Hjem og familieTilbehør

Tørresnor på balkonen: muligheder og mount

Altaner og loggiaer - denne ekstra plads moderne lejligheder, som hver ejer forsøger at bruge med maksimal effektivitet og anvendelighed. Disse værelser er traditionelt de fleste russere til opbevaring og lagring af alle mulige nyttige ting, hvilket ikke er plads nok i lejligheden. Perfekt fit altaner og balkoner til tørring af tøj.

Hvad skal rebet til tørring af tøj på altanen

Tørresnor på balkonen - det er den mest enkle og overkommelige enhed for let tørring af tøj. For et par år siden, blev de bundet til en primitiv søm eller skruer, de strækker, synke sammen, det så grimme og forårsage irritation. I dag er der mange typer af linned reb, de er lavet af forskellige materialer, og for at lette montering, der er mange enheder.

Kvaliteten af alle tørresnor balkon skal have høj styrke, være holdbare og modstå stretching. Gode, produkter af høj kvalitet i alle vejrforhold bevare deres udseende og tekniske egenskaber, de ikke knække i kulden og i varmen bevarer deres størrelse.

Stål reb i skallen - en stærk og langsigtet tørresnoren

Perfekt til tørresnoren funktion, såsom en ståltråd beklædt i PVC. Producenter anbefaler at bruge det til sikker fastgørelse, som er en meget lang tid. Kabel fleksible nok, og dets udvidelsesmuligheder er meget lav. Den top coat beskytter metallet mod rust.

Tørresnor på balkonen af dette materiale vil tjene dig i lang tid. Problemer med sagging vil forekomme.

Jute - rene reb

Hvis du har et barn i lejligheden, de bedste miljøvenlige apparater til tørring børns ting - denne naturlige reb lavet af jute. Jute tov i udseende elegant, men ganske holdbare. Den har en flot brun farve, den såkaldte træ farve, og passer perfekt i ethvert interiør. Når våde jute ikke synke og se perfekt.

Plastik og polypropylen reb - en indstilling for budgettet

Tørresnor på balkonen, et foto, som du kan se nedenfor, er lavet af plastik. Det er produceret specielt til tørring af tøj. For nemheds skyld, er det normalt udstyret med kroge. Sådanne tove er stærke nok og billigt. Over tid, de er en smule strakt, men uden meget besvær, de kan trække sig tilbage. Plastic reb kommer i forskellige farver og med held indgået nogen interiør design.

Temmelig billige og er også slid resistente reb fra polypropylenfibre. De er også tilgængelige i en række forskellige farver, ren, ikke elektrificeret og er meget nem at betjene.

Konventionel snoet tov - ikke den bedste løsning

Traditionel snoet reb er normalt lavet af blødt garn. Det har længe været almindeligt anvendt til tørring af tøj, men med udgivelsen af alternative materialer, overlegen i kvalitet, har denne linje mistet sin relevans. Når det er vådt dets fibre er strakt, og den let afskalninger. Snoet reb let forurenet. Den liggende støv og trænger. Ikke kun det, på kort tid snoet reb mister sit udseende, så det efterlader også en beskidt mærke på rent undertøj.

Dagens producenter tilbyder forskellige muligheder for linned reb i altanen. Afveje fordele og ulemper, og bestemmer valget af materiale. Det er fortsat at finde ud af at trække tørresnoren på balkonen. Før besvarelsen af dette spørgsmål, bør du vide, at det kan blive styrket både inden balkonen og udenfor.

Udvendigt design til tørring af tøj: sparer plads

I den seneste tid, altaner og loggiaer anvendes til et kontor, opholdsrum, en vinterhave og så videre. I dette tilfælde ville det vasketøj tørring i balkonen ikke være passende, vil ophængte ting forstyrre bevægelsen. Ekstern montering hjælp spare plads og løse problemet.

For at trække rebet udenfor balkon eller loggia, du har brug for en solid forankring. På begge sider ved hjælp af bolte 8-10 mm i diameter, anbragt metalbærer - beslag, som er fastgjort profiler eller hjørner med åbninger til spændingen reb. En sådan konstruktion skal være lavet af et tykt rustfrit stål. I mangel af en rustfri én stål kan tage en almindelig metal rullende, det grundes og males, for at undgå korrosion.

