Hjem og familieTilbehør

Dekorative sommerfugl for interiør med deres egne hænder: trin for trin guide

Dekorationer til forskellige lokaler, lavet med deres egne hænder, kan understrege individualitet af husejere. I dette tilfælde kan du give stil og spektakulære interiør. Til dette formål, en række motiver. гармонично впишутся в интерьер спальни или детской комнаты. Forskellige dekorative sommerfugle harmonisk passer ind i det indre af soveværelset eller børneværelset. Vis fantasi og kreativitet, kan du oprette forskellige dekorationer til væggene på sådan et motiv.

For at gøre en dekoration i form af sommerfugle på egen hånd, ikke har behov for særlig viden eller færdigheder. Derfor, for at bringe den sarte skønhed i design rummet kan praktisk taget alle.

Generelle principper

Der er mange måder at transformation af den eksisterende interiør. Sommerfugle, som vi forbinder med sommer og de unge. De heldigvis flagre fra blomst til blomst. Det er lyse og smukke skabninger. Det er ikke overraskende, at de kan være dekoreret med forskellige interiører, tilføjer stil og elegance af design.

продаются в специализированных магазинах. Dekorative klistermærker sommerfugl solgt i specialforretninger. Men langt mere interessant at skabe kompositioner med sådanne motiver alene. Det er muligt at vise fantasi. Sommerfugle påføres på vægge, lofter og andre elementer i en indvendig maling eller skabe deres tredimensionale figurer.

Ikke nødvendigvis være i stand til at trække smukt. Skabeloner kan meget vel findes i forskellige kilder og udskrive dem på en printer. Opret dekorative paneler kan være på en eller alle af væggene, loftet i rummet. Der er mange tilgange til at skabe sommerfugle i forskellige materialer.

Hvor skal man begynde?

Den overordnede stil af interiøret skal passe eventuelle dekorative ornamenter. Sommerfugle kan være fremstillet af forskellige materialer. Deres valg afhænger af det samlede indtryk af panelet. Figures møl kan være fremstillet af hårdt, slidstærkt materiale, såsom karton. De vil være godt at holde formen, så du kan skabe et klart billede. Disse former for smykker betragtes som den mest holdbare.

Hvis du bruger lys papir eller film, bølgepap, vil sommerfugle tal være mild og blid. Hvis du løser dem kun i midten, vil det give vinger af møl flagrer ved den mindste pust af vinden. En sådan sammensætning er utrolig let og luftigt.

Farver lokaler skal overvejes, når du vælger farver dekoration materiale. Dette vil afgøre, om sommerfugle vil passe harmonisk ind i det eksisterende interiør. Hver sommerfugl skal være klart synlig. Derfor er det bedre at give fortrinsret til kontrasterende nuancer.

konfiguration indretning

, следует учесть ряд советов профессиональных дизайнеров. Produktion af dekorative sommerfugle på væggen, skal det bemærkes, en række professionelle design rådgivning. For det første de anbefaler at gøre figurer sommerfugle i forskellige størrelser. Dette vil bringe nogle dynamik i panelerne produceres.

Det er bedre, hvis vingerne ikke er identiske spejl. Ved fremstillingen af tallene bør styres kun ved horisontal symmetri modtagelse. De øvre og nedre vinger er bedre at lave forskellige størrelser.

Vælge fra forskellige kilder præforme til sommerfuglen, ikke giver præference til de indviklede figurer, som har et stort antal dele. Skær flæse ville være yderst ubelejligt, og dekorativ virkning kan ikke opfylde de forventninger. For én sang vil tage en masse sommerfugle. Derfor er det bedre at give fortrinsret til en simpel konfiguration.

dannende sammensætning

Før du foretager en dekorativ sommerfugl eller en hel gruppe af dem, er det nødvendigt at overveje deres position i rummet. Først skal du vurdere mønstret for tapet eller anden væg efterbehandling. På steder, hvor sammensætningen harmonisk passer ind i det indre, kan du placere et par møl.

Præparatet kan vises som sommerfugle flok, som bevæger sig jævnt fra et rum til det andet. Deres koncentration kan være stærkere i midten eller i den ene ende. Den tilfældighed af fordelingen af tallene skaber en unik smuk stilistisk effekt. Det anbefales at begynde med at trække på et ark papir.

sommerfugle også lille gruppe kan danne en bestemt form. For eksempel kan det være blomst eller hjerte. Restriktioner for fantasien i denne retning er det ikke. Den planlagte tal skal markeres på overfladen af væggene med lys linjer. De bør være knap mærkbar. Det er bedst at bruge en tynd simpel blyant. Det kan derefter tørres af overfladen.

Papir og pap

Dekorative sommerfugl, som nævnt ovenfor, kan være dannet af forskellige materialer. Meget populære er pap og papir. Fra det sidste snit figur møl vil være meget enkel. Mal vingerne af disse sommerfugle vil også være svært. Dette er en af de mest billige måder til boligindretning.

Du kan købe den hvide eller farvet papir. Det er også muligt at ty til siderne i glittede magasiner eller aviser. Det hele afhænger af den stil interiør. De er samlet ved farve. Papir sommerfugle blot vedhæfte til væggen.

