Kunst og underholdningHumor

Nøglen til succes i at vinde - funny holdnavn

Reglerne for hvert spil er der næsten obligatorisk fordeling af sine medlemmer på holdet for fremtidige konkurrencer. de normalt har det samme antal mennesker og personlige navn. Sidstnævnte er meget vigtigt, fordi, at kende navnet på hans yndlingshold, kan folk støtte det eller tale om det.

Hvorfor skal jeg have en morsom hold navn

Navnet på holdet - det er ligesom et navn for en person, som den ene eller den anden kan ikke eksistere uden det. Derfor er der ingen anonyme hold, såvel som der er ingen anonyme mennesker.

Men det fælles navn, især i tegneserie konkurrencer, gør spillet ikke så interessant og sjov, som om der var noget sjovt og nemt. Og selvfølgelig ville tilstedeværelsen af en sjov, men passende navn give dig, måske endda et ekstra point for originalitet og humor. Derfor er det i mange tilfælde, sjove slogans og navne på hold er nøglen til at vinde konkurrencen. Desværre, i denne alder mennesker er ikke engang klar over det.

Tv-shows med humor

I dagens verden med stigningen af videnskab og teknologi vundet efterhånden enorme popularitet række shows og tv-shows. Sikkert hver af os har nogensinde set KVN. Dette er en humoristisk show slaget er stadig elsket af mange på grund af tilstedeværelsen der af klare og hensigtsmæssige vittigheder. Men mest mindeværdige er blot latterlige navn KVN hold, der er udvalgt til at deltage i grupper, fordi nogle gange er de, der er nøglen til succes i at vinde dette show. Derudover er der et stort antal lignende sjove redskaber, for eksempel, Comedy Club, Comedy Kvinde, og andre. Der er også en mulighed for at udtrykke sig, til at deltage i en af dem. Men tror ikke, at funny holdnavn vil være nyttigt kun for humoristisk konkurrencer, fordi det også er nødvendigt for en bred vifte af spil og konkurrencer.

Sport er ikke sport uden humor!

Hvor mange i vor tid er der forskellige former for sport, og alle af dem for enhver smag: basketball, volleyball, hockey og meget mere. En kommando meget mere! Og navnene på deres mest varierede, lige fra handler ( "Miner") og slutter med byerne ( "Berezan"). Faktisk sporten en masse sjove kommandoer, som tillader dig at øjeblikkeligt huske dem, fordi der virker usædvanligt, husker vi bedst. Og alle ville gøre, men ikke alle titler kan kaldes normal, blandt dem er der ganske sjovt navn. Uanset hvad det var, det mest latterlige holdnavn sport netop på udenlandske klubber på grund af det faktum, at udtalen af de samme ord på alle sprog er langt fra at være en meget lignende betydning.

For eksempel, den ukrainske basketballklub fra Cherkasy stolt kaldet "Cherkassky abe". I disse steder kan du ikke møde makakaber, galopperende gennem træerne. Men Sergei Odarycha (hold præsident) og borgmesteren i denne by har fundet deres forklaring på denne interessante navne. Først, de henviser til det faktum, at klubben blev dannet i år af Monkey. Og for det andet, de mener, at det er et dyr som basketball mere end andre.

I amerikansk sport er ganske almindelige dyr navne. Tag for eksempel hockey klubber, "Duck", "Panther", "Shark", "Predators", "Pingviner", "Coyotes" ...

Så tror ikke, at sporten - det er et spil kun de stærke og seje mennesker, som sin andel af humor der, selv i en verden af alvorlige voksne mænd.

Børns hold og deres sjove navne

Hvad skal man gøre på børns ferie, og morgener? Selvfølgelig, at spille og til at deltage i forskellige konkurrencer, som helt sikkert vil finde sted i børnefødselsdage. Efter alt, kan det forene gruppen af børn, lære børn, hvordan man arbejder sammen, at juble og for at teste deres styrke. Et sjovt navn kun give en aften med sjov og munter atmosfære. For eksempel er der specielle navne for den muntre hold af børns spil og konkurrencer, såsom:

 • "Udsnit og terninger humor";
 • "Bragt storke";
 • "Devils Engel";
 • "Børn i buret", og alle lignende.

Sådan god navn ikke kun morsom, men også oprettet deltagerne en god måde, som giver dem mulighed for at få mere sjov ud af ferien og glæden ved hver konkurrence.

sjove slogans

Ikke kun navnene på holdene er i stand til at skabe en sjov atmosfære, samt bidrage til sejren, men deres slogans kan gøre denne store tjeneste. Som vi alle ved, mottoet - en kort sætning, der udtrykker de vigtigste idé og formål med en samlet gruppe af mennesker. Normalt er det vælges direkte til holdet titel og kan være meget interessant og sjovt. Sjove slogans og navnene på holdene taler om tilstedeværelsen af deltagerne en sans for humor og originalitet, hvilket giver dem en god kvalitet, og skaber et godt indtryk. Eksempler på sådanne slogans er en hel del, her er nogle af dem:

 • Eniko, Benik, slog alle koste.
 • Selv om hullet i Kede, stadig køre for at vinde!
 • Pepper blev - så ingen mad, ser ikke for et let liv!

Selvfølgelig skal mottoet være i det første lys og ikke for omfattende, unikke og kreative, samt dens indhold er nødvendig for at matche navnet på holdet. Funny hold navn til denne form for slogan - det er et skridt i retning af sejr. Husk dette!

De mest latterlige holdnavne

Fordelene ved sådanne navne kan lære en masse, fordi de er nyttige i løbet af spillet. Ud over alt det ovenstående, vil det være nyttigt at vide, selv de mest latterlige navne fodboldhold:

 • "Birk".
 • "De to grave."
 • "Smorgon".
 • "Vlaznev".
 • "Vores øl".
 • "Lobnya Alla".
 • "Heron".
 • "Squid".
 • "Den gamle vej".
 • "Avtozapchasten".

I dagens verden, livet er konstant kogende, folk lægger ikke mærke den positive og venlighed rundt, de kun taler om alvorlige ting, og spinning som et egern i et bur, så når alle har brug for at turde vise deres sans for humor, underholde folk, og behage ham selv, ikke bange for at deltage i spillet. Men aldrig glemme, at latterlige holdnavn - det er nøglen til succes, og det første skridt til sejr.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.