FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvordan undgår barn skader? Forebyggelse af barnets skader i børnehaveklasse og skole

Et af de alvorlige problemer i det moderne samfund betragtes barn skader. forebyggelse Child skade fremstår som den primære metode til at sikre sikkerheden for liv og aktiviteter af hvert barn. I mellemtiden er betydningen af dette problem i samfundet ofte undervurderet.

Relevansen af spørgsmålet

Den samfundsmæssige betydning af problemet er indlysende. Dens løsning ligger på grænsen mellem de traditionelle medicinske behandlinger og pædagogiske videnskaber. Først tage fat på de virkninger, der forårsager barndom skader. forebyggelse Child skade vedrører området for uddannelsesforskning. Det omfatter foranstaltninger med henblik på at forebygge farlige situationer. Humanistisk problemets karakter kommer til udtryk i dannelsen af en ansvarlig holdning til personlig sikkerhed. Det skal siges, at skaden er et komplekst begreb. Det er ikke kun betragtes ud fra et synspunkt af traditionel medicin i snæver forstand, men også involverer overtrædelser, der fører til nedbrydning af fysiske og mentale sundhed.

statistik Egenskaber

Aktiviteter på forebyggelse barn skade til formål at reducere dødelighed og sygelighed hos unge mennesker. Blandt dem, af særlig betydning er forebyggelse af ulykker. De skaber den største fare for sundheden for unge. Skader fungerer som den vigtigste dødsårsag hos børn fra 3 år. Døden i ulykker eller alvorlige skader forekommer hyppigere end alle eksisterende sygdomme sammen. Særligt alarmerende er tallene for statistik over dødelighed af unge i trafikulykker. Derfor er forebyggelse af barnets vej trafikskader indgår som en obligatorisk del i primær og almen uddannelse. Udvikling af færdigheder og dannelsen af de korrekte adfærd af elever udføres på et specielt designet planer.

Hjælp til barn forebyggelse af personskader

Uddannelsesinstitution med folkeskoleelever bør lægge en grundlæggende viden om selvopholdelsesdrift. Det er vigtigt at fremme selvforsyning, kombinere det med uddannelse ansvaret for sikkerheden adfærd. I junior high, kan du omlægge de individuelle kvaliteter af studerende. Dette er muligt, fordi deres handlinger normalt er baseret på den deformerede eller underspillet billede af risikoacceptabilitet virkelige i en given situation. Det er derfor, i junior high så almindelige barndom skader. forebyggelse Child personskader i dag involverer ofte en vis grad af abstrakte foranstaltninger. De fleste af dem er baseret på de generelle anbefalinger og i mange tilfælde ikke giver den ønskede effekt.

Planen om Child forebyggelse af personskader

Moderne forhold kræver specialister særlig tilgang til processen med uddannelse og opdragelse. Pædagogisk aktivitet omfatter nu ikke kun overførsel af viden om forskellige emner. I uddannelsessystemet omfatter arbejdet med forebyggelse barn skade. Det identificeret en række delsystemer. Formålene med den virkning, de er:

 1. Society.
 2. Team.
 3. Familie.
 4. Personlighed.

Hvordan undgår barn skader? Child skadeforebyggelse inkluderer:

 1. Udvikling af færdigheder sikre aktiviteter og opførsel.
 2. Målrettet støtte (hjemmebesøg).
 3. Fremme af anvendelsen af sikkerhedsudstyr.
 4. Regulering af miljøforhold.
 5. Styrkelse af sikkerheden af genstande af forbruget.
 6. Vedtagelsen af administrative og lovgivningsmæssige foranstaltninger, overvågning af deres præstationer.
 7. Udvikling af pilot-programmer for lokalsamfundene.

udvikling af færdigheder

Child skader og forebyggelse er genstand for en lang række organisationer, der opererer inden for sundhedssektoren. For eksempel ved WHO Regional Office opererer den faktiske statistik Network. Hun, i særdeleshed, har studeret funktion af børns rundkørsler. De er forsynet med undervisningsmateriale, under hensyntagen til alder af publikum. Program om Child forebyggelse af personskader afholdt inden for rammerne af uddannelsesinstitutioner, samt hver for sig, i en specielt udformet klubber.

pilotprojekter

Det blev sagt ovenfor, at ifølge statistikken, i gruppen risiko omfatter personer fra tre år. I denne henseende af særlig betydning er at forebygge skader i børnehaven. Uddannelse giver elever af forskellige teknikker. Det drejer sig navnlig omfatte:

