SundhedSygdomme og betingelser

Hvad skal kost for gigt i benene?

Ifølge eksperter, en kost for gigt i fødderne er en af de primære komponenter i den omfattende behandling. Som du ved, helt glemme alt om denne sygdom ikke kan være, men du kan gøre en længere periode med såkaldt remission. Desuden kost for gigt i benene tillader det hele lidt forbedre patientens tilstand og forebygge forekomsten af eksacerbationer. Lad os tale om dette emne i flere detaljer.

diæt

Ifølge førende eksperter i denne type sygdom er det meget vigtigt at følge en bestemt diæt. For eksempel, spise regelmæssigt, cirka fire gange om dagen. Sult eller overspisning er strengt forbudt. Kost til gigt i fødderne betyder også selv, og drikke masser af væske. Så bør dagen drikke mindst to liter væske. Dette kan enten være den mest almindelige ikke-kulsyreholdigt vand og en bred vifte af frugtdrikke, te fra lægeurter, svag te.

Hvad du ikke kan spise?

Først af alle restriktioner, der påvirker en række forskellige kødretter, herunder kødprodukter, animalsk fedt og endda fisk bouillon. Kost til gigt i benene forbyder anvendelsen i kost af fisk og skaldyr, æg og konserves. Det er også nødvendigt at opgive helt alle slags bønner, krydderier (peberrod, peber, sennep), alkoholholdige produkter. Du bør ikke misbruge stærk te, kakao eller kaffe.

Hvad kan du spise?

  • Kost under forværring af gigt, ifølge eksperter, bør være udelukkende vegetarisk. Det indebærer en anvendelse i kosten af forskellige frugter og grøntsager, mejeriprodukter supper, mejeriprodukter. Som for grøntsager, har de lov til at spise i absolut ethvert beløb og variation (kål, squash, kartofler, agurker, etc.). fra bør foretrækkes slik slik, skumfidus og marmelade. Nyttige og behandlede en række frugter (æbler, abrikoser, pærer, etc.).
  • Ved en forværring af sygdommen er det også anbefales at arrangere en lille faste dage. De mener med brug af en udelukkende mejeri (ost + yoghurt) mad eller frugt og grøntsager. Sådan kost fremmer en såkaldt "alkalisering" urin og en deraf følgende forbedring af opløseligheden af urinsyre.

konklusion

Afslutningsvis skal det bemærkes, at Kardinalen-ens kost modifikation bør være strengt kontrolleret af de ekstremt dygtige fagfolk med denne sygdom som gigt. Symptomer, behandling, kost - alt dette er et meget delikat spørgsmål, undersøgelse, der ikke stå alene. Når du har denne form for sygdom er diagnosticeret, lægen vil naturligvis, udpeger ikke kun behandling, men anbefaler også, at det er hensigtsmæssigt, beskrevet i denne artikel kost på et individuelt grundlag, baseret på egenskaberne for dit helbred. Det er derfor, vi ikke skal beskæftige sig med spørgsmål om selvmedicinering, samt anvendelse af alternativ medicin. Spis godt og forblive sunde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.