikel vil du finde omfattende information om din favorit humorist.

Nezlobin Alexander: En biografi af kunstneren

Fremtidig showman blev født den 30. juli, 1983 en lille by kaldet Polevskoi, beliggende i Ural. Sasha Ros drilagtig og rastløs barn. Bag det var svært at følge. I skolen havde han ikke lærer bedre, men ikke værre end de andre. I gymnasiet begyndte Nezlobin at deltage i KVN. Alexander er så behageligt at skrive vittigheder og improvisere på scenen, at han ønskede at blive professionel skuespiller. Det er kun mine forældre var imod hans hobbyer scene. De overtalte sin søn at komme ind på University of Economics. Sasha gjorde som ligesom mor og far. Efter 5 år med hans arme fik en afslutningsbevis. Alexander Nezlobin uddannet som specialist bank. Forældrene var stolte af deres søn. Sasha sad i adskillelsen af en af de store banker, hvor han arbejdede for et par uger. Det var ikke hans kald.

Som bankmand blev humorist

Mens han studerede på universitetet Aleksandr Nezlobin spillet i KVN, taler i teamet "stop-pik". Snart blev han inviteret til holdet af Jekaterinburg. Men der vores helt var bare en lydtekniker. Men han så gerne ville udføre på scenen, og give glæde at se smilene på folks ansigter. Sasha begyndte at skrive vittigheder, i håb om at en dag at læse dem, før offentligheden. Nyheden om åbningen af Comedy Club, Ural Branch førte Nezlobin glæde. Han forstod - dette er hans sidste chance for at komme på den store scene. Alexander tog en chance og vandt. Nu ved han, og elsker hele landet.

Conquest kapital

Efter tre ankomster modtaget Nezlobin et tilbud om at gå til Moskva. Denne han ikke kunne drømme om. At handle i den nuværende Comedy Club - det er så spændende og ansvarligt. Men komikeren fra Ural klaret sin opgave er 100%. Han var i stand til at stå på række med Paul Will, Garik Martirosyan og andre beboere. Dagens liv er ikke begrænset til Nezlobin Comedy Club forestillinger. Han er inviteret til at deltage i en række show. Om det i aviserne og glittede magasiner. Udover humor, Alexander barndom glad for musik. For nylig besluttede han at vende tilbage til det igen. I de smalle kredse i hovedstaden Nezlobin ved, hvor god DJ. Natklub ejere er oversvømmet med tilbud om at spille sine DJ sæt i deres virksomheder.

Serien "mildhed"

Sidste år Alexander Nezlobin sjældent udført på scenen og i natklubber. Hans tour inkluderet et par store byer i Rusland. Fans har mistanke om, at noget var galt. Er humor offentlig kæledyr handles på enhver anden form for aktivitet? Det blev hurtigt klart, at Nezlobin blev tvunget til at trække sig tilbage fra de koncerter og ture i den store beskæftigelse. Alt dette tidspunkt han arbejdede på et nyt projekt - tv-serien "mildhed". Navnet taler for sig selv.

Grundlaget for "mildhed" af plottet udgør historien om en biografisk karakter. Aleksandru Nezlobinu ville spille sig selv. Nogle af historierne er afbildet i showet virkelig skete med Sasha. Men noget, som skaberne har tilføjet mig selv. Hvad handler det om? Ifølge scenariet Nezlobin er en inkarneret ungkarl, der ændrer piger som en handske. Faktisk har vores dagens helt længe besluttet på livets følgesvend. Dette vil blive diskuteret senere.

Serien "mildhed" var meget positiv, og i en vis grad lærerigt. Kendt humorist tilbyder seerne til at lære af sine fejl. Repræsentanter for den mandlige befolkning i vort land i form af "seriel" Nezlobin kan genkende sig selv. Han er charmerende, sjov, selvsikker, ressourcestærke, og stadig elsker en velsmagende måltid.

Deltagelse i skyderiet af serien tog Sasha venner og kolleger fra Comedy Club. Og det mest interessante ting, der kommer frem i billedet af hans rigtige mor - Irina Ivanovna. Den første sæson af showet blev gennemført. Nezlobin fans venter spændt på udgivelsen af nye serier.

Personlige liv humorist

Forlader den scene, Nezlobin forsøger på et bestemt image. Han opførte sig afslappet og endda kynisk. Scenen det er en helt anden person - en beskeden, godmodig og hjælpsomme. Hans personlige liv er sikkert skjult for udenforstående. mange fans var overbevist om, at hjertet af showman fri indtil for nylig. For et par måneder siden, har de trykte medier rapporterede, at brylluppet Nezlobina Aleksandra holdt tilbage i 2010. Lovers simpelthen gik til registreringsdatabasen kontor og underskrevet hovedstaden. Storslåede fejring af denne lejlighed var ikke. Mere end et år siden, hustru Aleksandra Nezlobina Alina gav ham et charmerende datter. Pigen fik en meget sjælden og smuk navn - Linda. Af alt det ovenstående kan vi drage følgende konklusion: Sasha Nezlobin - mester sammensværgelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.