Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan til at stege kyllingen i gryden: en hurtig og velsmagende opskrift

Sådan steger kyllingen i gryden? Oftest er dette spørgsmål spurgt af de husmødre, der ikke er fortrolig med det grundlæggende i kulinariske anliggender. Det er især bemærkelsesværdigt, at stege fjerkræ temmelig nemt. Efter alt, ung kyllingekød er helt bløde og let forarbejdet produkt for udarbejdelsen af som ikke kræver en masse tid og yderligere ingredienser.

Sådan steger kyllingen i gryden: de nødvendige produkter

Sådanne produkter vil være følgende for os:

  • drikkevand - en fuldt glas;
  • grønne pile af hvidløg - halvtreds gram;
  • solsikkeolie - Fyrre milliliter;
  • pærer små - fire stykker;
  • slagtekrop af en ung kylling eller kylling - halv kilo;
  • salt - del tid en lille ske;
  • tomatsovs - tre store skeer;
  • friskkværnet peber - tre trykker.

Hvordan til at stege kyllingen i gryden: forarbejdning af fjerkrækød

Unge hel kylling slagtekroppen skal skylles i varmt vand og derefter ryddet af interne elementer og uønskede resterende fjer. Efter dette, skal fuglen opdeles i flere dele (separat skinnebenet, lår, vinger, bryst, ryg, og nakke). Store stykker, med en yderligere nedskæring. Også, hvis det ønskes, kan fjernes fra det hele kyllingeskind. Dette er imidlertid ikke anbefales, da det er i færd med at ristning dækket med en gylden skorpe, og skålen vil se mere appetitvækkende.

Hvordan til at stege kyllingen i gryden: behandlingen af de ekstra ingredienser

Til en frokost det viste sig lækker, flavorful og tilfredsstillende, for fjerkrækød er ønskeligt at tilføje yderligere ingredienser. Således bør vi tage de grønne pile af hvidløg og løg, som skal skylles i vand, skræl og hak.

Som stege kylling på en pande: Varmebehandling

Stykker af fjerkræ bør lægge et enkelt lag i en gryde, dække glas vand, tilsæt tomatsauce, tilsættes formalet sort peber og bordsalt. Derefter bouillonen forpligtet til at afvente kogning, reducere gas, dække retterne med låg og lad det simre indtil kødet indtil væsken fordamper. Så har du brug for at hælde den kylling, solsikkeolie, tilsæt hakket løg og hvidløg grønne pile. Således er kødet skal steges til de er gyldne periodisk dreje det ved hjælp af en ske eller kniv. Når fuglen er blød og dækket med en brun skorpe, er det nødvendigt at fjerne fra varmen og sættes på en plade med stegte løg og hvidløg pile.

Hvordan til at stege kyllingen i gryden: de regler og nuancer

Madlavning ung fugl på en gas eller el-komfur bør være omkring fyrre minutter. Samtidig kok i et glas af drikkevand det anbefales til en fjerdedel af en time, og steg - alt den resterende tid. Men det er værd at bemærke, at hvis du har købt mere end den "gamle" kødet er madlavning det kan tage og halvanden time. Derfor, før du køber en kylling har brug for at være sikker på at spørge sælgeren om det er egnet til stegning, eller det kan kun bruges til suppen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.