SundhedPræparater

Drug "Analgin" (tabletter): instruktioner til anvendelse

"Analgin" medicin hører til den kategori af anti-inflammatoriske ikke-steroide lægemidler. Dette er en effektiv analgetisk med narkotiske egenskaber. Lægemidlet reducerer, og i mange tilfælde fuldstændig eliminerer smerte, uden at påvirke psyke.

Den terapeutiske virkning af medikamentet "Analgin" (tabletter)

Vejledning til brug viser, at lægemidlet har antipyretisk, analgetisk og anti-inflammatoriske virkninger. Udover Tableting former producere rektale suppositorier og ampuller med en opløsning til intravenøs og intramuskulær anvendelse. Børns faciliteter omfatter en bred vifte af piller og stikpiller.

Indikationer drugs "Analgin" (tabletter)

Brugsanvisninger vil informere om brugen af narkotika i chorea, akutte luftvejsinfektioner, parainfluenza, forkølelse, influenza, gigt, feber. Derudover medikamentet er ordineret til radiculitis, myositis, neuralgi som et analgetikum.

Betyder "Analgin": brugsanvisning

Tabletter tages op til tre gange om dagen på 0,25-0,5 g enkelt dosis bør ikke overstige 1 g dagligt volumen - 15:00 Børn efter år giver op til 100 mg efter 4 år - op til 200 mg, med seks år - 200 mg, 8 år - op til 300 mg. Dagen skal tage medicinen tre gange. Børn under et år piller ikke er ordineret, kan kun gøres ved intramuskulær injektion. Dosis beregnes ved at tage højde for vægten (5 mg / kg). Løsningen administreret to til tre gange om dagen. På ethvert alder er det bedre at bruge rektalsuppositorier, som er mere effektiv end piller. Efter rektal administration, er patienten rådes til at ligge.

Bivirkninger af medicin, "Analgin" (tabletter)

Vejledning til brug fastsætter muligheden for bivirkninger ved brug af værktøj. I nogle situationer kan der være svimmelhed, feber, agranulocytose, hududslæt, leukopeni.

Kontraindikationer betyder "Analgin" (tabletter)

Vejledning om anvendelsen indikerer tilstedeværelsen af restriktioner om optagelse af lægemidlet. Brug ikke lægemidlet i anæmi, leukopeni, aspirin astma, nyresvigt og lever, dysmenoré. Det er uacceptabelt at anvende stoffet til gigtfeber, overfølsomhed, amning, på tidlige og sene stadier af graviditeten, blodsygdomme. Behandlingen producerer ikke en arvelig hæmolytisk anæmi i forbindelse med mangel glyukozofosfatdegidrogenazy.

Funktioner af anvendelsen af lægemidlet, "Analgin" (tabletter)

Guide understreger, at med forsigtighed ordinerende læger spædbørn op til 3 måneder, patienter med nyresygdom, pyelonefritis, glomerulonefritis og alkoholforgiftning. Intravenøst stofmisbrug bør kun finde sted under overvågning af en specialist, hvis der er tegn på nedsat tryk, ustabil cirkulation (chok optræder ved begyndelsen af reaktionen, multipelt traume, myokardial).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.