 1. Simulering af situationen på vejen.
 2. Oprettelse af en desktop layout.
 3. Træning i faste forhold (på gaden).

Voksne forklarede reglerne for god opførsel, overvåge og evaluere aktiviteter af elever. Forebyggelse af trafik barn vej skade bidrager til udviklingen af rationel og sikker adfærd. Stor praktisk betydning klasser udendørs. Børn i sådanne tilfælde, at deltage i virkelige situationer på vejen, træffe deres egne beslutninger. Separat velovervejet regler bevægelighed på cyklen. Program til forebyggelse af barnets vejtrafik skader omfatter teoretiske lektioner, evaluering af viden og dens praktiske anvendelse under opsyn af en voksen.

Sikkerhed i hjemmet

Forebyggelse af barnets skader på vejene udføres med deltagelse af forældre, lærere, pædagoger, retshåndhævende personale. Sikring af sikkerhed i hjemmet er for det meste på voksne familiemedlemmer. I forbindelse med dette opsøgende bør gennemføres primært med forældre, bedsteforældre, ældre søskende. Det er vigtigt, at de har udviklet visse regler for adfærd af barnet i hjemmet i tilfælde af fravær af voksne. Desuden bør der lægges særlig vægt på en række forskellige enheder, garantere sikkerheden for børn i hjemmet. Disse især indeholde røgdetektorer, alarmer, sensorer osv lås.

Brugen af sikkerhedsværktøjer

Forebyggelse af barnets skader i børnehaven - er ikke kun opsøgende og workshops. Sikring indebærer visse strukturelle ændringer i bygninger, installation af hegn og så videre. Hertil kommer, særlig betydning er fremme af beskyttende midler. For eksempel under en af de kampagner, forklarer begrundelse for brug af cykelhjelme til småbørn. Et andet projekt havde til formål at øge hyppigheden af brugen af bil begrænsninger, sikkerhedsseler. Popularisering ansøgning retsmidler kan være forskellige måder. gennemførelse af ethvert program projekt, skal dog indeholde professionel rådgivning gennem en række informations- og kommunikationssystemer.

hjemmebesøg

Child skade forebyggelse i en skole eller en anden uddannelsesinstitutioner, selvfølgelig, er af stor betydning. Men det er vigtigt at yde støtte til borgere gennem besøg på deres hjem. Som en del af disse aktiviteter sker for at vurdere sikkerheden betingelser for liv, professionel rådgivning. Da resultaterne af analysen, sådanne programmer er til gavn og bidrage til ændringer i adfærd og børn, og voksne. I løbet af disse aktiviteter kan være fri til at give beskyttelsesudstyr til brug i hjemmet.

Korrektion af omgivende betingelser

I øjeblikket er den sikkerhed forbedring i det menneskelige miljø er en af de mest almindelige måder at forebygge skader blandt børn og voksne. I løbet af aktiviteter, der gennemføres arrangement af cykelstier, bedre gadebelysning, installeret skilte og advarselssignaler. Handlinger for at ændre det omgivende miljø omfatter primært kompetence myndighederne. De kommunale forvaltninger skal arbejde særlige udvalg eller ledelse, som ville beskæftige sig med øjeblikkelig gennemførelse. Ifølge data fra forskningsprogrammer, der skal forbedre sikkerheden inden for et bestemt område, kan reducere skader betydeligt.

specifikke foranstaltninger

Regulering af trafik på vejene i et bestemt område er fokuseret på fordelingen af sikker trafikafvikling og et fald i hastigheden. Særligt streng kontrol udføres ved indgangene til boliger. Følgende foranstaltninger med henblik på bevægelse på vejene kan bruges i programmet:

 1. Opførelse af rundkørsler.
 2. Forbud mod trafik på specifikke områder.
 3. Dannelse af trafik øer i midten af kørebanen.

Desuden er en effektiv foranstaltning betragtes, hvilket tyder på etablering af hastighedsgrænser bevægelighed i byen. Dette kan forhindre mange ulykker. En række undersøgelser etableret en forbindelse mellem omfanget af kvæstelser af fodgængere og køretøjets hastighed.

Sikkerhed på legepladser

Børn er kendt for at være meget aktiv og ofte glemmer sandsynligheden for skade. For at garantere sikkerheden af visse materialer, der skal anvendes i regenerering af legepladser. Reducere skader belægning fremmer gummi spor, reducere højden af den vandrette tværbjælker. Alle designs er installeret på de steder, skal passere den teknik, miljøvurdering.