Større pålidelighed kendt sommerfugl pap. Denne robuste, kompakte figur. De er ganske svært at skære. , Formen af disse kurver er dog forskellige fløje vil være meget nemmere. Præformen således dyppet i vand og derefter ordne det i den ønskede position. Efter tørring materialet opnår den ønskede form. Så møl har brug for at sikre fastgørelse.

Film og stof

можно создать из пленки или ткани. Dekorative sommerfugle med deres egne hænder, kan du oprette en film eller stof. I det første tilfælde gælder specielt vinylmateriale eller repræsenteret i en række "selvklæbende". Møl vil have en skinnende tekstur. Hvis du opretter den rette belysning i et rum, vil deres vinger afspejle blænding. Værelset er elegant og lyse.

Produktion tal fra filmen i fuld overensstemmelse teknologi, hvor pap bruges. Hvis det samme materiale er på bagsiden et specielt klæbelag, kan en sommerfugl fastgøres på en væg. Til sommerfugl flagrede, er vinger ikke limet til basen. Kun i midten af emnet er fjernet et beskyttende lag.

Oprindeligt ser stof sommerfugl. Billets fuldstændigt limet til bunden af væggen. Hvis du ønsker at gøre en tæt stof, der kan holde formen, blev det imprægneret med en blanding af vand og hvid lim. Til meget tynde materialer, der anvendes sæbevand. Sammensætningen påføres på stoffet, er emnet fikseret i en ønsket position. Efter tørring vil sommerfugl tage den ønskede form.

Fremstilling af papir sommerfugle

, следует придерживаться определенной инструкции. Oprettelse dekorative sommerfugle til det indre, skal følge visse anvisninger. Før du begynder, skal du forberede de nødvendige materialer og værktøjer. Primært nødt til at farve, hvidt papir eller rester af tapet. Mønstret trykt på printeren. Også brug pap, en blyant, saks og lim.

Først trykt flere mønstre af sommerfugle i forskellige størrelser på printeren. De blev skåret ud og sat på en plade af pap. Kontur du fremhæver i blyant. Næste du nødt til at oprette en stencil. Indre materiale sommerfugl snit. Det opnåede præforme til tal møl.

På bagsiden af det farvede papir eller tapet du nødt til at tegne stencil ved hjælp af en masse sommerfugle. De skar og let bøjet i midten. Dette vil skabe effekten af blafre.

type montering

можно закрепить разными способами. Dekorative sommerfugle på væggen med deres hænder kan monteres på forskellige måder. For at gøre dette, anvende lim. Papir og pap er solidt fastgjort til basen ved hjælp af PVA. For at gøre dette, er midten af sommerfugl eller hele dens overflade lim. Dernæst præformen presset mod overfladen. Der skal udvises forsigtighed, at limen ikke stikker fra kanterne af vingerne. Ved anvendelse af PVA til den modsatte side af sommerfugl er nødvendigt for at kontrollere mængden. Overskud fjernes omgående. Hvis limen kun påføres i midten, på dette sted en sommerfugl finger fast presset mod væggen. Dette giver dig mulighed for klart at ordne det på overfladen.

Pins kan også være effektivt og hurtigt fange sommerfugle på jorden sørgede for dem. Denne indstilling er ikke egnet til malede eller pudsede vægge. Men for andre typer af dekorative slutstifter vil være den bedste løsning. Om ønsket kan sommerfuglen flyttes. I dette tilfælde, tapetet er næsten ingen spor.

Sommerfugl kan suspenderes ved hjælp af gevind til tagrender eller loft. For at gøre dette, kan du også bruge en tynd fiskesnøre. Butterfly suspenderes på denne måde, skal være lavet af pap. Møl, origami foldet ved fremgangsmåden, vil også effektivt se på sådan forankringer metode.

Møl af vinyl

получаются из виниловых пластинок. Originale dekorative sommerfugle er afledt af vinylplader. De gør bare nok. Ud over de poster, du har brug for at forberede en farveblyant eller blyant hvid og sorte farver, mønstre, sommerfugle og saks.

Hvis mønstret for bistand og lille behov for at sætte form på midten af pladen. På den sorte boks anvendte hvid farveblyant og på etiketten - sort. Næste på folien brug for at sætte pladen med et billede af en sommerfugl. Den sendes i en forvarmet ovn (øvre rum) i 45 sekunder. I løbet af denne tid, at materialet er blødt.

Skarp saks du nødt til at skære et møl. I dette tilfælde, at materialet vil hurtigt køligt og hærde. Det bliver nødt til at sende det i ovnen et par gange. Efter sommerfuglen er klar, er det nødvendigt med en mindre bøje vingerne.

Andre muligheder indretning

могут украшать не только стену. Dekorative sommerfugl kan dekorere ikke kun væggen. Demonstration fantasi, kan de dekorere loftet, lysekrone, forhæng og så videre. D. Der er en teknologi til at skabe sommerfugle hjælp origami. De vil også være et originalt look i det indre.

Af papir, karton blanks, kan du oprette en smuk lysekrone. Møl som en bobleplast. I dette tilfælde kan du vælge hvilken som helst farve til farvning. Det korreleret med den valgte farve i det indre.

Sommerfugle af det hvide papir, kan du male med akryl maling. På stoffet kan yderligere trimme med hjælp af perler og rhinestones. Alt afhænger af fantasi af master, og det store antal af fritid.

De vigtigste metoder til at skabe dekorative sommerfugle, vil alle være i stand til at dekorere med disse motiver interiør af deres hjem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.