Mad og drikkevarerOpskrifter

Lækker og saftig kylling filet på en pande: opskriften

Kylling filet på en pande (opskrift diskuteret nedenfor) kan fremstilles på helt forskellige måder. Imidlertid er velsmagende og fylde hele kød, sammen med svampe, løg og creme fraiche. Denne ret kan spises ligesom det, og tilføje den som en gullasch til enhver pynt.

Kylling filet på en pande: detaljeret opskrift

Komponenter til retter:

  • 30% creme - 200 g;
  • kylling kølet - 700 g;
  • små svampe - 6 stk;.
  • bulb store løg - 2 stk;.
  • salt, basilikum og tørret rød peber pulver - tilføjelse til smag;
  • vegetabilsk olie lugtfri - 55 ml.

Behandling kød

Kylling filet på en pande, en opskrift, der involverer kun simple og billige produkter, en særlig velsmagende og mørt, hvis dens forberedelse til kun at bruge kølet bryster. Men hvis en sådan ingrediens du ikke kunne finde, kan du købe og frosset kød. Således er mørbrad kræves til at vaske, fjern skræl og hak i små stykker direkte fra knogle og brusk.

Behandling af svampe

Steg kylling fileter i panden kan deles med eventuelle svampe. Imidlertid er alle lækre og aromatiske fad opnået sammen med svampe. De skal vaskes og skæres i skiver ikke ikke tyk langs benene. sådant produkt kan makulere og terninger, hvis det ønskes.

Processing grøntsager

For at gøre sådan en delikat og hjertelig gullasch mere duftende, anbefales det også at bruge løg. De bør renses og skæres i halve ringe.

Varmebehandling af fødevarer

Der er ikke noget nemmere end at tilberede en kylling i gryden. Dette kræver en standard for at tage en gryde, hæld i det en lille smule af vegetabilsk olie er lugtfri, og derefter sætte pære løg og svampe. Når produkterne er let ristet (10-12 minutter), bør de tilføje strimlet kyllingebryst. Dernæst skal gryden dækkes med et låg og lad det simre ingredienserne i deres egen saft i en halv time. Ved afslutningen af nævnte tid, der kræves for at blande produkter spiseskefuld, smag af natriumchlorid, tørret basilikum og malet rød peber og lå tyk 30% creme. I sådanne sammensætningsbestanddele er det ønskeligt at holde en langsom ild i ca. 18-20 minutter. Efter dette, kan du sauterpande af varmen og starte madlavning enhver pynt. Især velsmagende opnåede dette fad med kartoffelmos eller kogt pasta.

Hvordan søger til middag

Saftig og velsmagende kylling på en pande, opskriften, som vi har overvejet i denne artikel, er det ønskeligt at præsentere til bordet varmt. Så sure gullasch anbefales generøst hæld den tidligere fremstillede side skålen og drys derefter det med nogen krydderier eller friske hakkede krydderurter.

Godt råd husmødre

du kan forberede denne parabol er ikke kun med creme fraiche eller fløde, men også for eksempel med tomatsauce. I dette tilfælde, gullasch yderligere anbefales at lægge ituskårne gulerødder og revet hvidløgsfed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.