FormationUngdomsuddannelse og skoler

Som fremhævet kommunion. Syntaktiske rolle participium.

Skole program omfatter undersøgelse af sakramenterne i den sjette eller syvende klasse (afhængig af forfatterens pædagogiske kompleks). Det menes, at dette er den mest mystiske ordklasse i det russiske sprog. Det faktum, at denne "trick", såvel som højdepunkterne i nadveren, vil vi tale nærmere.

Hvad er det?

Da tilstedeværelsen af participium og videnskabsfolk sprogeksperter stadig debat om sin plads i det russiske sprog. Meningerne var delte: nogle mener, at denne mundtligt, mens andre siger, at det er helt rigtigt at eksistere blandt uafhængige dele af talen. På den ene side, ja, nadveren er afledt af verbet og kan kun kaldes et derivat. Men hvad så med de verbale adjektiver? Også de kom fra ham, men alligevel ingen tvivl deres uafhængighed.

Hvis vi overveje spørgsmålet fra en anden vinkel, kan vi roligt sige, at nadveren har en række specifikke morfologiske træk, selvom lånt fra samme verbum og adjektiv, og derefter - en selvstændig del af talen.

Du kan argumentere uendelighed. Herunder hvordan Communion fremhæver. En ting er kendt: det er en tveægget sværd. Begge udsagn er sande i fællesskab.

ensomme fællesskab

Mange spekulerer på, hvordan Communion højdepunkter. Især hvis det er en enkelt, snarere end som en del af en tur. Hvis vi husker, at den ydre form, det tager i adjektivet (og endda besvarer spørgsmålet "hvad?"), Det er let at gætte, at den syntaktiske funktion i nadveren han låne.

Det er således som et adjektiv kan fungere i forskellige roller:

  • Definition. Og det er den hyppigste træk ved altergang.

For eksempel: Den indbydende duft af mad kommer fra vores køkken. Rigtig nadver "lokkende" afhænger af ordet "lugt", og besvarer derfor spørgsmålet "hvad?" Er definitionen og understreger den bølgede linje.

  • Prædikat. Ofte kan det være inkluderet i sin sammensætning, og derefter udfører en anden rolle.

For eksempel: Hæren blev spredt på hele banen. I dette forslag den korte form af nadveren er en del af prædikatet, og for at understrege sine behov to linjer.

  • Emne. Ikke så tit, men vi kan se denne del af talen, og i denne rolle.

For eksempel: Til stede på mødet var tavse. Aktiv participium taler her som en af de vigtigste medlemmer - være. Det skal fremhæve en funktion.

participium

Vi har overvejet alle de grundlæggende syntaktiske funktioner i et enkelt fællesskab. Og hvis de har nogen afhængige ord? Så finder vi ud af, hvordan Communion understregede, at en del af omsætningen.

Der er kun to muligheder. Begge er afhængige af placeringen af definere ord, der styrer involveret i menneskehandel.

  • Hvis nøgleordet er i begyndelsen.

I dette tilfælde den participium kommende efter ham, står (valgfrit) komma og fremhæver hele længden bølget linje.

Sejren i vores team er blevet længe ventede.

  • Definerer ord kommer efter omsætning.

Og i denne sætning tegnsætning er ikke nødvendige, og vil understrege hvert ord, der er indeholdt i det separat.

Nu ved vi, som understreget af nadveren i forslaget, hvis det er en del af nadveren af omsætningen.

konklusion

Russisk sprog er meget forskelligartet i alle dets former, og participium er ingen undtagelse. Som en af de mest kontroversielle dele af talen, det gør os igen og igen til de biblioteker til de nødvendige oplysninger. At kende reglerne og syntaksregler, vi lægger vægt på fællesskab korrekt, forebygge fejl.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.