Sikre forbrugsvarer

Da resultaterne af flere videnskabelige undersøgelser, brug af beholdere med låg, til barn, bidrager til en betydelig reduktion i antallet af tilfælde af forgiftning (dødsfald inkluderet). For eksempel i UK anvendelsen af denne foranstaltning har reduceret antallet med 85%. Som en del af forebyggelse af skader programmets standarder for strukturelle sikkerhed er også indført produkter såsom køleskabe, fjernsyn, mikrobølgeovn, vugger og så videre.

Administrative og lovgivningsmæssige foranstaltninger

De regler, der er fastsat af regler, der betragtes som de mest effektive af alle. Hovedsagelig de vedrører trafiksikkerheden. Især er reglerne faste krav om anvendelse af begrænsninger, sikkerhedsseler. Loven præciserer reglerne for cykling. Forordninger fastsætter et vist ansvar for overtrædelse af de etablerede krav. Straffen i dette tilfælde vil afhænge af alvoren af lovovertrædelsen. Loven foreskriver en bøde, kørselsforbud, strafansvar for eksempel. Observationer viser, at dette system af straf bidrager til reduktion af skader, årsager af trafikanter med mere opmærksomme på deres adfærd og andres handlinger. Lovgivningsmæssige foranstaltninger vedrørende anvendelsen til personer yngre sikkerhedsudstyr i bilen, blev oprindeligt indført for at beskytte de mest sårbare grupper af borgere. I en gennemgang af de faktiske statistikker fra Det Europæiske Kontor indikerer absolut effektiviteten af lovgivningsmæssige foranstaltninger med henblik på at øge hyppigheden af brugen af barnesæder og bælter.

Aktiviteter for lokalsamfundene

For at hjælpe de statslige og kommunale myndigheder i bestræbelserne på at reducere barn skade er ikke den sidste rolle, som de territoriale foreninger spiller. De har øget bevidstheden blandt unge, unge, voksne. Frivillige træningssessioner er organiseret, som inviterede repræsentanter for myndighederne og de retshåndhævende myndigheder. Territoriale foreninger selvstændigt at udvikle forebyggelsesprogrammer, koordinere dem med de relevante strukturer. Deres arbejde kombinerer forskellige metoder. Medlemmerne af disse samfund kan udføres offentlig undersøgelse af tilstanden af miljøet. Baseret på evalueringen danner konklusioner og forslag til forbedring af miljøtilstanden de.

Vand sikkerhed

Child skader er særlig høj i sommeren. I denne ferie ikke altid falder sammen med de voksne ferier. I denne henseende kan visse gange børn blive uden opsyn. I øjeblikket som en del af foranstaltninger til forbedring af sikkerheden for unge er betales lille nok opmærksomhed til reglerne for adfærd på vandet. I mellemtiden, ifølge statistikken, i sommeren markant øget dødelighed fra at drukne. For at nedbringe antallet af ulykker på vandet skal udføres:

 1. At lære reglerne for adfærd inden for området.
 2. Tilsyn med børn.
 3. Byggeri hegn omkring åbent vand kilder, vedtagelse af relevante love.

Det er tilrådeligt at registrere dit barn i svømning sektion. Coaches ikke kun lære ham at føle sig fri i vandet, men han vil danne en forståelse af korrekt adfærd, mens svømning, også i uforudsete situationer.

konklusion

Skader blandt børn står i dag som en af de førende problemer i samfundet. Det kræver en særlig, integreret tilgang. Sikring af hvert barn skal udøves af alle voksne, med hvem han havde en større eller mindre grad af kontakt. En central rolle i det, selvfølgelig, hører til familien. Samtidig stor betydning er deltagelse af børnehaven og uddannelsesinstitutioner. De bør fremme dannelsen af et barns ordentlig adfærdsmønstre, bevidsthed om behovet for at overholde. Effektiviteten af de foranstaltninger og aktioner, der af myndighederne. Ved gennemførelsen af en aktiv del af programmer til at reducere og forebygge skader bør tage de ansatte i de forskellige tjenester, færdselspolitiet inspektører. Der bør lægges særlig vægt på sikkerhed i hjemmet. For de mest passende vurdering af tilstanden af forbrugerbeskyttelsen bør udføres af uafhængige institutter. Opret et sikkert miljø bidrager til konsultationer med specialister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.