Uden montere linned reb i altanen sker normalt i en ret vinkel til væggen. Men for nemheds skyld vil det være bedre lidt bølle dem op.

Kom reb snor en tørresnor

Hullerne bores i en vis afstand strengt overfor hinanden. Det er nødvendigt at vide, hvordan man trække tørresnoren på altanen, så det ikke synke. Strækker er det ikke nødvendigt at skære rebet i stykker ved hver modstående huller. Det er langt mere bekvemt at vdet reb slange i en spiral, der starter fra den fjerneste hul og efterbehandling mest omtrentlige. Således vil du nødt til at binde de eneste to knuder.

Strækker rebet, kan du bruge specielle klip, klemmer, ringe er simpelthen en nødvendig for at vise lidt fantasi og indsats.

Udvendigt design til tørring af tøj har deres fordele - pladsbesparende, når tørring tingene er blæst af den friske luft, men hvis gaden dårligt vejr, hvis du bor i stueetagen eller det vindue, du passerer motorvejen, brug af udendørs tøj tørring bliver umuligt.

Interne strukturer. vægbeslag

Tørring tøj indendørs har sine fordele, hvoraf den vigtigste er, at du kan tørre ting på ethvert tidspunkt, uanset vejret. Du kan gøre dette, når du ikke er hjemme, er de ikke dækket af støv og lugte af røg.

Den mest enkle og almindelige vedhæftet fil - det er væg. På hver side af loggia eller balkon knyttet identiske hjørner med huller til tovværk. I stedet for hjørner kan være kroge. Vælg den ønskede højde af inventar, trække tov - og tørretumbler klar.

Dagens producenter tilbyder præfabrikerede, som kan monteres på en væg eller balkon loggia. Praktisk fabrik tørretumbler, så du ikke behøver at opfinde noget på egen hånd, producenterne tog sig af alt for dig. I et sæt foruden rebet indeholder alle de elementer af boltene, ankre og en detaljeret guide til hvordan du hænge en tørresnor i altanen. En mere avanceret design fabrikken væg tørretumblere - inerti. Coil derpå viklede et reb er placeret inde i tørretumbleren, som er knyttet til nogen af væggene i balkonen. Trække rebet og fastgør den på den anden væg, med den specielle krog, kan du hænge vasketøjet ud. Når det tørrer, rebet skjuler tilbage på plads.

Loftskonstruktion "Liana"

Den mest succesfulde variant anses for at være den indenlandske tørretumblere loft struktur "Liana". Det er praktisk, og meget let at bruge, men dens installation bliver nødt til at pille.

Udformningen består af to møtrikker og flere plast eller aluminium stænger hvori der er gevind rebet. Uafhængigt af hinanden ved hjælp af tværstangen rullemekanisme kan sænkes ned og hænge dem undertøj, tilbage frigivelse.

Prisen fra forskellige producenter såsom tørretumblere loft afhænger af det materiale kvalitet, hvorfra det er lavet. Stivhed og bæreevne afspejles også i prisen. Dog vil selv de lave indstillinger cost tjene dig i mange år.

For dem, der foretrækker tørre ting på bøjler, blev tørretumbler designet til at blive knyttet til loftet. Hvis du trækker det nederste element, er det udvidet som en harmonika, og falder ned. De tværgående skinner er særlige huller, hvor at indsætte og hvor bøjler hængte tørresnor.

Balkon eller loggia sheathe ofte inde plast, træ eller andet materiale. At fastsætte loftet eller vægkonstruktionen, bør først forberede et sted for det, ved hjælp yderligere profil, sikkert fastgjort til væggen eller loftet med skruer eller dyvler lange.

Marked udstyr til tørring af tøj stiger hvert år, perfektioneret mønstre og modeller, men hvis en visionær tilgang til spørgsmålet om fremstilling af skruer under tørresnor på balkonen, er det muligt fra materialerne på hånden med sine egne hænder til at konstruere i det mindste en praktisk og bekvem tørring tøjvask.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.