Selv-dyrkningMotivationer

Har du lyst til at blive mere sikker i sig selv? Giv op disse 13 vaner

Da det er svært at genkende, men mange af os ikke har nok selvtillid. Vi bekymre sig om, hvad folk mener om os rundt, så prøv ikke at skuffe dem, selv om det er dyrt for os. Sandelig er en sikker person er ikke bange for, hvad nogen kunne fordømme hans adfærd. Han går til de mål og opnå succes. Det er interessant, at mens folk som en magnet tiltrække andre. Så tilbyder vi at finde ud af, hvad vaner forhindrer os i at blive mere selvsikker.

Negativ selv snak

Måske en gang dette kan hjælpe dig ud ved at give ekstra motivation. Men i de fleste tilfælde, negativ tænkning skadelig for dig og sænker selvværd.

Bekymre sig om andres meninger

For mange er det meget vigtigt at opnå godkendelse fra andre. Men dette er et tegn på svaghed. At udvikle selvtillid, du har brug for at holde op med at opfylde andres forventninger og begynde at værdsætte dig selv som du virkelig er.

Bruge tid på noget, der ikke kan hjælpe dig med at udvikle sig

Tv spiller nu en stor rolle i vores liv. Men glem ikke, at en utrolig mængde af underholdningsprogrammer, føljetoner, film ikke gøre os bedre, ikke hjælpe os med at udvikle sig. Derfor investerer din tid i noget nyttigt.

Se kun ulemper og ingen mulighed for vækst

Ved at fokusere på de komplekse og begrænsninger, er du kun til at styrke deres magt. Begynd at opfatte eventuelle negative udviklinger som en mulighed for at få erfaring, tilegne sig ny viden og fremskridt.

Fyld dit liv gadgets og de tilbyder underholdning

Stop over-stamme din hjerne, ser på computerskærme, tablets og smartphones i løbet af dagen. Alle de strålende hovedet på mange læsere og reflektere. Det er tid for dig til at opgive den overfladiske sjov og begynde at bygge et fundament for deres fremtid.

Konstant tænker om fortiden

Du skal acceptere det faktum, at både de gode og de dårlige ting fra din fortid allerede har fundet sted. Du kan bare ikke påvirke det. Så du skal ikke spilde tid og begynde at være opmærksom på deres nuværende.

Meningsløse drømme om fremtiden

Fra vores fantasier vil have nogen mening, hvis vi ikke er aktiv i øjeblikket. Så hvis du ønsker at bygge en fremtid af dine drømme, begynder at arbejde på det nu.

Spørg udtalelse fra andre, før de formulerer deres egne

Begynd at udvikle sin egen position og dele det med andre. Må ikke spille hver gang en passiv rolle.

At fokusere på detaljerne, mangler det samlede billede

Du skal lære at se på deres arbejde fra et strategisk synspunkt. Selvfølgelig er detaljerne er vigtige, men du også nødt til at forstå præcis, hvor du skal hen, og hvor langt fremskreden allerede.

Overfør deres følelser til andre

Trygge mennesker ved, at ikke kan undvære oplevelse. Men de er i stand til at holde deres følelser under kontrol, hvis det er nødvendigt, anvendelse af eksperter, ikke plasker dem på andre.

Bekymre sig om useriøst spørgsmål

Denne adfærd fører til yderligere stress. Så stop skaber problemer ud af ingenting og affald energi, der kan bruges på personlig og faglig udvikling.

Tænk på de gentagne fiaskoer

Mange af os er ikke dem, der gerne vil være. Glade og tillidsfulde folk sætter pris på, hvad de har på et givent tidspunkt. Dette gør det muligt for dem ikke at bekymre sig om tidligere fiaskoer, og fortsætte med at bevæge sig fremad.

Sammenligne dig selv med andre

Stop spilder tid på Instagram og andre sociale netværk. Efter alt, er der ingen mening at misunde andre mennesker, når du er i sig selv en unik og enestående person. Verdens byder på masser af muligheder for at udvikle og nå dine mål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.