TravelingRejsetips

Ferie i Kina. Anmeldelser af rejse

En af de mest mystiske lande i verden og så attraktiv for rejsende er Kina. Det er et land af kontraster, hvor de enorme majestætiske skyskrabere sameksistere med en fredelig landdistrikterne landskab, er et mylder af tropiske skove erstattet af varme asiatiske ørkener og golde sletter i Gobi ørkenen - stilheden af gletsjerne og den evige kulde "verdens tag", Tibet. Her, ved siden af luksus og fattigdom, tusinder af års kultur og analfabetisme, paladser og hytter. Rejse til Kina vil bidrage til at afsløre skønheden i dette enestående land og at efterlade et varigt indtryk længe.

Landet påvirker dens størrelse og attraktioner, og rejsende, der har valgt ferie i Kina, der er af den mest behagelige. Efter sådan en tur kan opfylde behovet for nye indtryk som en uerfaren rejsende, og den rejsende har set en masse.

Normalt turister vælger en af tre typer af ture til dette land: kognitive, strand eller shopping tur. Går til Kina for visninger, kan vi ikke ignorere sine paladser af Ming-dynastiet og terracotta hær i Xi'an, Den Kinesiske Mur og storslåede haver Summer Palace, broer og kanaler "silke kapital", Suzhou, og Mount Jade Dragon i Lijiang og mange andre ting. Valg helligdage i Kina (anmeldelser sige om det), får du mulighed for at fordybe sig i den mystiske verden af det himmelske rige, til at slutte sin gamle filosofi, for at finde harmoni med verden og sig selv. Mange mennesker kommer til Kina, interesseret i dem som et land af Confucius, læren om de to modsatrettede principper i Yin-Yang og Qi energi. Det var her, gå gennem de fabelagtige haver, ser på pagoder, besøge templer og paladser, kan du langsomt tænke over dit liv og se på det på en ny måde.

Skal du på ferie i Beijing, er det umuligt at køre forbi lilla Forbudte By - den største attraktion i den kinesiske hovedstad. Det er den tidligere residens for en af de kejsere i Kina, en af de mest berømte og smukke paladser i verden, kan sammenlignes i skønhed til Buckingham, Versailles paladser, Kreml og Det Hvide Hus. Det kaldes ofte Vinterpaladset kejserlige palads og et symbol på kejserlige Kina.

Når du vælger en strandferie i Kina, kan vi ikke glemme den smukke udvej af landet - den tropiske ø Hainan. "Oriental Hawaii" - som det hedder rejsende over brede strande, subtropisk klima og et væld af verdensklasse hoteller. I mange århundreder, er Hainan i forhold til en mytisk ø-paradis. Scenic bjerge, varm hav, hvide strande, mystiske jungle tiltrække dem, der ønsker at flygte fra hverdagens bekymringer og problemer. På grund af det tropiske klima året rundt her kan bo. I Kina (af turister besøgte udvej at bekræfte dette) badeferie kombineret med behandling med kinesisk medicin, badning i varme kilder, og en sund kost.

Valg shop ture til Kina, kan du helt kombinere shopping og rejser. Ferie i Kina (reaktioner har været i landet, folk taler om det) kan du købe en masse interessante ting i mange butikker og forretninger. For eksempel, fremragende te og silke. Kina - fødestedet for te. Det sælger grøn, rød eller endda hvid te Inchzhen. En silke - en traditionel kinesisk tekstilprodukter, priste land i hele verden. Udvælgelse af souvenirs i kinesiske butikker og forretninger er enorm: kasser, kopper, porcelæn, spisepinde sælges overalt, kan endda sande antikviteter købes. Du kan endda tale om udskæring, kunstnerisk broderi, trykte stoffer og mange andre ting. Amaze skala indkøbscentre på Dondzhimen, Wangfujing, Tszyangomen, som tilbyder alt hvad du ønsker, og små butikker og markeder, hvor der blev vedtaget, handel, underbydes.

Tal om dette vidunderlige land, Kina, er uendelig og er et besøg værd der for at få ikke blot en personlig oplevelse, men også en masse indtryk, væk fra de sædvanlige virkelighed og fordybe sig i en helt fantastisk verden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.