Kunst og underholdningHumor

"Den store forskel": skuespillerne. "Den store forskel" - en populær underholdning tv-show parodi

Transfer "Den store forskel" - den russiske underholdende satiriske program, der kommer ud i biograferne, ikke kun Rusland, men også i Hviderusland, Kasakhstan, Estland og Ukraine. Hun debuterede i januar 2008, og den første udstilling at være så vellykket, at det blev besluttet at fortsætte optagelserne. Programmet blev sendt fra 2008 til 2014, med en pause for efteråret 2013 - vinter 2014, hvorefter overførslen er tilbage i luften. Men sommeren 2014 udsendelsen blev igen stoppet. Komplet lukning af projektet var død af en af skuespillerne - Alekseya Fedotova (død 25 januar 2015).

førende

Uændret førende transmission var Ivan Urgant og Aleksandr Tsekalo. De er ikke blot meddelt, at der venter dig på, men også at underholde dem, tale og gøre grin med dem og hinanden. Aleksandr Tsekalo, ud over hans arbejde førende, er også en af producenterne af programmet. I 2012 Ivan Urgant venstre transmission, med henvisning til beskæftigelse i andre projekter.

popularitet

Sandsynligvis alle i Rusland ved, hvad er programmet for "stor forskel". Skuespillere, der gør grin med andre berømtheder - træk af showet. Dette program har været temmelig udbredt popularitet, især i den russisktalende befolkning og de lande i det tidligere Sovjetunionen. Dette skyldes det faktum, at parodi primært udsættes for russiske skuespillere, musikere og showmen. Men nogle gange i dette program spilles som udenlandske berømtheder og film.

Derudover har hver af de involverede i showet aktører, er ikke kun et stort talent parodi, men også en professionel skuespiller spiller en helhed. Dette er ikke overraskende, fordi de fleste af dem spille i et teater eller biograf.

Hertil kommer, selvom oplevelsen parodist deltager i programmet, er de omhyggeligt forberedt før hver forestilling: omhyggeligt at studere alle de egenskaber, helten, som de vil tegne på skærmen. Et par minutter i luften kan kræve en uges træning.

"Den store forskel": skuespillerne

Under eksistensen af denne overførsel det etablerede rygraden i støbejern, som omfatter: Nonna Grishaeva, Oleshko Alexander, Valentine Rubtsov, Sergei Burunov Igor Chistol Victor Andrienko, Maria Zykov, Alexei Fedotov, Svetlana Galka, Vladimir Kisarov og mange andre. De fleste af dem arbejder med projektet fundament, men nogle sluttede sig til ham senere.

For alle tid til programmet, i tillæg til disse aktører, og bragte nye mennesker, der blev "supplement" til truppen eller udskiftes forlod dette show parodist. Også blev nogle problemer inviteret episodiske tegn, hvilken rolle blev spillet af en sådan kendte russiske film og teater, som Edward Radzyukevich Mikhail Politseymako, Fedor Dobronravov, Andrei Rozhkov et al.

Der er også den såkaldte "lille forskel", den rolle, hvor børnene udført. På trods af sin unge alder, har mange af dem allerede formået at vinde berømmelse i væggene i teatret eller biografen.

Essensen af transmissionen

"Den store forskel" - showet parodier, der spilles i en række forskellige berømtheder, og film. Denne overførsel er fjernet, ikke kun for tilskuere, men også for dem, der er i det, i virkeligheden, slå. I hver af de spørgsmål der er en person, der blev skudt parodi. Skuespillere søger ikke at afsløre alle de negative træk af helten til at slå - deres opgave er ikke at irritere eller fornærme folk, og juble. Hvorom alting er kan, på grund af deres beherskelse forbliver ligeglade ikke én.

Mange tegn og grej blev slået i showet "Big forskel." Skuespillere parodieret sådanne projekter som den "mest intelligente", "Shou Gennady Malakhov," "Let Them Talk", "Hvem vil være millionær?", "Field of Dreams", "Minut of Fame" og mange andre. Hertil kommer, at "ofre" parodist blive mange enkelt person blandt de russiske og udenlandske berømtheder, samt alle former for film.

cast

Ikke kun for deres parodier "stor forskel" vundet sådan popularitet. Der er masser af sådanne comedy programmer. På trods af dette, er det denne overførsel har vundet den største popularitet i langt russisk tv. Hvad var årsagen til en sådan popularitet af programmet "Den store forskel"? Skuespillere - en integreret del af showet. Deltagerne i sådanne projekter som "Gudskelov du kom!" "Seks skud" og andre kendte projekter, straks gjorde opmærksom på denne overførsel.

Nonna Grishaeva

Nonna Grishaeva blev født i Odessa i 1971. I løbet af sit liv, måtte hun prøve sin hånd som skuespiller (spillet i filmen og i teatret), sanger og tv-studievært. Det er hædret kunstner i Den Russiske Føderation. Hun er uddannet fra Odessa skole af balsal dans og musikskolen. Efterfølgende han disaccustomed i højere Shchukin Drama School. Hun optrådte første gang på scenen i en alder af ti (spillet i den lokale teater).

