Kunst og underholdningHumor

"Seks skud": de skuespillere, succesen

Dette projekt var den første russiske tv-sketch-show. Det er usandsynligt, at de tilskuere, der kom til at elske "Seks skud", vil spekulerer på, hvad det er. Under alle omstændigheder, vi forklare: et par korte humoristiske episoder om aktuelle emner eller dagligdags emner. Til dato, det kom ud et par lignende programmer, men det bedste er på rette "frame seks." Skuespillere viser - fokus i denne artikel.

Den lange vej til herlighed

Kun få ved, at den oprindelige komedie-projektet blev kaldt "Kære transmission". Og selv gik på en af de centrale kanaler. Først senere, da Vyacheslav Murugov flyttede fra REN-TV i CTC, tog han med sig "Seks skud." Aktører, der er godkendt i den tidligere version af showet, forblev den samme. Ti numre af "Road show" de skulle afsløre alle hans talent komikere, fordi at genstarte showet for at tiltrække nye personer er ikke påkrævet.

De første numre af "Seks skud" kom i luften i foråret 2006 STS. Nu er det svært at forestille sig en kanal uden dette program, som er blevet sin humoristiske dekoration. Total program "Seks skud" indeholder otte sæsoner, nedskydningen af hvilket var mindre pauser. Sidste sæson var præget af afgang af en af de eksisterende aktører - Fedor Dobronravov. Dette skyldes til dels det faktum, at de hotteste skuespiller involveret i en række forskellige projekter og teater produktioner.

Oprettelsen af projektet involverede de reelle fagfolk: forfattere, malere, instruktører. Ingen undtagelse, og de optrædende i showet "Seks skud." Skuespillere var særlig støbning. Mange af dem har arbejdet i teatret, andre er kunstnere og tv-skuespillere, selv reklame.

"Seks skud": skuespillere og roller

For at tiltrække publikum, som ifølge statistikken, er ikke begrænset til bestemte aldersgrænser, beskæftiger en stab af skribenter. Nogle af dem - kommer fra KVN. Hertil kommer, som showets skabere sige, er ofte tænkt kommer fra hverdagen. Uden improvisation på banen ikke kan gøre. Som uden at nye ideer ofte tilbyde og skuespillerne selv.

"Seks skud" rige parodier på kendte historiske tal. Men de fleste af tegnene i showet er de almindelige mennesker i forskellige erhverv. Individuelle spørgsmål blev dedikeret til jul tema og i Sotji OL.

Den vigtigste stemmer

Blandt de regelmæssige kunstneres seks frames "vises:

  • Galina Danilova. Skuespillerinde "Satyricon". Hun blev født i Yoshkar-Ola, flyttede senere til Kazan. Jeg besluttede at blive skuespiller i skoleårene, når der spilles på scenen i forskellige produktioner. Tv karriere begyndte med en "seks rammer." Forud for det, han til audition til rollen som sekretær Tamara i "Daddy 's Girls", men foretrak tv-serien "Trin for trin". Han medvirkede i film som "Hellig", "tarif" Nytår "" Maiden jagt. "
  • Sergey Dorogov. Jeg har ændret adskillige teatre, spillede i en masse skuespil og teater virksomheder. Hans debut var i filmen fra 1992 "Keshka og tryllekunstner." For mere end et årti, Sergei medvirkede i flere film og tv-serier, herunder "tyrkisk marts", "Viola Tarakanova", "Kadetstvo," "russisk oversættelse", "Love-gulerod", "Big rzhaka".
  • Edward Radzyukevich - mest karismatiske skuespiller, "sjette ramme." Manuskriptforfatter, producer, instruktør og underviser. Jeg spillede en masse teatre, iscenesatte skuespil. Log på film som "Theatrical Novel", "Tre polugratsii", "at begå utroskab". Engageret i dubbing. Deltag i programmet "ikke spiller" og "Gode vittigheder". Ofte fungerer som en førende begivenheder. Han er direktør for flere episoder af tv-serien STS: "Fars Daughter", "Hvem er Boss?", "My Fair Nanny".
  • Andrew Kaikov. En indfødt i Bryansk, Schepkinskoe færdiggjort sin uddannelse i 1994. Siden den tid, han arbejder på Taganka Theatre. Filmet i reklame chokoladebarer og chips. "Seks skud" bragte ikke kun berømmelse, men også muligheden for nye roller. Skuespilleren medvirkede i en række indenlandske tv-serier og sitcoms. Den lyseste af dem - "All Inclusive", "The Golden Calf", "Moskva 2017".
  • Irina Medvedev. Unge kunstner Belarus, medlem af det musikalske Pola Negri. Skuespillerkarriere begyndte med en lille rolle i serien "Fremskyndet Service", hvor det blev bemærket af fremtidig producent STS Vyacheslav Murugov. Deltager i showet "Fakultetet for humor" og "Ice Age 4". Sangeren udfører sangen. Syntes på serien "Still, jeg elsker dig ..." "Kadetstvo", "Næste".
  • Fedor Dobronravov. Folkets Kunstner, velkendt for mange sitcoms. Spillet Ivana Budko i "Matchmaker". Han deltog i mange comedy programmer. Han spillede i et par med Leonid Agutin i programmet "To stjerner". Han spillede mange roller på scenen. I filmen - siden 1993. En af de sidste værker af skuespillerens film kan kaldes "Mor", "Temptation", "Brødre i bytte." Vinder af flere prestigefyldte priser inden for cinematografi.

Den bedste sketch show på russisk TV

Mange seere har bemærket, at der er lidt i den moderne tv mødte sådanne art og varm gear, som er "Seks skud." Projekt Skuespillere repræsenterer hverdagens virkelighed gennem prisme af humor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.