På trods af at Nona deltaget i mange teater produktioner og sitcoms, berømmelse modtog hun efter showet blev en part i "Fars datter." I samme år, på det personlige invitation Aleksandra Tsekalo hun sluttede sig til projektet "Den store forskel".

Oleshko Alexander

Han blev født i 1976 i Chisinau. De fleste af de projekter, hvor han har deltaget, er primært beregnet til en børns publikum. I en alder af 14, han trådte Moskva School of Circus og Variety Kunst, hvorfra han dimitterede med udmærkelse. Efter at han har også lært ikke at Shchukin Drama School. Alexander har optrådt i mange teater-produktioner, som han tjente en række priser. Om vinteren 2015 blev han tildelt titlen af hædret kunstner af den russiske Føderation.

Mest populære Oleshko var ikke på teatret, nemlig tv. Deltagelse i projektet "alfabet" og "Minut of Fame" Dali Aleksandru skub i udviklingen af hans karriere, og den rolle i serien "Fars Daughter" cementerede kun status for en populær skuespiller. Han medvirkede også i mange film af russisk biograf og blev part i overførsel af "stor forskel" 2008.

Valentine Rubtsov

Født den 3. oktober 1977 Makeyevka. Uddannet GITIS - Russian Academy of handle. Han spillede i sådanne forestillinger i Youth Theater i Donetsk, så i GITIS teatret. Også deltaget i musicalen "12 stole" og katte.

Først berømmelse hun vundet ved at deltage i programmet "Gudskelov du kom!" (Siden 2006). Efter at han audition til rollen i serien "Univer", blev udvalgt og medvirkede i denne sitcom før 2011. Rolle i serien har givet hende enorme popularitet. Når vi ændret støbt og blev præsenteret i et særskilt projekt "SashaTanya". Siden 2008 han deltager i programmet "Den store forskel".

Sergey Burunov

Født 6 mar 1977 i Moskva. Siden barndommen, Sergei ønskede at blive pilot. Han voksede op i nærheden af lufthavnen, og dette kvarter har bestemt sit valg. Han lært ikke at Kachin Højere Aviation School opkaldt efter Myasnikov. Men som skæbnen ville stadig dukkede op i en række kunstnere.

Sergey regelmæssigt deltog klasser på Shchukin School, han dimitterede med succes. Hertil kommer, mens han studerede på den sort-cirkus skole opkaldt efter Rumyantsev. I fire år har Sergey udføres på Moskva Theatre of Satire. Breakers er også kendt for at udføre dubbing i mange film. Hans stemme kan høres i mere end 200 udenlandske film. Desuden udtrykte han rollen som alle Leonardo Di Kaprio.

Det fungerer i projektet siden dets fundament. I løbet af sin tid på showet Sergey Burunov blive en rigtig mester i parodi. "Den store forskel" gav ham mulighed for at slå over hundrede tegn i overførslen. På trods af at de fleste berømtheder er parodier temmelig tolerante, var der tilfælde, hvor de gav udtryk for utilfredshed med de historier, der afsættes til dem.

Maria Zykov

Født i 1986 i Moskva. I de første år, hun studerede på Børnenes Teater "The Secret" i Tula. Derefter kunne blive den førende en af de lokale tv-kanaler. På grund af sine ambitioner, Maria var i stand til at komme til hovedstaden og gøre karriere.

Efter mange mislykkede auditions og møder, er det stadig afgøres af administratoren på den første kanal, arbejdede han sammen Aleksandrom Tsekalo. Ved et heldigt sammentræf, blev hendes lighed med Ksenia Sobchak set på en af deltagerne i optagelserne af showet. Hun besluttede at prøve at spille rollen, som hun glimrende. Dette var begyndelsen på hendes karriere. I løbet af projektet er involveret mere end 20 parodier.

Efter hun blev kastet i skitsen show "Giv de unge", dens popularitet steg kraftigt, Zykov blev inviteret til at deltage i andre projekter.

Svetlana Galka

Rigtigt navn - Svetlana Galenysheva. Født i 1976 i byen Gavrilov-Yam. Hun er uddannet fra Yaroslavl Theatre Institute. Før du går i gang i skuespillerens miljø, er det tid til at besøge så korresspondenta på russisk tv-kanaler. Hun medvirkede også i mange andre projekter, såsom "Voronin" og "lykkelige sammen."

Hun er en skuespiller, der handler primært i genren parodi. "Den store forskel" tog det i 2008, med det kom der ved et uheld. Svetlana blev inviteret til et interview med instruktøren, den støbning andre transmission.

konklusion

Så hvad er årsagen til den enorme popularitet af showet "Stor forskel"? Skuespillere, oplægsholdere og endda publikum - de er alle deltager i dette program er et enormt positiv. Denne stemning vil helt sikkert påvirke dem, der ser på tv-transmission. Efter alt, hemmeligheden bag enhver vellykket sitcom var i godt humør og livsglæde af alle deltagerne. Heller dygtighed skuespillere, og heller ikke deres erfaring og professionalisme ikke vil være i stand til at juble en mand, hvis ikke ordentligt sætte stemningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.